Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jerzysio w Wiedniu, Wenecji. Światowy człowiek. Ja wpadłem do kawiarenki w Suwałkach. Pozdrawiam. W komturii na tarasie temperatura doszła w poniedziałek do 37,9 w cieniu. Dobrze, że jest zimne piwo w lodówce. Wracam za jakiś czas.

Jerzysio w Wiedniu, Wenecji. Światowy człowiek. Ja wpadłem do kawiarenki w Suwałkach. Pozdrawiam. W komturii na tarasie temperatura doszła w poniedziałek do 37,9 w cieniu. Dobrze, że jest zimne piwo w lodówce. Wracam za jakiś czas.

Pozdrawiamy :D

Tu się nie daje żyć :( Nie ma się gdzie schować, nie wracaj :wink:, ale pisz :roll:.

wczoraj wieczorem i tu rozszalała się burza, fest popadało. Dobre i to.

A w komturii nie. Przyznać muszę, że temperatura odrobinę dziś spadła. Jednak dalej jest gorąco. Znów jestem w Suwałkach w kawiarence. Postaram się odezwać za jakieś 2 godziny. Muszę zaliczyć z wnukiem wizytę w McDonaldzie. Ech te dzieci :) Mają tam Hot Spot. Zobaczę jak działa mój laptop. Może się uda.

Pozdrawiam wszystkich i życzę ochłody.

Ja sie tu urodziłem tzn w Olsztynie i codziennie czytam "A może grupa olsztyńska". Tylko widzę że buduje się tylko wawa, a nikt tutejszy. Szkoda widać taka tu dziura finansowa.

to nie tak

wokół olsztyna bardzo dużo się buduje

właściwie, tylko szkolnictwo wyższe i budownictwo tak dobrze się mają w naszym regionie...

po prostu murator tu się tak mocno nie rozprzestrzenił :roll: