tomek1950 17.03.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Jerzysiu skuteczne W Warszawie cieplej 10 stopni WIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOO CZEKAMY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 17.03.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 nie chcę krakać, ale w weekend... Komturze Tomku krótkobrody, czy już wybierasz się na Mazury kontynuować, tak brutalnie przerwaną, budowę pokoju narad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 17.03.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 tak Katju, w weekend ostro przymrozi - i u was i u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 17.03.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Oj ja naiwna! Już myślałam, kiedy to się wybrać do szkółki po sadzonki brzóz. Korciło mnie zadzwonić i zapytać kiedy zaczną kopać, co by nie przegapić najlepszego momemtu, bo podobno brzozy sadzi się najwcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.03.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Miałem zamiar pojechać w sobotę rano i zostać kilka dni. Przed dowozem "pokoju narad" muszę zorganizować ekipe z pługiem do odsnieżenia wjazdu na działkę, że by nie nosić 60 m pod górkę. Niestety muszę być w Warszawie w poniedziałek. Pojadę być może we wtorek, ale baaaaardzo dużo zależy od pogody Następny możliwy termin to po świętach A dziś tak cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 17.03.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 e tam, Ty lepiej ponton szykuj, wszystko się topi i podtopienia lokalne występują na Mazurach również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 17.03.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Katja ma rację, trudno było dziś dojśc suchą nogą nawet do samochodu (czyli jakieś 10 m przez parking), w dodatku cały dzień padało deszczem. ale to oznacza że wiosna naprwdae idzie i niedługo, jak mowi moja córcia, utopimy zimę w morzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 17.03.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Dobrze dziecko mówi Trzeba utopić Marzannę, aby przywołać wiosnę http://www.spbarwaldsr.iap.pl/konkurs/marzanna_001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.03.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Katju na ciebie to zawsze mozna liczyć z jakims adekwatnym obrazeczkiem. czy to panny łowiczanki tak marzanne topią? (muszę i ja się naumieć wklejać fotki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.03.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 ...ale cosik mi siem widzi, co to nie som stroje warminsko - mazurskie ...hej J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.03.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Oj Jerzysio ale Ty drobiazgowy Masz tu strój warmiński, ale bez Marzanny ...hej http://www.perfekt.krakow.pl/foto/lalki/23%20cm%20Stroj%20Warminski.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.03.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Jerzysio, gratulujem ładnej cyferki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.03.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 no, nie! Katja jestes niezawodna ! a tamten wyżej to jaki? mnie się wydawało, że to łowicki, aleć moge sie mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.03.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 chiba tak, ale głowy nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.03.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Aneska, szybki kurs wklejania fotek Klikasz na upatrzone zdjęcie prawym przyciskiem myszy, następnie na właściwości, pojawi się okienko, kopiujesz adres obrazka / zaznaczając lewym i potem prawym i potem kopiuj/. Następnie wracasz do ramki odpowiedzi na forum. Klikasz lewym na Img następnie wklejasz adres obrazkai znowu klikasz na Img. Jak byś chciała umieścić zdjęcie własnej roboty, to trzeba najpierw założyć sobie album np. na Onecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.03.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 dzieki Katja, nie moge starego przymusić zeby mi pokazał jak zrobic ten album. bardzo mi zależy na tym, bo zdarza mi sie pracowac na kilku kompach w różnych miejscach czasem odległych i wtedy nie mam dostepu do mojego "archiwum żeczy ważnych i niezbędnych". no i chyba źle szukam bo nie moge sie doszukać żadnego porządnego sposobu jak to zrobić , jesli masz jakiś pomysł, będę dźwięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.03.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Tym sposobem możesz umieszczać dowolne fotki jakie znajdziesz w internecie. Jak chcesz umieszczać zdjącia przez siebie wykonane, to musisz najpierw umieścić je w jakimś albumie. Ja mam na http://foto.onet.pl/albumy/. Klikasz tam na nowy album, musisz się zalogować ewentualnie najpierw zarejestrować jak nie masz konta na onecie i następnie powklejać zdjęcia. I dopiero stamtąd na forum, sposobem z poprzedniego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.03.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Katja dzieki JESTEŚ BOSKA.....zaraz zabieram sie do roboty, mam nadzieję że efekty niedługo będą widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.03.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 20.03.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 do tego jeszcze daleko... ale nie mogłam sie oprzeć http://www.ga.com.pl/foto11/04286x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts