Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

Witam wszystkich jako kolejny który będzie walczył na swojej budowie ... Jak narazi kończę etapy decyzyjno-pozwoleniowe i jak sie uda chce znacząc max pod koniec września ... Może ktoś z Was właśnie zakończy budowę(np. stan surowy) w tym okresie i poleci wartościową ekipę ...lub mając pozytywne doświadczenia podzieli się z kim warto budować... Będę wdzięczny, pewnie nie tylko ja ….

A buduje w okolicach Olsztyna – 6km

Pozdrawiam

Ja buduję w Dorotowie ekipa kładzie tynki i ociepla budynek Myślę że uczciwie robią choć oczywiście każdy ma swój pogląd na robotę Od początku budowy kierownik budowy ocenia ich dość dobrze, a mówi mi szczerze bo to mój kumpel.

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam serdecznie wszystkich nowych grupowiczów.

Nadaję z rynku w Olecku siedząc z laptopem w samochodzie!

Niesamowite! W głowie się nie mieści.

Tomku wędrowniczku, wita Cię i pozdrawia z Warszawy stara grupowiczka :D

Co robisz na tym oleckim rynku, oprócz tego, ze nadajesz 8) ?

J23 nawet o czymś takim nie śnił :lol:

Witam wszystkich jako kolejny który będzie walczył na swojej budowie ... Jak narazi kończę etapy decyzyjno-pozwoleniowe i jak sie uda chce znacząc max pod koniec września ... Może ktoś z Was właśnie zakończy budowę(np. stan surowy) w tym okresie i poleci wartościową ekipę ...lub mając pozytywne doświadczenia podzieli się z kim warto budować... Będę wdzięczny, pewnie nie tylko ja ….

A buduje w okolicach Olsztyna – 6km

Pozdrawiam

Ja buduję w Dorotowie ekipa kładzie tynki i ociepla budynek Myślę że uczciwie robią choć oczywiście każdy ma swój pogląd na robotę Od początku budowy kierownik budowy ocenia ich dość dobrze, a mówi mi szczerze bo to mój kumpel.

Darth witaj, fajnie, że Cię przywiało do naszej grupy, Ty już doświadczony inwestor jesteś, więc myślę, ze będziesz służył radą "młodzikom" :D

Dobrego, słonecznego weekendu wszystkim życzę.

Ja wybywam na północ 8) , ponoć ma padać :(

od rana leje :(

a chcieliśmy ruszyć na grzybki...

Tą razą zahaczyliśmy o Olsztyn :D i nawet o starówkę, jak zwykle urokliwą, nawet w sobotni pochmurny poranek. Pełni obaw wjeżdżaliśmy w deszczu do Olsztyna, ale zaklęcia pomogły :roll: i przestało padać :D

Tą razą zahaczyliśmy o Olsztyn :D i nawet o starówkę, jak zwykle urokliwą, nawet w sobotni pochmurny poranek. Pełni obaw wjeżdżaliśmy w deszczu do Olsztyna, ale zaklęcia pomogły :roll: i przestało padać :D

... i jak to mówi mój mąż "macie po kapuście" za to, żeśta nie zadzwonili... :roll:

... i jak to mówi mój mąż "macie po kapuście" za to, żeśta nie zadzwonili... :roll:

... tego nie znam :roll: :o

będę się tłumaczyć :-? Jeszcze w Olsztynku nie wiedzieliśmy czy zostaniemy trochę dłużej w Olsztynie i dlatego tak cichaczem 8)

... ale chodząc po starówce, myślami byliśmy z Wami i rozpoznawaliśmy miejsca gdzie spacerowaliśmy w zeszłym roku. ... o, tu jedliśmy lody! ... o, tu byliśmy na piwie! itp.

cześć Tomku

fajnie cię widzieć :wink: :D

jak się miewa twoja chałupka?

wykończeniówka się kończy?

Anesko, wykończeniówka się kończy, ale moja. Od 5 miesięcy status bezrobotnego. Chcieliśmy wziąć trochę kredytu by dokończyć najpilniejsze sprawy i ... G. Wielkie :( :evil:

Trochę dłubałem sam, z tego co zostało. Jakieś fragmenty inst. el. bo było trochę kabelków, kontaktów i wyłączników i potrafię to robić. Trochę tynku wewnątrz - bo było trochę wapna to szło mi nienajlepiej, :) Trochę malowania bo zostało pół wiaderka farby. Tragedia. Przyjedziesz to zobaczysz. Trochę łaziłem po lesie. Grzyby są.

cześć Tomku

fajnie cię widzieć :wink: :D

jak się miewa twoja chałupka?

wykończeniówka się kończy?

Anesko, wykończeniówka się kończy, ale moja. Od 5 miesięcy status bezrobotnego. Chcieliśmy wziąć trochę kredytu by dokończyć najpilniejsze sprawy i ... G. Wielkie :( :evil:

Trochę dłubałem sam, z tego co zostało. Jakieś fragmenty inst. el. bo było trochę kabelków, kontaktów i wyłączników i potrafię to robić. Trochę tynku wewnątrz - bo było trochę wapna to szło mi nienajlepiej, :) Trochę malowania bo zostało pół wiaderka farby. Tragedia. Przyjedziesz to zobaczysz. Trochę łaziłem po lesie. Grzyby są.

witaj Tomku.

przykro mi z powodu pracy :-?

tylko nie pozwól, żeby cię to wykończyło ...

chętnie cię odwiedzimy w mazurskiej głuszy z duchowym wsparciem

...skrzypce się stroją 8) :wink:

Proponuję oględziny komturii połączone z grą na skrzypcach nastrojonych przez wujka, oraz degustację soku z wytrawnych winogron i chmielu. Czy weekend 15 - 17 wrzesnia pasuje? :)

Proponuję oględziny komturii połączone z grą na skrzypcach nastrojonych przez wujka, oraz degustację soku z wytrawnych winogron i chmielu. Czy weekend 15 - 17 wrzesnia pasuje? :)

Tomku, z Aneską sie umawiasz? Czy tak wogle? :wink: :D

Z grupą :D Nowa świecka tradycja urodziła się w zeszłym roku. Niestety wiem, że nie będzie Quby i Joasi.

Cześć, po długiej przerwie -przepraszam bo chyba od kwietnia melduje sie i ja.pisałam wtedy ze jestem z Ornety i ze niebawem zaczynamy budowe-no i zaczelismy.mamy juz strop zalany,podsteplowany stoi i czeka az minie 20 i pare dni i ruszamy dalej.w naszej miejscowosci a jest niewielka-ok 10 000 osob. w tym roku zaczęło budowe domu ponad 10 osob! wiecie jaki problem był z ekipą?trzebabyło sie bić o nią hahah.

jeszcze raz pozdrawiam,postaram sie być bardziej systematyczna.Mam pytanko czy ktos z was wie,zna firmę z olsztyna badz z okolic produkującą betonowe ogrodzenia-systemowe?wiecie z płyt.

Witaj córo marnotrawna :wink:

W kwietniu wysłałem do Ciebie informację na priva i do dziś jej nie odebrałaś.

By odebrać musisz kliknąć myszką u góry strony, tam gdzie jest napisane nad kreską: CZAT | Profil | Masz 1 nową wiadomość | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | FAQ | Regulamin | Rejestracja | Wyloguj |

Oczywiście musisz kliknąć w napis: Masz 1 nową wiadomość. (tych informacji może być więcej niż jedna.

Pozdrawiam.