tomek1950 23.06.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 A ja dziś jadę pod swoją lipę. Może ktoś wpadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 23.06.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 w przyszlym tygodniu 33-37 stopni ma byc - lo jezu Ja tego nie przeżyję .... i strop mam lać a niech to A ja mieszkałam w domu otoczonym 12 lipami ciekawie było w czasie burzy ....podobno to specyfika drzew o dużych średnicach Wczoraj wracałam z budowy w to urwanie chmury do domu I chyba nigdy się tak nie bałam samochód mi płynął jak chciał, zero widoczności Myślałam tylko o jednym żeby dowieść dziecko do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 23.06.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 ... współczuję, w Warszawie nie było takich ekstremalnych zjawisk, tylko ten gorąc. Jutro raniutko jedziemy do chałupy. Pierwszy dzień wakacji, ale łudzę się, że urlopowicze wyruszą trochę później Do zobaczenia w poniedziałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 23.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 w przyszlym tygodniu 33-37 stopni ma byc - lo jezu Ja tego nie przeżyję .... i strop mam lać a niech to A ja mieszkałam w domu otoczonym 12 lipami ciekawie było w czasie burzy ....podobno to specyfika drzew o dużych średnicach Wczoraj wracałam z budowy w to urwanie chmury do domu I chyba nigdy się tak nie bałam samochód mi płynął jak chciał, zero widoczności Myślałam tylko o jednym żeby dowieść dziecko do domu Spokojnie upał nie jest aż taki groźny dla betonu pod warunkiem: 1)mało wody do betonu ale później często polewać (ale bez przesady) trzeba przestrzegać technologii i bedzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 23.06.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Pawel u mnie beton przyjezdza z gruchy Gorzej z moja ruchliwoscia powyzej 25 stopni Kto mnie bedzie polewał )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 24.06.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 czyli wyciagam wniosek - ze lip nie bede mial zreszta i tak dzialeczka mala to nie poszalejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 24.06.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 HASŁO Warmii:"Pogański kraj ,pogańskie obyczaje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 26.06.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 HASŁO Warmii: "Pogański kraj ,pogańskie obyczaje" ... wiadomo "Krzyżacy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 26.06.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 dzień upalny strat po zeszłotygodniowych nawałnicach i wichurach na działce nie ma, oprócz złamanej ostróżki i przegiętych sosen. Ludzie mówili, ze działy się straszne rzeczy ... a tu znowu skwar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 26.06.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 dzień upalny strat po zeszłotygodniowych nawałnicach i wichurach na działce nie ma, oprócz złamanej ostróżki i przegiętych sosen. Ludzie mówili, ze działy się straszne rzeczy ... a tu znowu skwar oj działy się działy i dalej się dzieją właśnie przeszła nad nami burza z ulewą, na szczęście jedyna strata to zanik sygnału TV, no i mamy jeziorko zamiast działki a jutro podobnoż "powtórka z rozrywki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 26.06.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 witaj wiedźmo u mnie / jestem w Wa-wie/ burza przeszła bokiem, błyskało i trochę popadało. W niektórych dzielnicach nie było pradu, ale to z powodu przegrzania. Pisali, że Giżycko było bez prądu, Komturze jesteś tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 27.06.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 witaj wiedźmo Pisali, że Giżycko było bez prądu Tutaj coś pisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.06.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 cześć, cześć, cześć czy większość na urlopach się byczy, daleko od netu ? albo nie ma prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 27.06.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 dzień upalny strat po zeszłotygodniowych nawałnicach i wichurach na działce nie ma, oprócz złamanej ostróżki i przegiętych sosen. Ludzie mówili, ze działy się straszne rzeczy ... a tu znowu skwar u nas tez bez strat - chociaz wczoraj niezle walilo z 40 minut....brrr nie widzialem jeszcze zeby moj kundel tak wystraszony byl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 27.06.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 cześć, cześć, cześć czy większość na urlopach się byczy, daleko od netu ? albo nie ma prądu my prad mamy - ale netu nie no i Kasia sie byczy na urlopie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.06.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 cześć, cześć, cześć czy większość na urlopach się byczy, daleko od netu ? albo nie ma prądu my prad mamy - ale netu nie no i Kasia sie byczy na urlopie jeszcze Kasia, dość byczenia , wracaj do nas Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 27.06.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 cześć, cześć, cześć czy większość na urlopach się byczy, daleko od netu ? albo nie ma prądu net jest, prąd jest, ale pracować trzeba a w taką pogodę to przecież wręcz niehumanitarne u nas dziś aura wymarzona do byczenia, na szczęście bez burz i innych gwałtownych zjawisk atmosferycznych ale najbardziej cieszą mnie te ciepłe noce, myślałam, że w tym roku już ich nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 28.06.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 dzień dobry mam inwazję mrówek na balkonie , są wszędzie, najwięcej na winobluszczu , ale biegają jak opętane po całej podłodze, ścianach. Podobno mięta je odstrasza, niestety, mam dwie donice z miętą i jakoś nie robi to na nich wrażenia. Lecę do apteki po boraks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 28.06.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 witaj Katju współczuję ci tych mrówek... jak one tam do ciebie wlazły na balkon? a jak juz jesteśmy przy inwazjach, to może wiesz jak wytępić mszyce co mi się zalęgły w nasturcjach? słyszałam, że mrówki lubią mszyce... tylko jak sie później pozbyć mrówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 28.06.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 witaj Katju współczuję ci tych mrówek... jak one tam do ciebie wlazły na balkon? a jak juz jesteśmy przy inwazjach, to może wiesz jak wytępić mszyce co mi się zalęgły w nasturcjach? słyszałam, że mrówki lubią mszyce... tylko jak sie później pozbyć mrówek Mrówkojad lubi mrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts