katja 25.07.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 dzień dobry wcinam miodzik od Aneski Jerzysio, odpuść tym urzędnikom/czkom, zawracasz głowę ludziom w taki upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.07.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 ...muszem, bom nierostropnie terminy podał, a łona urzędniczka sprawę od 1/2 marca załatwia J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 25.07.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 ...muszem, bom nierostropnie terminy podał, a łona urzędniczka sprawę od 1/2 marca załatwia J ... w marcu zmęczenie wiosenne plus depresja z powodu długiej zimy i braku słońca, a teraz przegrzanie, co siem dziwisz kobiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 25.07.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 doberek jeśli wspomnę, że znowu szykuje się upał, to nie wniosę nic nowego do dyskusji, prawda? Katju, smacznego i na zdrowie Jerzysiu, a może okupacja biurka tej pani? jeśli nie biurka, to jedynego krzesełka przeznaczonego dla interesantów? i że masz czas, poczekasz, albo po drugie śniadanko skoczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 25.07.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 doberek jeśli wspomnę, że znowu szykuje się upał, to nie wniosę nic nowego do dyskusji, prawda? Katju, smacznego i na zdrowie (...) dziękuję wiśniami zagryzam wczoraj na tvn style Nigella Lawson robiła fajny deser mrożony. Jedno jajko + 4 żółtka / uwaga na salmonellę / zmiksowane z 100 ml miodu i to dokładnie wymieszane z ubitą śmietaną /300ml przed ubiciem/. Chyba wszystko . Przełożyć do pojemnika i zamrozić. Wyglądało smakowicie Po zamrozeniu i wyjęciu z pojemnika jeszcze można polać miodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 25.07.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 mniaammm trza to wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 25.07.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 ... tylko wyparz jajka!!! ja chyba też to wypróbuję, zimne, słodkie, kaloryczne, czego więcej trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 25.07.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 wyparzę a w miksowaniu zuzia mi pomoże i w jedzeniu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 25.07.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 dziewczyny - ja was normalnie wygonie na jakis kulinarny watek - przeciez nam zoladki sciska od tych przepisow, smaczkow i innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 25.07.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 dziewczyny - ja was normalnie wygonie na jakis kulinarny watek - przeciez nam zoladki sciska od tych przepisow, smaczkow i innych dobra, dobra, my tylko promujemy region warm.-mazur. i jego miodzik Ty lepiej kup 6 jaj, śmietanę 30% świeżą, rzadką, żeby Ci się ładnie ubiła, miód tez lepiej rzadszy i już deserek dla Kasi gotowy /przepis powyżej/ TYLKO MYJTA LUDZISKA DOKŁADNIE I WYPARZAJTA TE JAJA, BO SALMONELLA i PTASIA GRYPA ... ... a jaja w deserku surowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 25.07.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 kurcze - chyba sprobuje ...albo sie gdzie wprosze na deser przy okazji np. wyjazdow na internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 25.07.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 kurcze - chyba sprobuje ...albo sie gdzie wprosze na deser przy okazji np. wyjazdow na internet Aneska chyba musi zrobić podwójną porcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 25.07.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 kurcze - chyba sprobuje ...albo sie gdzie wprosze na deser przy okazji np. wyjazdow na internet osz ty łakomczuchu ale niech to, masz szczęście, michał ze słodyczy najbardziej lubi schabowe, wiec dostaniesz jego porcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 25.07.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 doberek jeśli wspomnę, że znowu szykuje się upał, to nie wniosę nic nowego do dyskusji, prawda? Katju, smacznego i na zdrowie (...) dziękuję wiśniami zagryzam wczoraj na tvn style Nigella Lawson robiła fajny deser mrożony. Jedno jajko + 4 żółtka / uwaga na salmonellę / zmiksowane z 100 ml miodu i to dokładnie wymieszane z ubitą śmietaną /300ml przed ubiciem/. Chyba wszystko . Przełożyć do pojemnika i zamrozić. Wyglądało smakowicie Po zamrozeniu i wyjęciu z pojemnika jeszcze można polać miodem małe doprecyzowanie przepisu, skleroza, przepraszam Jajka z miodem ubijamy na parze na puszystą masę. Moje "lody miodowe" już w zamrażalniku. Do nie za ciepłej masy dodałam ubitą śmietanę 30% /400g, ten większy kubeczek/. Pojemnik po lodach wyłożyłam folią spożywczą, nie wiem po co, może żeby łatwiej było wyjąć. Wyszły prawie dwa, takie 1 litrowe. Jutro zdam relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 26.07.2006 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 doberek ja jeszcze nie robiłam jakoś wczoraj za gorąco było i za duszno na jakąkolwiek pracę ...a dziś świt przywitał przywitał ziemie olsztyńską puchową mgłą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 26.07.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 ...bry.... ja tu widzem koncik jakyś kuljnarny czy cuuuuuuuuuuuuuśśśśss siem zrobiłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 26.07.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 doberek ja jeszcze nie robiłam jakoś wczoraj za gorąco było i za duszno na jakąkolwiek pracę ...a dziś świt przywitał przywitał ziemie olsztyńską puchową mgłą... mgła chciałabym, żeby już była jesień Ja zrobiłam, bo rodzina poszła na Piratów i nie miałam co robić ... już po konsumpcji, pyszne, dla amatorów miodu, baaardzo słodkie dobra, koniec z przepisami, co tam słychać na budowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.07.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 doberek ja jeszcze nie robiłam jakoś wczoraj za gorąco było i za duszno na jakąkolwiek pracę ...a dziś świt przywitał przywitał ziemie olsztyńską puchową mgłą... mgła chciałabym, żeby już była jesień Ja zrobiłam, bo rodzina poszła na Piratów i nie miałam co robić ... już po konsumpcji, pyszne, dla amatorów miodu, baaardzo słodkie dobra, koniec z przepisami, co tam słychać na budowach? Na budowie bardzo gorąco. Mam cykliniarkę i spróbuję wycyklinować blat stołu tak, by można było kufelki przez całą długość posuwać, czyli 2,6 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 26.07.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Nareszcie ktoś z budowy się odezwał Pozdrawiamy i życzymy miłego cyklinowania stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.07.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Jutro wracam na dzień do Warszawy. W piątek wracam do komturii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.