Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zuzka wakacjuje :D 8)

prawdę mówiąc była możliwość oddania jej do przedszkola zastępczego, ale serca nie miałam.

przez ostatni miesiąc i tak robiła problemy z zostawaniem, marudziła i płakała...

tak więc babcie, dziadkowie, ciocie, wujkowie, kuzynki, stanowią obecnie dla nas obiekty uwielbienia. :lol: :wink:

Witam.

Od paru dni czytam to forum, sprzedalismy mieszkanie w Olsztynie i kupiliśmy poniemiecki dom w Stawigudzie do częściowego remontu ,

im więcej czytam tym bardziej jestem przerażona ogromem pracy, która nas czeka , te izolacje pionowe, poziome, stropy, dach itp. Mamy zamiar zachować pierwotny wygląd budynku, nie poddamy sie i myslę, że dzięki informacjom, które są na tym forum uda nam się przebrnąć przez koszmar remontów.

Pozdrawiam. Kasia.

Witam.

Od paru dni czytam to forum, sprzedalismy mieszkanie w Olsztynie i kupiliśmy poniemiecki dom w Stawigudzie do częściowego remontu ,

im więcej czytam tym bardziej jestem przerażona ogromem pracy, która nas czeka , te izolacje pionowe, poziome, stropy, dach itp. Mamy zamiar zachować pierwotny wygląd budynku, nie poddamy sie i myslę, że dzięki informacjom, które są na tym forum uda nam się przebrnąć przez koszmar remontów.

Pozdrawiam. Kasia.

Witaj Kasiu

na pewno chętnych do pomocy, choćby dobrym słowem, tutaj ci nie zbraknie :D

ale mimo tego, radzę ci, zatrudnić kierownika robót. kogoś kto was przez to przeprowadzi.

rozumiem, że remont wykonujecie na zgłoszenie i cała papierologia szczęśliwie was ominęła...

w każdym razie - życzę powodzenia

stary dom w Stawigudzie.... pięknie. :D

... gdzie się podziała cała grupa :-?

jedni zalewają, drudzy szukają ekip, inni pracują w pocie czoła, a jeszcze inni 8)

... już zaczynam do siebie gadać :roll: :o :roll:

Nooooo, niektórzy pracują :(

choć woleliby "pozalewać" :wink:

a praca w taką pogodę to....eee, szkoda słów, praca w taką pogodę powinna być zabroniona przez prawo :D

Witam.

Pozdrawiam. Kasia.

Witaj Kasiu!

Nie przerażaj się, zważ,że masz już mury i dach, o fundamentach nie wspominając :D

A poważnie nie przejmuj się. Aneska ma rację co do kierownika i radzę skorzystać z jej rady. A poza tym zobaczysz, jaka to radość mieszkać we własnej i wykończonej własnoręcznie "chatce". I to w tak ślicznym miejscu jak Stawiguda

Witaj Kasiu :D

Pisz, pytaj. Wspieramy duchowo potrzebujących :roll:

czym się chłodzisz?

lodami :D

na śniadanie, obiad i kolację :wink: :D

też tak chcę, ja wcinam arbuza

Wiedźmo, poczaruj trochę, tak 26 stopni w zupełności wystarczy :roll: :D

Staram się jak mogę :D

Ale na starość chyba coś mi nie wychodzi, chciałam tylko podgrzać czerwcową temperaturę ( pamiętacie te włączone ogrzewania na początku miesiąca ), a co mi wyszło :o

Katju zmykaj do domeczku, tam chłodniej niż w stolicy 8)

Witaj Kasiu :D

Pisz, pytaj. Wspieramy duchowo potrzebujących :roll:

czym się chłodzisz?

lodami :D

na śniadanie, obiad i kolację :wink: :D

też tak chcę, ja wcinam arbuza

ja już nie mogę arbuza, wylewa mi się uszami, nie wspominając tragicznego w skutkach pożerania pestek (bo komu chce sie je wybierać :roll: ) :lol:

Wiedźmo, poczaruj trochę, tak 26 stopni w zupełności wystarczy :roll: :D

tylko proszę o pełne słońce :wink: