tomek1950 28.04.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 ....to kiedy maturę zdajecie ? J my Zuzia chyba za tydzień. za to na jutro mam zakłożyć garnitur (Moja Moja kazała), bo na zakończenie roku będą jakieś niespodzianki ..., czasem fajnie być tatą Zobaczysz jak fajnie być dziadkiem jak Cię wnuki do przedszkola zaproszą na dzień dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.04.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 ...i zaśpiewają piosenkę : Dziadku, drogi dziadku nie chcemy jeszcze spać, chodź tu bajka na dobranoc musi być, właśnie nadszedł na nią czas, wielki czas ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.05.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 ...ot i wszyscy wczasują sobie w najlepsze i ani im myśl nie przeleci coby pijsnąć cosik ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 02.05.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 ...ot i wszyscy wczasują sobie w najlepsze i ani im myśl nie przeleci coby pijsnąć cosik ... J COSIK http://www.mbp.olsztyn.pl/~krisker/img/emoty/grinser006.gif Miałem na działeczce siedzieć, a tymczasem dłubanko samochodowe mi dziś wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.05.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ...no to żeś "Przyjemne" z "Pożytecznym" połączył J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 04.05.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 dzien dobry po dlugim weekendzie pozdrowionka od nas dla calej grupy - ma dalej bez tv, internetu, walczymy z mrowkami i sluchamy porannego cwirgolenia ptakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 05.05.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dzień dobry! Sebastiano, u nas też sporo mrówek, ale do domu nie wchodzą. A ptaki też koncertują. Ale żaby są nie do pobicia, całą noc je słychać. I fajnie pachnie na dworze, nie? Taką mokrą ziemią na wiosnę. Aż mi się nie chce myśleć o tej maturze. Zaraz siadam w komisji i 5 godzin siedzę bez ruchu, prawie. A moje biedne dorosłe dziecko poci się w swojej szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.05.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ...ćwirgolenia powiadasz a ja nie zazdraszczam, wcale ...... bo tego towaru to mam za oknem do oporu J i oczywiście MD4ewry1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 05.05.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dzień dobry! Sebastiano, u nas też sporo mrówek, ale do domu nie wchodzą. A ptaki też koncertują. Ale żaby są nie do pobicia, całą noc je słychać. I fajnie pachnie na dworze, nie? Taką mokrą ziemią na wiosnę. Aż mi się nie chce myśleć o tej maturze. Zaraz siadam w komisji i 5 godzin siedzę bez ruchu, prawie. A moje biedne dorosłe dziecko poci się w swojej szkole. chyba cos podzialalo - bo w domku pojawiaja sie juz sporadycznie - a i na dzialce przyjely do wiadomosci definicje lekkiego odwrotu no i jak moglem zapomniec o zabach - to jest nieziemskie co do matur - to wspolczuje - ale przeciez niedlugo wakacje, odpocznie sie od komisji, uczniow itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 05.05.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ...ćwirgolenia powiadasz a ja nie zazdraszczam, wcale ...... bo tego towaru to mam za oknem do oporu J i oczywiście MD4ewry1 dobra dobra - to teraz juz czas zeby je zaczac indywidualnie rozpoznawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.05.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ...rudzik,skowronek,sójka,kuropatwy,bażanty,wróbelki,szpaki,.....reszty się uczę..a jeszcze pliszka, która paraduje metr od naszego tarasu ....J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.05.2006 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 ...rudzik, skowronek, sójka, kuropatwy, bażanty, wróbelki, szpaki, ..... reszty się uczę .. a jeszcze pliszka, która paraduje metr od naszego tarasu .... J Pliszki, jaskółki, jeden taki żółty jak kanarek , Jakieś orły sokoły albo kanie lub inne jastrzębie, myszoptice czyli netoperki , mały szary co drugi rok gnieździ się w szparze, boćki, żurawie, kukułki, sójki, dudki, pojedyńczy okaz z czerwonym brzuszkiem, sikorki sarny, zające, borsuk, i parę innych żab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 06.05.2006 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 dzien dobry w sobote - weekendzik sie cieply zapowiada a tu trzeba pracowac. Przynajmniej dostep do sieci jest I po co ja zaczalem ta dyskusje o ptakach - ja tylko u siebie na razie zaby rozpoznaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.05.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Żaba to też ptak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.05.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 ...rudzik, skowronek, sójka, kuropatwy, bażanty, wróbelki, szpaki, ..... reszty się uczę .. a jeszcze pliszka, która paraduje metr od naszego tarasu .... J Pliszki, jaskółki, jeden taki żółty jak kanarek , Jakieś orły sokoły albo kanie lub inne jastrzębie, myszoptice czyli netoperki , mały szary co drugi rok gnieździ się w szparze, boćki, żurawie, kukułki, sójki, dudki, pojedyńczy okaz z czerwonym brzuszkiem, sikorki sarny, zające, borsuk, i parę innych żab. a nas, jesli mnie oczywiście słuch nie myli, nawiedza bladym świtem słowik no chyba, że to tylko moje pobożne życzenia ale śpiewa to coś i tak przecudnie a w ogóle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 06.05.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Dobry wieczór się zrobił z tego miłego dnia. Ślicznie było Na koniec trochę komarów, aleśmy się wypsikali OFFem i teraz nim śmierdzimy Jeśli chodzi o ptasie odgłosy (paszczą, paszczą ), to w księgarni koło dworca, mojej ulubionej, jest taka książka z programem dla dzieci o ptakach, właśnie z rzeczonymi paszczą. Musimy w końcu ją kupić i poduczyć się trochę. Sebastiano, a jak Ty te żaby rozpoznajesz po odgłosach. Gatunki jakieś? Czy po prostu, że żaba, a nie np kaczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.05.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Kofi, KACZKA? Żaba też śpiewa, więc jest to ptak. Że nie lata? Pingwiny i strusie też nie latają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.05.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 dzień dobry zjechałam ze wsi morąskiej, nie słuchałam radia i szczęśliwie żyłam w niewiedzy politycznej. ... a w kupie drewna mam trzy jaszczurki zwinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 07.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Dobry wieczór. Na wsi nawet, jak wiesz, co tam panie w polityce, to i tak ważniejsze, to co piszczy w trawie (albo w kupie drewna zwinnie pomyka) Moja kotka już coraz śmielej wychodzi z domu, też ją intrygują ptasie odgłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.05.2006 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Kofi, cholera, w polityce piszczy, ale nie to i nie jak potrzeba W przyszłym roku matura wyłącznie z jednego przedmiotu: "Radio..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts