aneska 02.07.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 super liczymy, że tym razem zanocujecie nawiedzimy Sebastiano i Katarinę... i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.07.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 się cieszę niezmiernie noclegiem się nie kłopoczcie, bo najpewniej pojedziemy na swoją wiochę, chałupka K i S jest po drodze , bo na początku sierpnia zjedzie rodzinka i trzeba poczynić trochę przygotowań, np. wylewkę odkurzyć , coś skosić itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 02.07.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 to żaden kłopot to będzie dla nas przyjemność a miejsca naprawdę jest duuuuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.07.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 dziękuję , szczegóły ustalimy później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.07.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 dzień dobry , zaczynamy nowy tydzień... pogoda w stolicy przyjemna, chłodzący wiaterek od wschodu, oczywiście słońca nie brakuje..., to dla tych którzy sie tu wybierają Gdzie jest Tomek? Czyżby z komturii nie zamierzał wracać Jerzysio, czy Ty jeszcze we Wiedniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.07.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 dzień dobry u nas podobnie pięknie pogodnie lekko wietrznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.07.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Aneska, co u Zuzi? Ma wakacje, czy chodzi do przedszkola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.07.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 zuzka wakacjuje prawdę mówiąc była możliwość oddania jej do przedszkola zastępczego, ale serca nie miałam. przez ostatni miesiąc i tak robiła problemy z zostawaniem, marudziła i płakała... tak więc babcie, dziadkowie, ciocie, wujkowie, kuzynki, stanowią obecnie dla nas obiekty uwielbienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.07.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 no i dobrze, cała rodzina zaangażowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.07.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 ... gdzie się podziała cała grupa jedni zalewają, drudzy szukają ekip, inni pracują w pocie czoła, a jeszcze inni ... już zaczynam do siebie gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.07.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 ja się zgłaszam a pracy w pocie czoła mam już dość tylko, że jej końca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.07.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 czym się chłodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa4 04.07.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Witam.Od paru dni czytam to forum, sprzedalismy mieszkanie w Olsztynie i kupiliśmy poniemiecki dom w Stawigudzie do częściowego remontu , im więcej czytam tym bardziej jestem przerażona ogromem pracy, która nas czeka , te izolacje pionowe, poziome, stropy, dach itp. Mamy zamiar zachować pierwotny wygląd budynku, nie poddamy sie i myslę, że dzięki informacjom, które są na tym forum uda nam się przebrnąć przez koszmar remontów.Pozdrawiam. Kasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.07.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Witam. Od paru dni czytam to forum, sprzedalismy mieszkanie w Olsztynie i kupiliśmy poniemiecki dom w Stawigudzie do częściowego remontu , im więcej czytam tym bardziej jestem przerażona ogromem pracy, która nas czeka , te izolacje pionowe, poziome, stropy, dach itp. Mamy zamiar zachować pierwotny wygląd budynku, nie poddamy sie i myslę, że dzięki informacjom, które są na tym forum uda nam się przebrnąć przez koszmar remontów. Pozdrawiam. Kasia. Witaj Kasiu na pewno chętnych do pomocy, choćby dobrym słowem, tutaj ci nie zbraknie ale mimo tego, radzę ci, zatrudnić kierownika robót. kogoś kto was przez to przeprowadzi. rozumiem, że remont wykonujecie na zgłoszenie i cała papierologia szczęśliwie was ominęła... w każdym razie - życzę powodzenia stary dom w Stawigudzie.... pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.07.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 czym się chłodzisz? lodami na śniadanie, obiad i kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 04.07.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 ... gdzie się podziała cała grupa jedni zalewają, drudzy szukają ekip, inni pracują w pocie czoła, a jeszcze inni ... już zaczynam do siebie gadać Nooooo, niektórzy pracują choć woleliby "pozalewać" a praca w taką pogodę to....eee, szkoda słów, praca w taką pogodę powinna być zabroniona przez prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 04.07.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Witam. Od paru dni czytam to forum, sprzedalismy mieszkanie w Olsztynie i kupiliśmy poniemiecki dom w Stawigudzie do częściowego remontu , im więcej czytam tym bardziej jestem przerażona ogromem pracy, która nas czeka , te izolacje pionowe, poziome, stropy, dach itp. Mamy zamiar zachować pierwotny wygląd budynku, nie poddamy sie i myslę, że dzięki informacjom, które są na tym forum uda nam się przebrnąć przez koszmar remontów. Pozdrawiam. Kasia. Witaj Kasiu! Nie przerażaj się, zważ,że masz już mury i dach, o fundamentach nie wspominając A poważnie nie przejmuj się. Aneska ma rację co do kierownika i radzę skorzystać z jej rady. A poza tym zobaczysz, jaka to radość mieszkać we własnej i wykończonej własnoręcznie "chatce". I to w tak ślicznym miejscu jak Stawiguda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.07.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Witaj Kasiu Pisz, pytaj. Wspieramy duchowo potrzebujących czym się chłodzisz? lodami na śniadanie, obiad i kolację też tak chcę, ja wcinam arbuza Wiedźmo, poczaruj trochę, tak 26 stopni w zupełności wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 04.07.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Witaj Kasiu Pisz, pytaj. Wspieramy duchowo potrzebujących czym się chłodzisz? lodami na śniadanie, obiad i kolację też tak chcę, ja wcinam arbuza Wiedźmo, poczaruj trochę, tak 26 stopni w zupełności wystarczy Staram się jak mogę Ale na starość chyba coś mi nie wychodzi, chciałam tylko podgrzać czerwcową temperaturę ( pamiętacie te włączone ogrzewania na początku miesiąca ), a co mi wyszło Katju zmykaj do domeczku, tam chłodniej niż w stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Witaj Kasiu Pisz, pytaj. Wspieramy duchowo potrzebujących czym się chłodzisz? lodami na śniadanie, obiad i kolację też tak chcę, ja wcinam arbuza ja już nie mogę arbuza, wylewa mi się uszami, nie wspominając tragicznego w skutkach pożerania pestek (bo komu chce sie je wybierać ) Wiedźmo, poczaruj trochę, tak 26 stopni w zupełności wystarczy tylko proszę o pełne słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts