katja 05.07.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Sebastiano napisał: tomek1950 napisał: 2 :0 dla Włochów witaj Tomku - prawda ze to ladny wynik? jak mi szkoda tych niemcow Mojej córce też Niemców żal, a w szczególności Podolskiego Dzisiaj kibicuje Portugalii. Ja nikomu, ...bo zapomniałam z kim gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 05.07.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 tak na marginesie - czy ktos wie jak wygrac z Telekomuna? tzn. zmusic dziadow do podlaczenia linii w czasie zdecydowanie krotszym jak 18 miesiecy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.07.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Sebastiano napisał: katja napisał: Sebastiano napisał: aneska napisał: super liczymy, że tym razem zanocujecie nawiedzimy Sebastiano i Katarinę... i w ogóle hej - dawno nie zagladalem - ale jestem za musimy sie spotkac fajnie , dacie obejrzeć Waszą chałupkę, kota i psa? nie macie sie pytac tylko macie wpadac już się cieszę na to spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.07.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Sebastiano napisał: tak na marginesie - czy ktos wie jak wygrac z Telekomuna? tzn. zmusic dziadow do podlaczenia linii w czasie zdecydowanie krotszym jak 18 miesiecy ? może zarzucać ich pismami, albo jakąś panią Krysię czekoladkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 05.07.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 katja napisał: Sebastiano napisał: tak na marginesie - czy ktos wie jak wygrac z Telekomuna? tzn. zmusic dziadow do podlaczenia linii w czasie zdecydowanie krotszym jak 18 miesiecy ? może zarzucać ich pismami, albo jakąś panią Krysię czekoladkami pisma niewiele daja a pani Krysia robila co mogla bez czekoladek ale niewiele juz dalej moze - trzeba jakiegos chyba Derektora szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 05.07.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 katja napisał: Sebastiano napisał: tomek1950 napisał: 2 :0 dla Włochów witaj Tomku - prawda ze to ladny wynik? jak mi szkoda tych niemcow Mojej córce też Niemców żal, a w szczególności Podolskiego Dzisiaj kibicuje Portugalii. Ja nikomu, ...bo zapomniałam z kim gra ja kibicuje kazdemu kto wygra z niemcami a Portugalia gra z Francja - i jestem za Portugalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.07.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Sebastiano napisał: aneska napisał: katja napisał: czym się chłodzisz? lodami na śniadanie, obiad i kolację czy ty aby nie przesadzasz z tymi lodami? chiba nie ale ździebko juz mi się znudziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 05.07.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 no to teraz proponuje tony ptasiego mleczka waniliowego - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.07.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Sebastiano napisał: no to teraz proponuje tony ptasiego mleczka waniliowego - ale masz pomysł w tym upale będzie się pięknie maziać juz widzę te czekoladowo-waniliowe zacieki na rączkach, brodzie i ubraniu wierzchnim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 05.07.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 potem na rower i w pedzie powietrza samo zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.07.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Sebastiano, przeczytaj to: http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3462484.html moę to być światełko w Waszym ciemnym, internetowym tunelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 05.07.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 tomek1950 napisał: Sebastiano, przeczytaj to: http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3462484.html moę to być światełko w Waszym ciemnym, internetowym tunelu dzieki Tomku - w koncu sie wzieli za ta materie - bo to co tepsa wyprawia to o poste wola. moze tak mialo byc - ze nie zdazylem sie wpakowac w abonament telefonicznyprzez brak linii - i moze cos sie w niedlugim czasie zmieni badz wyjasni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 05.07.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 \ napisał: kasiaa4 napisał: Witam. Od paru dni czytam to forum, sprzedalismy mieszkanie w Olsztynie i kupiliśmy poniemiecki dom w Stawigudzie do częściowego remontu , im więcej czytam tym bardziej jestem przerażona ogromem pracy, która nas czeka , te izolacje pionowe, poziome, stropy, dach itp. Mamy zamiar zachować pierwotny wygląd budynku, nie poddamy sie i myslę, że dzięki informacjom, które są na tym forum uda nam się przebrnąć przez koszmar remontów. Pozdrawiam. Kasia. Witam sąsiadkę Będzie dobrze .......kupa pracy przed wami ale jakiej również i przyjemnej i satysfakcjonującej Ja jestem na etapie budowy i podpowiem co w mej mocy pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 05.07.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Sebastiano napisał: tak na marginesie - czy ktos wie jak wygrac z Telekomuna? tzn. zmusic dziadow do podlaczenia linii w czasie zdecydowanie krotszym jak 18 miesiecy ? u nas pomogło wypowiedzenie umowy o świadczenie usług najpierw kazali nam czekać 18 m-cy bo nie mieli sił i środków ( mieli przeciągnąć 20 m kabla ), więc wypowiedzieliśmy umowę, na drugi dzień zadzwoniła jakaś pani i powiedziała, żeby się zgłosić celem podpisania nowej umowy i w ciągu tygodnia wykonają przyłącze, i tak się stało ale żeby nie było za różowo - od 2 m-cy walczymy o neostradę, bo ją rzekomo mamy, ale nie mamy co zresztą TP przyznaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.07.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 \ napisał: Sebastiano napisał: ale żeby nie było za różowo - od 2 m-cy walczymy o neostradę, bo ją rzekomo mamy, ale nie mamy co zresztą TP przyznaje To macie, czy nie macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 05.07.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 w ich komputerach mamy na rachunku mamy w praktyce nie mamy i oni to wiedzą, bo reklamacje uwzględniają "od ręki" i ciągle przepraszają mówiąc, że już się kontaktują z działem technicznym i sprawę wyjaśnią a my w tym czasie załapaliśmy się na internet u konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.07.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 To i tak dobrze, że Wam reklamacje uwzględniają. Telekompromitacja wszystko może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 05.07.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 zawsze można jeszcze napisać skargę do prezydenta Francji jeden tak zrobił i zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.07.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Ttomasz napisał: zawsze można jeszcze napisać skargę do prezydenta Francji jeden tak zrobił i zadziałało Bo nasz rząd i prezydent oraz odpowiednie URZĘDY nic w sprawie TP nie mogą Panie, patrzysz na to co się w Polsce dzieje i nie grzmisz? Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 05.07.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 tomek1950 napisał: Panie, patrzysz na to co się w Polsce dzieje i nie grzmisz? Czemu? Nie zgodzę się, przypomnij sobie ostatnie nawałnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts