aneska 03.08.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zadowolona kolor ma taki jaki sama wybrała - wściekle rózowy ale cóż... to ona tam mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 03.08.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 ona mieszka ale mama sprzata - zobaczymy jak Ty bedziesz reagowala na kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.08.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 na szczęście to tylko w jej pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.08.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Mam już opis uszkodzeń teraz do warsztatu w Giżycku. Oby na trasie nie było białych misiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.08.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Tomek łoneterastojomwewkolejcepopodgrzewaczegazowe J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.08.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Dzień dobry Witam marnotrawne córy i synów naszej grupy Ja się leczę, trochę na wszelki wypadek , bo kleszcza złapałam, a raczej on mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.08.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Kasiu, to gdzie ty się włóczyłaś, że kleszcze cię napadły? ...współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.08.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 u mnie na działce, wściekła jestem, bo go nie wypatrzyłam od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 witam zglaszam sie dowas z ogromna prosba o pomoc w znalezieniu jakiejkolwiek ekipy do uzupelnienia kawalkow sciany pod wiezba oraz odeskowania wiezby i opapowania pierwsza ekipa nawalila a druga niemogac sie doczekac dokonczenia swojejj roboty obecnie moze przyjsc dopiero we wrzesniu(wcale sei im niedziwie , ale teraz stoje w miejscu od 3 tygodni ) prosze poratucie dawnego ziomola namiarami na jakies ekipy, bede dzwonic i spradzac moze gdziessie wstrzele roboty mam gdzies na tydzien ekiopy tynkarskie wewnetrzne i do ocieplen tez sa mile widziane, glazurnicy itp bardzo chetnie przyjme dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.08.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Zadzwonię do "swoich", a gdzie ta budowa ?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.08.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Melduję, że dojechałem i mam zastępczą knedliczkę. W Giżycku pochmurno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 dzieki za chec pomocy budowa w okolicach warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.08.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 ...dzwoniłem ale niestety właśnie zaczęli budować jakąś halę ....MW4ewry1J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.08.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Miłego weekendu i do zobaczenia za tydzień, prawdopodobnie . Chyba, że nie wyjadę , bo jestem w lekkim zawieszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 05.08.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Dzień dobry Witam marnotrawne córy i synów naszej grupy Ja się leczę, trochę na wszelki wypadek , bo kleszcza złapałam, a raczej on mnie Katja nie daj się draniowi. Swoją drogą czy ja dożyję czasów kiedy ktoś wpadnie na pomysł jak wyplenić to paskudztwo. Mam obsesję na punkcie kleszczy małe to takie a budzi we mnie wyjątkową odrazę....fu Będzie jeszcze lato tego roku.....macie jakieś donosy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.08.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Precz z kleszczami i osami. Pogodo wróć, ale bez takich upałów jak były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.08.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Toooomiek Ty tak nie narzekaj, niech "troszki" popada, bo łod łupału łokropni łozummm łapie łoooooddechu małłłłłłłłłłłłłłłłloooo .. cokolwiektoznaczy J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.08.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ..hoooop, hoooooooop jest tu kto ???? ..walczą z powodzią czy cooooooooooo ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.08.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Wpadłem na chwilę do Giżycka. Pozdrawiam. Lało mocno, a teraz wyszło słoneczko Knedliczka się robi. Była obawa, że koszt naprawy bedzie wyższy od wartości samochodu a to oznacza szkodę totalną i odszkodowanie to grosze. Stacja bardzo porządna. Koszt bedzie niższy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.08.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Już słoneczko nie świeci. Leje jak z cebra, a ulicą płynie rzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts