katja 01.08.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Pada , tu pierwszy raz od trzech tygodni. Tomku, mam trzymać te kciuki czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 01.08.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Dobra, wiem, o 11. Czytałam o Twojej samochodowo-lingwistycznej przygodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.08.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Kasiu, trzymaj. Od 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.08.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 ... też po3mam....J wreszcie pada i to nawet, nawet można za deszcz uznać ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.08.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Dziękuję, poszło bardzo dobrze. za jakies dwa tygodnie drugi etap konkursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 01.08.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Gratuluję przebrnięcia przez pierwszy etap Będzie dobrze, przecież całe forum trzyma kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.08.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tomek, Tomek, Tomek ........ J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.08.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Juro zaryzykuje pojechanie "knedliczką" bez reflektora, kierunkowskazu, ze zderzakiem przywiązanym z jednej strony paskami od bagaży na oględziny. Może nie natrafię na gorliwą drogówkę i się uda znacznie przyspieszyć naprawę. Prawie 100 zł wydałem dziś na taksówki, ale wziąłem rachunek i będę żądał od ubezpieczyciela zwrotu. Jutro mam rozmawiać o samochodzie zastępczym. W najbliższych dniach mam sporo spraw do załatwienia i bez samochodu nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.08.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 dzień dobry czy ktoś z Olsztyna tu zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.08.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 ...tak, tak ...... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.08.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 dobra, dobra chodzi mi o tych aktualnych ciałem, a nie tylko sercem chyba wszystkim na Warmii i Mazurach odcięli internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.08.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 ..zalało....J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 02.08.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Dzień dobry Olsztyn zagląda .....właśnie siedzę i robię liste tartaków z okolic Może coś podpowiecie gdzie warto zajrzeć by dostać dobre drewno na więźbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.08.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Był tartak w Starych Juchachopisywany kilka lat temu w Muratorze, ale jak właścicielka przekazała go dzieciom - padł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.08.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 ... witam i o zdrówko pytam ?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 03.08.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 dzien dobry - podOlsztyn sie oddzywa po dluzszej nieobecnosci niestety w dalszym ciagu internetowa stagnacja w domu - czyli brak sieci ..ale Prezydent obiecal latwo dostepny internet na wsiach - wiec bedzie dobrze hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.08.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 dobra, dobra chodzi mi o tych aktualnych ciałem, a nie tylko sercem chyba wszystkim na Warmii i Mazurach odcięli internet zgłaszam się netu nie odcięli, ale jesteśmy w trakcie remontu właśnie odkręciliśmy płyty w łazience i już wiemy dlaczego rury od cw nam zamarzały aż mi wstyd, że przepuściłam taką fuszerkę teraz dokładnie pakujemy rury w dodatkową otulinę, porządnie upychamy wełnę... straszna robota potem malowanie a potem ten sam proces trzeba powtórzyć w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 03.08.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 czesc Aneska - bardzo to przykre, ze na urlopiku zamiast odpoczywacmusicie sie zajmowac takim duzym remontem - choc z drugiej strony przeciez popoludniami po normalnej pracy ciezko zeby sie zebrac do czegos takiegotrzymam kciuki za szybkie uporanie sie z balaganem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.08.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 bałaganu nie ma robimy to partiami, tak żeby móc normalnie mieszkać i pracować teraz rozgrzebana jest tylko łazienka, a pralka stanowi wyposażenie pokoju dziennego . i to właściwie jedyna niedogodność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 03.08.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 spoko - zawsze to w pralce mozna jakas pizze skrecic a przy okazji cos wyprac Zuzia zadowolona z pokoiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts