Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry :D

u nas tez piknie...

http://www.gify.biz/gify%20rozne/gify%20pogoda/pogoda__1_.gif

Sprawdzę osobiście jak z tym słoneczkiem, bo jutro lub pojutrze wybieram się ponownie do komturii. :D

Żadna pogoda mi już nie straszna, bo właśnie dzwonił do mnie projektant z wielce radosną nowiną: JEST POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!! Po 8 miesiącach od złożenia wniosku o wydanie warunków zabudowy :o Szaleństwo papierkowe normalnie :lol: Nic mi dziś chyba nie zepsuje humoru http://www.mbp.olsztyn.pl/~krisker/img/emoty/skaczehappy.gif

A wracając do pogody, to mogłaby jeszcze dziś poczekać z deszczem, bo mam jeszcze sporo chaszczy na działce do wykoszenia, ale jak nie posłucha, to nie będę płakał :wink:

Krisker, gratulacje. Oby budowa trwała krócej :D

Właśnie wróciłem z poszukiwań blatu kuchennego, ale nie znalazłem nic odpowiedniego. Chcę bukowy lub dębowy, z drewna a nie z laminatu. W samochodzie łaźnia. Czy parkingi muszą wyglądac jak betonowe pustynie? Na al. Krakowskiej korek od Janek aż do Okęcia. Siedzę i jak zwierzę piję zimną wodę.

Chyba dziś nie pojadę.

Właśnie wróciłem z poszukiwań blatu kuchennego, ale nie znalazłem nic odpowiedniego. Chcę bukowy lub dębowy, z drewna a nie z laminatu. W samochodzie łaźnia. Czy parkingi muszą wyglądac jak betonowe pustynie? Na al. Krakowskiej korek od Janek aż do Okęcia. Siedzę i jak zwierzę piję zimną wodę.

Chyba dziś nie pojadę.

... współczuję, dzisiaj jazda po mieście to koszmar, a na wylotówce na Kraków/Katowice w okolicy Raszyna to chyba zawsze jest korek.

W sprawie blatów kuchennych nic Ci nie poradzę, bo nie jestem w temacie. Rozumiem, że w IKEI byłeś?

Byłem w Leroi, Praktikerze, Castoramie i Obi. Wszędzie wymiotło. :o

Byłem w i w Ikei. Nawet kawkę tam wypiłem. Niezła. Ale od upału mózg mi się lasuje. Zaczynam jeść truskawki. Trochę ostygły po umyciu w zimnej (?) wodzie.

Będzie makaron z truskawkami i śmietaną. Oczywiscie na zimno. W mieszkaniu jest 28,7. Ostatnie piętro.