Pawel78 03.06.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Witam warszawiaków na Warmii. A witamy witamy fachurę ze stolicy .....Warmii Paweł jaką masz działkę w tej fachowości bo może mogłabym dorzucić coś do tej fortuny? Ale mam nadzieję że nie będą to poprawki po moim wykonawcy No i .... piękny dziś jednak dzień pewnie w poniedziałek zobaczymy te cudne okiennice? Buduje mieszkania w Olsztynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsta 04.06.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witam wszystkich forumowiczów nowych i starych . Część z Was pewnie zakończyła budowę i dlatego szczególnie do Was się zwracam z prośbą .. Szukam ekipy na sierpień 2006. Chce jeszcze do zimy postawić max ile się uda .. i zakończyć resztę w 2007. Polećcie może jakieś ekipy/ firmy na całą budowę lub na poszczególnie etapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 04.06.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ja szukałam ekipy na przełomie marca -kwietnia i już była tragedia Ci z polecenia zajęci a super specjaliści przez duże S czyli duże firmy z kosmicznymi cenami. Na razie mogę tylko polecić niedrogiego projektanta instalacji (podzleca tez budowlanke koledze) i geodetę A gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.06.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 dzień dobry, melduję się widzę, że grupa rośnie w siłę Pawal78, witamy fachowca, na pewno wzrośnie nam ogladalność Rafsta, witamy , tyle nas juz jest , że ktoś Ci coś poradzi, chyba ... bo słyszałam, że ciężko o ekipę w mazur.-warm. regionie Aneska, hej, hej, co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.06.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 żyję, żyję tylko marazm pogodowy spowodował u mnie marazm forumowy ale obiecuję poprawę a jak tam twoje okiennice? czekamy na zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.06.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Własnie, Katja, a gdzie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.06.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 hmm, okazało się, że to bardziej czasochłonne niż myśleliśmy. Mozolna robota, ale idzie nam coraz lepiej, tak, że proszę uzbroić się w cierpliwość Za tydzień mamy podłączenie wkładu kominkowego do komina / nie my to bedziemy robić na szczęście /. Mam nadzieję, ze uporamy się i z okiennicami, a w przerwach będziemy wypróbowywać wędzarnię ... albo odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.06.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Macie już wędzarnię. Ta informacja mi umknęła Były zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.06.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Macie już wędzarnię. Ta informacja mi umknęła Były zdjęcia? Trzymaliśmy to w tajemnicy Wędzarnia to duzo powiedziane; palenisko, rura w ziemi i nastawiana na jej wylot szafka wędzarnicza. Czytamy wątki wędzarnicze, ale saletry w sklepie niet, tylko peklosól /azotyn sodu/ gorsza trutka. Chyba sobie odpuścimy różowy kolorek szyneczki, będzie szarobury, ale bez E ileś tam. Macie jakieś doświadczenia w tym względzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.06.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Katju, azotyn, czy azotan sodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.06.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Katju, azotyn, czy azotan sodu? ... no właśnie azotyn, tu jest to opisane http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=959&page=2 a i na torebce w sklepie było napisane peklosól skład sól i azotyn sodu saletra to azotan, ale nie ma jej w okolicy, chyba z winy domorosłych pirotechników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.06.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Może azotan dostaniesz w sklepach z odczynnikami chemicznymi. Nie powinna saletra być droga nawet cz.d.a (czysta do analizy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.06.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 wiesz może gdzie jest taki sklep w stolicy?jak nie, to poszukam w książce tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.06.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 polecam Alchem na Obozowej róg Ostroroga, lub Chemię na Powązkowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.06.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 dzięki, jak się nie wybiorę, to będzie bio wędlinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.06.2006 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 ...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czy Wy aby bomby jakowejśśśśśś nie zamierzata zrobić .... bo tera Srosie, Uposie, SiBiłosie,....... no i taki wice co mówi, że samowolki i dlatego zalało .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.06.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 kto wie, kto wie saletra, cukier... może nie wybuchnie i zielem angielskim nie bedzie mi strzelało po chałupie dzień dobry, wędził ktoś bez tej chemii? jak poczytałam o tych azotanach, azotynach, to mnie od sklepowych wędlin odrzuciło, już nie wspomnę ile jest w nich prawdziwego mięsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.06.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Jak do tej mieszaniny cukru z saletrą jeszcze ziarenka ziela angielskiego i nie daj Boże pieprzu to będzie bomba odłamkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 06.06.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 witajcie serdecznie pozdrawiamy kogo znamy i jeszcze nie znamy pogoda w kratke, my dalej bez sieci (tepsa - nam zaproponowala, ze w ciagu 18 miesiecy moga nam podlaczyc telefon - notabene od slupka stojacego 5 metrow od domu - pacany - ale czas sie chyba do tego przyzwyczaic za to w koncu tv dziala - i zdazylem na mistrzostwa - co jak co - tego nie przegapie - i wcale nie mam na mysli naszej druzyny Katju - pokazuj w koncu okiennice pozdrowionka od Katariny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.06.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witaj Sebastianie. Olej telekompromitacje.Pozdrów Katerinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.