Jerzysio 18.08.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ..znowu, znowu J i wsiem MW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.08.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 doberek u nas też piknie i serce się raduje, że to już piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.08.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Jerzysio, rejs się udał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.08.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ..piknie było, piknie ..... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.08.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ..piknie było, piknie ..... J to był Kanał Ostródzko-Elbląski? Niby mam blisko , ale nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.08.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ... no nie, takie zaległości są NIE - DO - PUSZ - CZAL - NE !!! W kierunku kan... to jest statku łodmaszerować .... i tylko marne żarcie ( najlepiej to chyba kiełbaskę zez pifkiem zaordynować ). J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 18.08.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 czesc grupa O. nikogo z grupy nie zlustrowali ? - bo to tylko jeden temat w naprawie Panstwa pozdrawiam wszystkich ktorzy musza pracowac w sobote (o ile ktos taki bedzie) no i wszystkich odpoczywajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.08.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ... no nie, takie zaległości są NIE - DO - PUSZ - CZAL - NE !!! W kierunku kan... to jest statku łodmaszerować .... i tylko marne żarcie ( najlepiej to chyba kiełbaskę zez pifkiem zaordynować ). J tak jest, generale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.08.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Proponuję w weekend wypróbować potrawę z kurczaka. Dostałem oryginalny przepis z Belgii dlatego nie ma polskich liter. Kurczaka, starannie umytego układamy na dnie naczynia, najlepiej szklanego. Dodajemy goĽdziki, cynamon, a następnie skrapiamy cytryn±. Tak przygotowanego kurczaka zalewamy jedn± szklanka wina białego i jedn± szklanka wina czerwonego. Dodajemy 100 ml ginu, 100 ml koniaku, 200 ml Smirnoffa i 50 ml białego rumu. Potrawy nie musimy poddawać obróbce cieplnej, a kurczaka możliwie szybko wyrzucamy - bo jest do dupy, ... natomiast sos ... sos? Soooss! Paluszki lizać!! Aha, kurczaka najpierw należy zabić, bo bydlak wychleje co tylko się da ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelina01 18.08.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ja rozglądam się za czymś ciekawym na wsi najlepiej w Jurkach ale ciężko coś znalezć(idealnego A ty gdze się osiedliłas? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.08.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Tomku, wypróbuję, ale może oszczędzę kurczaka Marcelina, Jurki, ładny kierunek. Ja weekendowo-wakacyjnie w Bogaczewie. Zapomniałam Wam napisać, że miałam gniazdo szerszeni, w szczycie dachu, przy kalenicy. Przyjechała straż, atrakcja na całą okolicę. Przypomniało mi sie, bo strażacy jechali jeszcze na taką akcję do Jurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.08.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Jurki, Jurki ..... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsta 20.08.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam wszystkich jako kolejny który będzie walczył na swojej budowie ... Jak narazi kończę etapy decyzyjno-pozwoleniowe i jak sie uda chce znacząc max pod koniec września ... Może ktoś z Was właśnie zakończy budowę(np. stan surowy) w tym okresie i poleci wartościową ekipę ...lub mając pozytywne doświadczenia podzieli się z kim warto budować... Będę wdzięczny, pewnie nie tylko ja ….A buduje w okolicach Olsztyna – 6kmPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 21.08.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 dzień dobry Rafsta, wciąż szukasz . Powodzenia. U nas po wieczornej burzy i ulewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.08.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ...nio wczorajsza burza nielicha była.. dzieńdoberek J .. choć trzeba do fabryki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 21.08.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam wszystkich jako kolejny który będzie walczył na swojej budowie ... Jak narazi kończę etapy decyzyjno-pozwoleniowe i jak sie uda chce znacząc max pod koniec września ... Może ktoś z Was właśnie zakończy budowę(np. stan surowy) w tym okresie i poleci wartościową ekipę ...lub mając pozytywne doświadczenia podzieli się z kim warto budować... Będę wdzięczny, pewnie nie tylko ja …. A buduje w okolicach Olsztyna – 6km Pozdrawiam W zasadzie moi jeszcze nie skończyli, ale narazie jest nieźle Jednak z tego co wiem, to pod koniec września to oni już do wnętrz się przenoszą A co do Twoich terminów, to jeśli chodzi o formalności to dodaj jeszcze z miesiąc (minimum) P.S. Po tych cholernych burzach wypłynęło mi szambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.08.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.08.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 .. dobry wieczór ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 23.08.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 ... i znowu dzień dobry u nas chmury sie rozsuwają, słonko zaczyna się pojawiać... ... szkoda, że lato sie kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 23.08.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 dzień dobry ... chłodno Aneska śpiewamy A mnie jest szkoda lata I letnich, złotych wspomnień, Niech mówią: głupi o mnie, A mnie jest żal ... Za oknem szaro, smutno, A jeszcze przed miesiącem Wesoło, zieleń, słońce ... Naprawdę żal. To tak jak gdyby ktoś najdroższy nagle odszedł I zabrał radość, uśmiech, a zostawił łzy. Dlatego żal mi lata I ludzi, żal mi nieba, Po którym płyną smutne Jesienne mgły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts