Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam już opis uszkodzeń teraz do warsztatu w Giżycku. Oby na trasie nie było białych misiów.

witam

zglaszam sie dowas z ogromna prosba o pomoc w znalezieniu jakiejkolwiek ekipy do uzupelnienia kawalkow sciany pod wiezba oraz odeskowania wiezby i opapowania

pierwsza ekipa nawalila a druga niemogac sie doczekac dokonczenia swojejj roboty obecnie moze przyjsc dopiero we wrzesniu(wcale sei im niedziwie :-? , ale teraz stoje w miejscu od 3 tygodni :cry: )

prosze poratucie dawnego ziomola namiarami na jakies ekipy, bede dzwonic i spradzac moze gdziessie wstrzele roboty mam gdzies na tydzien

ekiopy tynkarskie wewnetrzne i do ocieplen tez sa mile widziane, glazurnicy itp bardzo chetnie przyjme

dziekuje

Melduję, że dojechałem i mam zastępczą knedliczkę. W Giżycku pochmurno.

Dzień dobry :D

Witam marnotrawne córy i synów naszej grupy :D

Ja się leczę, trochę na wszelki wypadek :roll: , bo kleszcza złapałam, a raczej on mnie :evil:

Katja nie daj się draniowi.

Swoją drogą czy ja dożyję czasów kiedy ktoś wpadnie na pomysł jak wyplenić to paskudztwo. Mam obsesję na punkcie kleszczy małe to takie a budzi we mnie wyjątkową odrazę....fu

Będzie jeszcze lato tego roku.....macie jakieś donosy????

Precz z kleszczami i osami. Pogodo wróć, ale bez takich upałów jak były.

Wpadłem na chwilę do Giżycka. Pozdrawiam. Lało mocno, a teraz wyszło słoneczko :D Knedliczka się robi. Była obawa, że koszt naprawy bedzie wyższy od wartości samochodu :evil: a to oznacza szkodę totalną i odszkodowanie to grosze. Stacja bardzo porządna. Koszt bedzie niższy. :D

Pozdrawiam.

Już słoneczko nie świeci. Leje jak z cebra, a ulicą płynie rzeka.