aneska 08.06.2006 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Anesko mam nadzieję że skrobniesz bez[posrednio na forum a nie na priva Dobre rady schowam głęboko na dobre czasy Bo mam nadzieję że też sobie kiedyś zrobię wędzarnię a co ....!!!!! a niech....!!!! ...... bo ja jestem okropny mięsożerca oczywiście tylko przyduszać go już nie będę, bo efekt odwrotny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.06.2006 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 ....oooooo widzę, że koleżanka to też rannnnnnnnny ptaszek ......J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 08.06.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 jakie tam ranne ptaszki - pracowac pewnie trzeba od 7 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.06.2006 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 ...oooooooooooo i kolega też spać nie może ...... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 08.06.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 ....oooooo widzę, że koleżanka to też rannnnnnnnny ptaszek ...... J tak Jerzysiu nawet bardzo ranny ale najważniejsze, że nie zraniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.06.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 to może raczej ; poranny ptaszek MD4ewry1J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 08.06.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 tiaaa ślicznie nowy gatunek fauny latającej jednakowoż ssakiem będącej: ptaszkus porannus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.06.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 dzień dobry Aneska, na porady wędzarnicze czekam , ale spokojnie, tę partię mięsa namoczyłam w zalewie z odrobiną saletry, którą dostałam w jakimś zapyziałym sklepiku spoż. Na wszelkie wskazówki w tym temacie czekam, i jak widzę, nie tylko ja Dagbuilder, znasz ten adres http://www.wedlinydomowe.pl/? i jeszcze strona Chefa Paula, naszego forumowego kucharza: http://www.chefpaul.net/smoke.html dziś życzę łikendu, bo jutro wyjeżdzam Tomku, jak Twoje zawodowe sprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.06.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Jeszcze czekam na odpowiedź. Ma być po niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.06.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Jeszcze czekam na odpowiedź. Ma być po niedzieli. trzymam kciuki, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 08.06.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 dzień dobry Aneska, na porady wędzarnicze czekam (.....) zielonooki się op**** mam nadzieję, że zdążę przed twoim wyjazdem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.06.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 dzień dobry Aneska, na porady wędzarnicze czekam (.....) zielonooki się op**** mam nadzieję, że zdążę przed twoim wyjazdem.... spokojnie, teraz już nic pilnego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.06.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 ...... aaaaaa tera to ; ptaszkusz nocnussssss z gromady nicnierobussss J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 08.06.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 ...... aaaaaa tera to ; ptaszkusz nocnussssss z gromady nicnierobussss J To ja z tego gatunku )))) Właśnie się kłaniam i dzień zaczynam Ale z gromady się wypisuję bo jescze kupa roboty mnie czeka Oj widze że jesteście skarbnicą wiedzy w każdej dziedzinie Katju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.06.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A ja coś mam : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=73106&highlight= J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.06.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Dzień dobry! Wszystkiego dobrego urodzinowego Jerzysiu! Pogodę obiecują podobno niezłą na weekend, czego Państwu i sobie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 09.06.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 dzien dobry - no i mamy weekendzik ja mysle, ze moze i lac - i tak wiekszosc miesiaca zostanie spedzona po pracy przed tv i wcale nie ze wzgledu na polska tzw. druzyne ale kto nie oglada to zycze duuuuzo sloneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 11.06.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 No i mamy po Rajdzie Polski. Szkoda że tak daleko od Olsztyna bo odcinki bardzo podobne. Niestety lokalni kierowcy(z Olsztyna) mieli wiele problemów technicznych i nie ukończyli rajdu. Ale i tak było wspaniale. A okolice Mikołajek, Giżycka i Orzysza wspaniałe już nie mogę się doczekać kolejnego rajdu polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.06.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 ... i coooo wew poniedziałek pracować siem nijak nie chce .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.06.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 .... no co jest, gdzie są wszyscy.... ...chyba w trakcie meczu nie trafił Was szla.... Polska - Ekwador "Japoński arbiter nawet nie skrzywił tego swojego skośnego oka." - Program 1 Polskiego Radia "Krzynówek... jakoś tak na chybił trafił... Ale na chybił trafił to cieżko wygrać nawet w totolotka, a co dopiero na boisku." - Program 1 Polskiego Radia "..czarnoskórego o kolorze dwóch czarnych kaw... takich mocnych." - Program 1 Polskiego Radia "Żurawski opuścił pole karne przeciwnika, czym wprowadził w zakłopotanie obrońców Ekwadoru." - Dariusz Szpakowski, TVP 2 "Ekwadorczycy nie dali nam szansy, żebyśmy mieli szansę strzelić gola." - Grzegorz Mielcarski, Polsat Sport "Do końca spotkania piętnaście minut, z sekundami. Teraz już dokładnie szesnaście." - Dariusz Szpakowski, TVP J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts