katja 06.06.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Jak do tej mieszaniny cukru z saletrą jeszcze ziarenka ziela angielskiego i nie daj Boże pieprzu to będzie bomba odłamkowa ... a jak pestki od śliwek? Cześć Sebastianie, pozdrowienia Wiesz, co do okiennic, to z zawiasami / takie same jak Wasze/ jest sporo roboty, śrubki, wkręty, z przodu, z boku, w ścianę, a jest ich ze 21, tych zawiasów nie okiennic, na szczeście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsta 06.06.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witam ponownie… Budować będę w Rusi, ale najpierw musze znaleźć ekipę. Jak na razie cisza, czy nikogo tu nie ma kto może polecić swojego wykonawcę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 07.06.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Ruś fantastyczne miejsce. Jeśli chodzi o ekipę to teraz będzie bardzo ciężko kogoś znaleść. Bo najlepsi mają już robote załatwioną tylko papraki zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.06.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 jadąc z Ostródy do Morąga, przejeżdżam przez uroczą wieś Ruś nad j. Ruś, ale to chyba o inną sie rozchodzi dzień dobry idzie LATO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 07.06.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 kto wie, kto wie saletra, cukier... może nie wybuchnie i zielem angielskim nie bedzie mi strzelało po chałupie dzień dobry, wędził ktoś bez tej chemii? jak poczytałam o tych azotanach, azotynach, to mnie od sklepowych wędlin odrzuciło, już nie wspomnę ile jest w nich prawdziwego mięsa mój małżonek szanowny ździebko w tym szkolony wyprodukował jakąś zalewę (bez chemii), w której miąsko przez dobę się moczyło, potem zostało leciutko sparzone (o ile mie pamięć nie myli), a potem uwędzone. poproszę żeby drapnął kilka zdań w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 07.06.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dzień dobry Szanownemu Państwu! Na wędzarniach się nie znam, jeśli chodzi o ekipy, to podobno najbliżej w Niemczech trzeba szukać, no chyba, że ktoś może we Włoszech. Mowa oczywiście o polskich ekipach. (Czy ktoś pamięta film, albo książkę "Pod słońcem Toskanii?"). U nas tynkowanie czeka na powrót bliżej nieznanych pracowników do kraju. Albo się w końcu sami nauczymy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.06.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 kto wie, kto wie saletra, cukier... może nie wybuchnie i zielem angielskim nie bedzie mi strzelało po chałupie dzień dobry, wędził ktoś bez tej chemii? jak poczytałam o tych azotanach, azotynach, to mnie od sklepowych wędlin odrzuciło, już nie wspomnę ile jest w nich prawdziwego mięsa mój małżonek szanowny ździebko w tym szkolony wyprodukował jakąś zalewę (bez chemii), w której miąsko przez dobę się moczyło, potem zostało leciutko sparzone (o ile mie pamięć nie myli), a potem uwędzone. poproszę żeby drapnął kilka zdań w tym temacie świetnie, super, poproś Michała niech mnie trochę oświeci w tej materii ... tylko, że to pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.06.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ... oooooooooooooooooooooooooo poradnictwo kulinarne pełną J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 07.06.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Witaj Sebastianie. Olej telekompromitacje. Pozdrów Katerinę. Hej Tomku - staram sie w tej materii ale ciezko - jakis net by sie przydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 07.06.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 świetnie, super, poproś Michała niech mnie trochę oświeci w tej materii ... tylko, że to pilne dziś po południu przyduszę go do klawiatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.06.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 świetnie, super, poproś Michała niech mnie trochę oświeci w tej materii ... tylko, że to pilne dziś po południu przyduszę go do klawiatury ... byle nie za mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 07.06.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 [quote name="aneska mój małżonek szanowny ździebko w tym szkolony wyprodukował jakąś zalewę (bez chemii), w której miąsko przez dobę się moczyło, potem zostało leciutko sparzone (o ile mie pamięć nie myli), a potem uwędzone. poproszę żeby drapnął kilka zdań w tym temacie [/quote] Anesko mam nadzieję że skrobniesz bez[posrednio na forum a nie na priva Dobre rady schowam głęboko na dobre czasy Bo mam nadzieję że też sobie kiedyś zrobię wędzarnię a co ....!!!!! a niech....!!!! ...... bo ja jestem okropny mięsożerca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.06.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Ja tez zbuduję wędzarnię, ale chyba jeszcze nie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 świetnie, super, poproś Michała niech mnie trochę oświeci w tej materii ... tylko, że to pilne dziś po południu przyduszę go do klawiatury ... byle nie za mocno jednak za mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.06.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Witaj w naszej północnej grupie W "odwecie" zajrzę chyba do Rybnickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Witaj w naszej północnej grupie W "odwecie" zajrzę chyba do Rybnickiej zapraszam, tylko uważaj na...........indian marzy im się żona od Bodzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.06.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Tak, wiem, że u Was indianie rozłożyli swoje tipi i wigwamy. Jak przujadę wypalimu fajkę pokoju i napijemy się oryginalnego indiańskiego napitku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.06.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Żona Bodzia to żona Bodzia. Co indianom do żony Bodzia. Wykopiemy topór wojenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.06.2006 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witam ćwiartkowo J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 08.06.2006 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 świetnie, super, poproś Michała niech mnie trochę oświeci w tej materii ... tylko, że to pilne dziś po południu przyduszę go do klawiatury ... byle nie za mocno jednak za mocno ... ale jeszcze dycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts