tomek1950 05.07.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Ale grzmiało nie tam gdzie trzeba: na Wiejskiej, Al. Ujazdowskich, Krakowskim Przedmieściu. O rany, co ja napisałem Zaraz będę miał teczkę, bo jestem z UKŁADU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 06.07.2006 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 zawsze można jeszcze napisać skargę do prezydenta Francji jeden tak zrobił i zadziałało czytalem o tym - niezly pomysl - widocznie francuski ma "wyzsze" noty od naszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.07.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 dzień dobry zimne lody, ciepła kawa to jest to na szczęście noce są rześkie szkoda Ronaldo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 06.07.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 dzień dobry zimne lody, ciepła kawa to jest to na szczęście noce są rześkie szkoda Ronaldo dzien dobry potwierdzam - w nocy bylo w miare w miare francuzi sie fuksem dostali i tyle mam nadzieje, ze Wlosi wygraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.07.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 no, francuziki mieli farta, a ci biedni Portugalczycy do ostatniej sekundy walczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 06.07.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 ....ale najwazniejsze, ze niemcy nie wygrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek.B 06.07.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam, Zaczynam budowę domu (projekt TAS, pracownia ExtraDom - dom niepodpiwniczony, pow. użytkowa wraz z garażem i kotłownia to 163,5m2). Jesli ktos zna ten projekt prosze o kontakt. Równoczesnie poszukuje używanej, niedrogiej betoniarki w okolicach Olsztyna, Szczytna. Jestem na etapie tworzenia kosztorysu, gdyby ktoś mnie wspomógł i wysłał przykładowy, bądź podał użyteczny link, byłbym bardzo wdzięczny. Kazda pomoc jest nieoceniona. Ile może kosztować mnie taka inwestycja?(przy duzym udziale rodziny w wykonaniu robót). Prosze o kazda informacje bo sytuacja zaczyna mnie przerastac:)Jakie hurtownie, betoniarnie byście polecili w Olsztynie?PozdrawiamMoj adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.07.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witaj Tomku W dziale Prawo i pieniądze ludzie rozmawiają o kosztorysach, najlepiej kliknij szukaj i wpisz kosztorys, wyskoczy Ci sporo wątków. Co do betoniarki musisz poczekać, aż zajrzy tu ktoś z Twoich okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 06.07.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Cześć Tomku, witaj w klubie Co do betoniarki - niestety - nie możemy Ci pomóc Tym, że sytuacja Cię przerasta w ogóle nie przejmuj się, chyba wszyscy na początku tak mają, ale jak się zacznie to już idzie, do ciągłych problemów człowiek z czasem też się przyzwyczaja Na tym forum znajdziesz naprawdę wiele praktycznych porad Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 06.07.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witaj TomkuJa jestem na etapie budowy więc podpowiem co będę mogław sprawie betonu wysłałam na priv zadzwoń dopytaj jakościowo przyjechał betonik supera zalałam już fundamenty i stroppozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 06.07.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Dziwi mnie jedna rzecz: Czy wy nie macie kierownika budowy?On wam powinien doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.07.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ten upał staje sie nudny Pozdrawiam i życzę rześkiego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 07.07.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 potwierdzam - weekendu milego zycze ( u mnie nalot rodzinki z lubuskiego ) ale upal juz moglby sobie darowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 07.07.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witaj Tomku Ja jestem na etapie budowy więc podpowiem co będę mogła w sprawie betonu wysłałam na priv zadzwoń dopytaj jakościowo przyjechał betonik super a zalałam już fundamenty i strop pozdr Ja też poproszę o info, albo zamieść je tu, na forum. W końcu jeśli dobry producent, to niech wszyscy skorzystają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 07.07.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Już wam piszę ale jak już napisałam Tomkowi ja nie biegałam za betonem za to dostaje pieniądze mój wykonawca podobno z tego co spr wyszli najtaniej firma Thomas beton ul Towarowa 17 5320960 jak zerkam na fakture to cena 185 zł netto za m3 to tylko moja podpowiedź że może warto do nich zadzw jakośc usługi i towaru na 6 wg inspektora nadzoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 07.07.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Skoro wątek idzie nam w tematy budowlane może mi cos doradzicie Mam tu nieśmiałe pytanie do Pawel78 może zaszczyci mnie odp Jaka na naszym terenie jest stawka za wykonanie m2 stropu monolit bo chyba mój przesadził pytam o sama robociznę netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 07.07.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ceny zależą od wykonawcy. Jest coraz drożej bo brakuje fachowców. A ci pod sklepem to nie fachowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 07.07.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ceny zależą od wykonawcy. Jest coraz drożej bo brakuje fachowców. A ci pod sklepem to nie fachowcy. bardzo wyczerpująca odp ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 08.07.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 dostałes na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 08.07.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 dostałes na priv. kłaniam się ,,dostałaś,, ja jestem baba sama budująca pewnie dojdzie dziękuję a ja mam już spore doświadczenie w kupnie styroduru i po owocnych wędrówkach i poszukiwaniach odkryłam dobry skład w Olsztynie wszyscy mówią że w połówie następnego tygodnia idą bardzo ceny styro w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts