Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

Jerzysiu skuteczne :D W Warszawie cieplej 10 stopni

WIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOO CZEKAMY!

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miałem zamiar pojechać w sobotę rano i zostać kilka dni. Przed dowozem "pokoju narad" muszę zorganizować ekipe z pługiem do odsnieżenia wjazdu na działkę, że by nie nosić 60 m pod górkę. Niestety muszę być w Warszawie w poniedziałek. Pojadę być może we wtorek, ale baaaaardzo dużo zależy od pogody :evil: :evil:

Następny możliwy termin to po świętach :cry:

A dziś tak cieplutko :)

Aneska, szybki kurs wklejania fotek :D

Klikasz na upatrzone zdjęcie prawym przyciskiem myszy, następnie na właściwości, pojawi się okienko, kopiujesz adres obrazka / zaznaczając lewym i potem prawym i potem kopiuj/.

Następnie wracasz do ramki odpowiedzi na forum. Klikasz lewym na Img następnie wklejasz adres obrazkai znowu klikasz na Img.

Jak byś chciała umieścić zdjęcie własnej roboty, to trzeba najpierw założyć sobie album np. na Onecie

dzieki Katja, nie moge starego przymusić zeby mi pokazał jak zrobic ten album. bardzo mi zależy na tym, bo zdarza mi sie pracowac na kilku kompach w różnych miejscach czasem odległych i wtedy nie mam dostepu do mojego "archiwum żeczy ważnych i niezbędnych". no i chyba źle szukam bo nie moge sie doszukać żadnego porządnego sposobu jak to zrobić :-? , jesli masz jakiś pomysł, będę dźwięczna :D

Tym sposobem możesz umieszczać dowolne fotki jakie znajdziesz w internecie.

Jak chcesz umieszczać zdjącia przez siebie wykonane, to musisz najpierw umieścić je w jakimś albumie. Ja mam na http://foto.onet.pl/albumy/. Klikasz tam na nowy album, musisz się zalogować ewentualnie najpierw zarejestrować jak nie masz konta na onecie i następnie powklejać zdjęcia. I dopiero stamtąd na forum, sposobem z poprzedniego postu.