Darth 27.08.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam wszystkich jako kolejny który będzie walczył na swojej budowie ... Jak narazi kończę etapy decyzyjno-pozwoleniowe i jak sie uda chce znacząc max pod koniec września ... Może ktoś z Was właśnie zakończy budowę(np. stan surowy) w tym okresie i poleci wartościową ekipę ...lub mając pozytywne doświadczenia podzieli się z kim warto budować... Będę wdzięczny, pewnie nie tylko ja …. A buduje w okolicach Olsztyna – 6km Pozdrawiam Ja buduję w Dorotowie ekipa kładzie tynki i ociepla budynek Myślę że uczciwie robią choć oczywiście każdy ma swój pogląd na robotę Od początku budowy kierownik budowy ocenia ich dość dobrze, a mówi mi szczerze bo to mój kumpel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.08.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam serdecznie wszystkich nowych grupowiczów. Nadaję z rynku w Olecku siedząc z laptopem w samochodzie!Niesamowite! W głowie się nie mieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 28.08.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam serdecznie wszystkich nowych grupowiczów. Nadaję z rynku w Olecku siedząc z laptopem w samochodzie! Niesamowite! W głowie się nie mieści. Tomku wędrowniczku, wita Cię i pozdrawia z Warszawy stara grupowiczka Co robisz na tym oleckim rynku, oprócz tego, ze nadajesz ? J23 nawet o czymś takim nie śnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 28.08.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam wszystkich jako kolejny który będzie walczył na swojej budowie ... Jak narazi kończę etapy decyzyjno-pozwoleniowe i jak sie uda chce znacząc max pod koniec września ... Może ktoś z Was właśnie zakończy budowę(np. stan surowy) w tym okresie i poleci wartościową ekipę ...lub mając pozytywne doświadczenia podzieli się z kim warto budować... Będę wdzięczny, pewnie nie tylko ja …. A buduje w okolicach Olsztyna – 6km Pozdrawiam Ja buduję w Dorotowie ekipa kładzie tynki i ociepla budynek Myślę że uczciwie robią choć oczywiście każdy ma swój pogląd na robotę Od początku budowy kierownik budowy ocenia ich dość dobrze, a mówi mi szczerze bo to mój kumpel. Darth witaj, fajnie, że Cię przywiało do naszej grupy, Ty już doświadczony inwestor jesteś, więc myślę, ze będziesz służył radą "młodzikom" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 28.08.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Dobrego, słonecznego weekendu wszystkim życzę. Ja wybywam na północ , ponoć ma padać od rana leje a chcieliśmy ruszyć na grzybki... Tą razą zahaczyliśmy o Olsztyn i nawet o starówkę, jak zwykle urokliwą, nawet w sobotni pochmurny poranek. Pełni obaw wjeżdżaliśmy w deszczu do Olsztyna, ale zaklęcia pomogły i przestało padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 28.08.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Dobrego, słonecznego weekendu wszystkim życzę. Ja wybywam na północ , ponoć ma padać od rana leje a chcieliśmy ruszyć na grzybki... Tą razą zahaczyliśmy o Olsztyn i nawet o starówkę, jak zwykle urokliwą, nawet w sobotni pochmurny poranek. Pełni obaw wjeżdżaliśmy w deszczu do Olsztyna, ale zaklęcia pomogły i przestało padać ... i jak to mówi mój mąż "macie po kapuście" za to, żeśta nie zadzwonili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 28.08.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam serdecznie wszystkich nowych grupowiczów. Nadaję z rynku w Olecku siedząc z laptopem w samochodzie! Niesamowite! W głowie się nie mieści. cześć Tomku fajnie cię widzieć jak się miewa twoja chałupka? wykończeniówka się kończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 28.08.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Dobrego, słonecznego weekendu wszystkim życzę. Ja wybywam na północ , ponoć ma padać od rana leje a chcieliśmy ruszyć na grzybki... Tą razą zahaczyliśmy o Olsztyn i nawet o starówkę, jak zwykle urokliwą, nawet w sobotni pochmurny poranek. Pełni obaw wjeżdżaliśmy w deszczu do Olsztyna, ale zaklęcia pomogły i przestało padać ... i jak to mówi mój mąż "macie po kapuście" za to, żeśta nie zadzwonili... ... tego nie znam będę się tłumaczyć Jeszcze w Olsztynku nie wiedzieliśmy czy zostaniemy trochę dłużej w Olsztynie i dlatego tak cichaczem ... ale chodząc po starówce, myślami byliśmy z Wami i rozpoznawaliśmy miejsca gdzie spacerowaliśmy w zeszłym roku. ... o, tu jedliśmy lody! ... o, tu byliśmy na piwie! itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 28.08.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 noooo dobra wytłumaczenia przyjęte pozdrowienia dla M i M i buziaki od Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 28.08.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 noooo dobra wytłumaczenia przyjęte pozdrowienia dla M i M i buziaki od Z dziękujemy i nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.08.2006 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam serdecznie wszystkich nowych grupowiczów. Nadaję z rynku w Olecku siedząc z laptopem w samochodzie! Niesamowite! W głowie się nie mieści. cześć Tomku fajnie cię widzieć jak się miewa twoja chałupka? wykończeniówka się kończy? Anesko, wykończeniówka się kończy, ale moja. Od 5 miesięcy status bezrobotnego. Chcieliśmy wziąć trochę kredytu by dokończyć najpilniejsze sprawy i ... G. Wielkie Trochę dłubałem sam, z tego co zostało. Jakieś fragmenty inst. el. bo było trochę kabelków, kontaktów i wyłączników i potrafię to robić. Trochę tynku wewnątrz - bo było trochę wapna to szło mi nienajlepiej, Trochę malowania bo zostało pół wiaderka farby. Tragedia. Przyjedziesz to zobaczysz. Trochę łaziłem po lesie. Grzyby są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 29.08.2006 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam serdecznie wszystkich nowych grupowiczów. Nadaję z rynku w Olecku siedząc z laptopem w samochodzie! Niesamowite! W głowie się nie mieści. cześć Tomku fajnie cię widzieć jak się miewa twoja chałupka? wykończeniówka się kończy? Anesko, wykończeniówka się kończy, ale moja. Od 5 miesięcy status bezrobotnego. Chcieliśmy wziąć trochę kredytu by dokończyć najpilniejsze sprawy i ... G. Wielkie Trochę dłubałem sam, z tego co zostało. Jakieś fragmenty inst. el. bo było trochę kabelków, kontaktów i wyłączników i potrafię to robić. Trochę tynku wewnątrz - bo było trochę wapna to szło mi nienajlepiej, Trochę malowania bo zostało pół wiaderka farby. Tragedia. Przyjedziesz to zobaczysz. Trochę łaziłem po lesie. Grzyby są. witaj Tomku. przykro mi z powodu pracy tylko nie pozwól, żeby cię to wykończyło ... chętnie cię odwiedzimy w mazurskiej głuszy z duchowym wsparciem ...skrzypce się stroją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 29.08.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 dzień dobry Tomku nie dawaj się. Ja nawet grzybów nie mogę zbierać, po tym kleszczu mam uraz, boję się wchodzić pod drzewa ... Dopiero kończę miesięczne leczenie i to nie wiadomo do końca czy potrzebne i w dodatku z jakim skutkiem ... to się wyżaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.08.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Precz z kleszczami !!! Tomek 3maj się, jutro, pojutrze będzie lepiej, sam to na sobie wielokroć przetestowałem DZIAŁA !!! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.08.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Proponuję oględziny komturii połączone z grą na skrzypcach nastrojonych przez wujka, oraz degustację soku z wytrawnych winogron i chmielu. Czy weekend 15 - 17 wrzesnia pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 29.08.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Proponuję oględziny komturii połączone z grą na skrzypcach nastrojonych przez wujka, oraz degustację soku z wytrawnych winogron i chmielu. Czy weekend 15 - 17 wrzesnia pasuje? Tomku, z Aneską sie umawiasz? Czy tak wogle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.08.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Proponuję oględziny komturii połączone z grą na skrzypcach nastrojonych przez wujka, oraz degustację soku z wytrawnych winogron i chmielu. Czy weekend 15 - 17 wrzesnia pasuje? Tomku, z Aneską sie umawiasz? Czy tak wogle? Z grupą Nowa świecka tradycja urodziła się w zeszłym roku. Niestety wiem, że nie będzie Quby i Joasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 29.08.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Cudownie byłoby się spotkać znowu w komturii Quba pływa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 29.08.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Cześć, po długiej przerwie -przepraszam bo chyba od kwietnia melduje sie i ja.pisałam wtedy ze jestem z Ornety i ze niebawem zaczynamy budowe-no i zaczelismy.mamy juz strop zalany,podsteplowany stoi i czeka az minie 20 i pare dni i ruszamy dalej.w naszej miejscowosci a jest niewielka-ok 10 000 osob. w tym roku zaczęło budowe domu ponad 10 osob! wiecie jaki problem był z ekipą?trzebabyło sie bić o nią hahah.jeszcze raz pozdrawiam,postaram sie być bardziej systematyczna.Mam pytanko czy ktos z was wie,zna firmę z olsztyna badz z okolic produkującą betonowe ogrodzenia-systemowe?wiecie z płyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.08.2006 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witaj córo marnotrawna W kwietniu wysłałem do Ciebie informację na priva i do dziś jej nie odebrałaś. By odebrać musisz kliknąć myszką u góry strony, tam gdzie jest napisane nad kreską: CZAT | Profil | Masz 1 nową wiadomość | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | FAQ | Regulamin | Rejestracja | Wyloguj | Oczywiście musisz kliknąć w napis: Masz 1 nową wiadomość. (tych informacji może być więcej niż jedna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts