katja 04.07.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Zmykam dopiero w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.07.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Aneska, słońce szkodzi ... a o co chodzi z tymi pestkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 04.07.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Zmykam dopiero w sobotę Dlaczego To już za 3 dni MYŚL POZYTYWNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.07.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Zmykam dopiero w sobotę Dlaczego To już za 3 dni MYŚL POZYTYWNIE staram się, ale to aż trzy dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 04.07.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 tylko proszę o pełne słońce Zobaczę co da się zrobić Ale przy tych moich ostatnich "omskach" nie mogę obiecać, że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.07.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Aneska, słońce szkodzi ... a o co chodzi z tymi pestkami? eeee no wiesz... kłopoty gastryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Melduję sie na chwilę z Warszawy. Prąd u mnie był cały czas. Straty: złamany czubek młodej brzózki, strząchniętych trochę przez huraganowy wiatr jabłek z drzew, ale i tak zostało dużo. Siedziałem na tarasie popijając piwo i podziwiając siłę burzy. Wspaniałe widowisko. Szkoda tej zamkowej lipy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 04.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Zmykam dopiero w sobotę Dlaczego To już za 3 dni MYŚL POZYTYWNIE staram się, ale to aż trzy dni Ale cóż to wobec większych jednostek czasu , o wieczności już nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.07.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Aneska, słońce szkodzi ... a o co chodzi z tymi pestkami? eeee no wiesz... kłopoty gastryczne e tam, myślałam, że uszami wiedźmo, ostatnio czas mi wolniej płynie a panie Mundialu nie ogladają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.07.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 oglądam jednym uchem mąż śledzi usilnie mnie przypadła praca (na szczęście w miłym forumowym towarzystwie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 04.07.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Melduję sie na chwilę z Warszawy. Prąd u mnie był cały czas. Straty: złamany czubek młodej brzózki, strząchniętych trochę przez huraganowy wiatr jabłek z drzew, ale i tak zostało dużo. Siedziałem na tarasie popijając piwo i podziwiając siłę burzy. Wspaniałe widowisko. Szkoda tej zamkowej lipy... Witaj Tomku Super, że u Ciebie obyło się prawie bez strat My też podziwialiśmy siłę nawałnicy, ale uwzględniając wysokość drzew wokół nas - robiliśmy to z pewnym lękiem, na szczęście skończyła się tylko zamienieniem działki w jezioro Lipy naprawdę szkoda, jakoś tak nieswojo bez niej, była tam zawsze - odkąd pamiętam Myślę, że uwzględniając otaczającą nas aurę długo w stolicy nie zabawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.07.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 oglądam jednym uchem mąż śledzi usilnie mnie przypadła praca (na szczęście w miłym forumowym towarzystwie ) to tak jak ja, też jednym uchem jaka znowu praca o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 04.07.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 a panie Mundialu nie ogladają ja oglądam jednym okiem, drugie mam w internecie staram się nie kibicować temu, komu życzę wygranej, bo do tej pory jak tylko komuś kibicowałam to zaraz odpadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Tomku, witaj dzisiaj wracasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.07.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 oglądam jednym uchem mąż śledzi usilnie mnie przypadła praca (na szczęście w miłym forumowym towarzystwie ) to tak jak ja, też jednym uchem jaka znowu praca o tej porze taki lajf niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.07.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 oglądam jednym uchem mąż śledzi usilnie mnie przypadła praca (na szczęście w miłym forumowym towarzystwie ) to tak jak ja, też jednym uchem jaka znowu praca o tej porze taki lajf niestety chcesz powiedzieć c-est-la-vie? ... ale chyba nie robisz prania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.07.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Wracam do komturii juro wieczorem lub w czwartek. Moje stare lipy wytrzymały kolejną burzę i oby tak dalej. Myślę, że mają ponad 100 lat. Obwód 2,40 m. A jedna rośnie pół metra od ściany domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.07.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 A ja przywiozłem pranie z komturii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.07.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Wracam do komturii juro wieczorem lub w czwartek. Moje stare lipy wytrzymały kolejną burzę i oby tak dalej. Myślę, że mają ponad 100 lat. Obwód 2,40 m. A jedna rośnie pół metra od ściany domu. grubsze ode mnie , no tak, ale ja jeszcze nie mam 100 lat Niech pioruny omijają Twoje lipy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.07.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Gooooooooooool dla w\Włochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts