tomek1950 31.05.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Przed moim wyjazdem też zrobiło się cieplej, a później w Warszawie nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 01.06.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 dzien dobry - szybkie pozdrowienia dla calej grupy ode mnie i Kasi ..moze juz niedlugo net bedzie w domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 01.06.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Melduję sie po powrocie. Z uwagi na powiększenie się naszej grupy, powiększyłem stół na tarasie do 2,60 m długości Witaj Tomku, stół był super, a ten jego połysk mucha nie siada ... ale nie wiedziałam, że to stół rozwojowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 01.06.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 dzien dobry - szybkie pozdrowienia dla calej grupy ode mnie i Kasi ..moze juz niedlugo net bedzie w domku... dziękujemy, pozdrawiamy i cieszymy się, że Wasz net będzie wnet Jutro wyjeżdżam, wiadomo gdzie i wiadomo po co Wszystkim słonecznego i ciepłego łikendu życzę I z okazji Dnia Dziecka wszystkiego najlepszego wszystkim dzieciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.06.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Katju, też nie sądziłem, że stół będzie rozwojowy, ale Majka "kazali" więc się wydłużył Życzę dobrej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 01.06.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 dzięki, liczę na te kilka słonecznych dni, po później podobno znowu deszcz "Katju, też nie sądziłem, że stół będzie rozwojowy, ale Majka "kazali" więc się wydłużył " ... jak kobieta każe, to nie ma przeproś , dobrze, że miałeś z czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.06.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 To były odpadowe deski podłogowe. Krzywe jak cho..., zwichrowane. , ale jakoś dało się naciągnąć. Szpary się zaszpachluje i będzie równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.06.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ... przyndzie walec i wyrówna ...... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 01.06.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Wątek nam się zrobił pogodowy więc donoszę że idzie na lepsze Deszczyk jeszcze popodlewa ale nie u nas i ciepełko nadciąga HURAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proszę pogodę, żeby dostosowała się do tej prognozy. Pliiiiizzzzzz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 01.06.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam wszystkich starych i nowych Forumowiczów oraz wszystkie ( małe i te całkiem duże ) dzieci Fajnie, że tu coraz więcej luda Po dłuższej nieobecności ściągnęłam na rodziny łono i mam nadzieję zakotwiczyć na dłużej na razie odrabiam zaległości w lekturze Forum Na weekend zamawiam dla wszystkich DUUUUUUUUUUUŻO słońca, ZERO deszczu i ciepełko oczywiście. I to się musi sprawdzić Wiedźma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 01.06.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Wiedźmo, witaj lecę spać, bo jutro skoro świt ... do zobaczenia w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.06.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ... no to dzionek dobry Wszystkim .... Cieszczie się słoneczkiem , bo już jutro niestety niestety J cokolwiek to znaczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.06.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Jerzysiu, odwołaj to co napisałeś Bądź optymistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.06.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... Jestem optymistą... ..... wystarczy, coooooooooooooooooooooooo J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.06.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.06.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff idem na pifko J ...czego wszystkim pozostałym życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 A ja teraz dopiero z Anią Wiśniewską w KK szampanskoje by się w meblach nowych Ew-ki szpary nie porobiły, zwłaszcza w szklanym stoliku. No a tradycyjnie, wieczorkiem, zwalczam Żubra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 03.06.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Witam warszawiaków na Warmii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.06.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Ja warszawski Mazur z okolic Giżycka. To Mazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 03.06.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Witam warszawiaków na Warmii. A witamy witamy fachurę ze stolicy .....Warmii Paweł jaką masz działkę w tej fachowości bo może mogłabym dorzucić coś do tej fortuny? Ale mam nadzieję że nie będą to poprawki po moim wykonawcy No i .... piękny dziś jednak dzień pewnie w poniedziałek zobaczymy te cudne okiennice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts