Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Melduję sie na chwilę z Warszawy. Prąd u mnie był cały czas. Straty: złamany czubek młodej brzózki, strząchniętych trochę przez huraganowy wiatr jabłek z drzew, ale i tak zostało dużo. Siedziałem na tarasie popijając piwo i podziwiając siłę burzy. Wspaniałe widowisko. Szkoda tej zamkowej lipy... :cry:

Melduję sie na chwilę z Warszawy. Prąd u mnie był cały czas. Straty: złamany czubek młodej brzózki, strząchniętych trochę przez huraganowy wiatr jabłek z drzew, ale i tak zostało dużo. Siedziałem na tarasie popijając piwo i podziwiając siłę burzy. Wspaniałe widowisko. Szkoda tej zamkowej lipy... :cry:

Witaj Tomku :D

Super, że u Ciebie obyło się prawie bez strat

My też podziwialiśmy siłę nawałnicy, ale uwzględniając wysokość drzew wokół nas - robiliśmy to z pewnym lękiem, na szczęście skończyła się tylko zamienieniem działki w jezioro :wink:

Lipy naprawdę szkoda, jakoś tak nieswojo bez niej, była tam zawsze - odkąd pamiętam :cry:

Myślę, że uwzględniając otaczającą nas aurę długo w stolicy nie zabawisz

Wracam do komturii juro wieczorem lub w czwartek. Moje stare lipy wytrzymały kolejną burzę :D i oby tak dalej. Myślę, że mają ponad 100 lat. Obwód 2,40 m. A jedna rośnie pół metra od ściany domu. :o

Wracam do komturii juro wieczorem lub w czwartek. Moje stare lipy wytrzymały kolejną burzę :D i oby tak dalej. Myślę, że mają ponad 100 lat. Obwód 2,40 m. A jedna rośnie pół metra od ściany domu. :o

grubsze ode mnie :roll: , no tak, ale ja jeszcze nie mam 100 lat :lol:

Niech pioruny omijają Twoje lipy!