tomek1950 30.08.2006 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Tomek to jakiś patencik trzeba na to złożyć czy cuuuuuuuuuuśśśśśśś J Jerzysiu, wywaliło mi właśnie dziurkę w rurze wydechowej pomiędzy katalizatorem, a pierwszym tłumikiem. Hałas był, delikatnie mówiąc, upier...... Radia nie było słychać. Silikon do 300 stopni, bo taki miałem pod ręką, puszka po ... no nie po Coli, tylko po tym co po puszczy gania i trochę drutu, bo opasek nie miałem. Zrobiłem z tym patentem ponad 1000 km i jakoś się sprawdza. Moja teściowa mawiała: Gol' na wydumki hitraja. (rosyjskie przysłowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 30.08.2006 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 O rany, jak mnie dawno tu nie było. A pamiętacie Qba teraz nie pływa, chce zakotwiczyc, ale niełatwo, kotwica gruntu nie chce złapać. Qba się zajmuje teraz Joasią i ma cały dom na głowie Ale Qba niedługo będzie zawoził córkę do Olsztyna na studia i może zahaczy gdziesik o jakieś gościnne progi. Pozdrawiam Wszystkich jak zwykle niezwykle serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.08.2006 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 QUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!Witaj. Kiedy odwozisz córkę? 15, 16, 17 wrzesnia może?Pozdrowienia dla Joasi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 30.08.2006 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 O rany, jak mnie dawno tu nie było. A pamiętacie Qba teraz nie pływa, chce zakotwiczyc, ale niełatwo, kotwica gruntu nie chce złapać. Qba się zajmuje teraz Joasią i ma cały dom na głowie Ale Qba niedługo będzie zawoził córkę do Olsztyna na studia i może zahaczy gdziesik o jakieś gościnne progi. Pozdrawiam Wszystkich jak zwykle niezwykle serdecznie. no to do nas, do nas - zapraszamy pewnie na uniwersytet, do kortowa... a my mieszkamy dwa kroki dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 30.08.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 dzień dobry Witaj Qba! Pozdrawiamy Was również serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.08.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 hieloł ewry1 i choć ziiiiiiiiiiiiiimno to ciepło pozdrawiam J Tomek .. prowizorka jak zwykle najlepsza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.08.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 hieloł ewry1 i choć ziiiiiiiiiiiiiimno to ciepło pozdrawiam J Tomek .. prowizorka jak zwykle najlepsza .... Puszka po coli wytrzymała rok. Zobaczymy jak spisze się Żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 31.08.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 No co ty gadasz Tomek nie mam zadnej wiadomosci , a moze?hahah zaczełam czytać Twoją opowieść jest niesamowita, warszawiak z dziada pradziada hahah, to ty krawaciarz jesteś! nic nie mam zlego na mysli oczywiscie,ostatnio byla u mnie kolezanka budująca ten sam dom co my, też krawaciara ale swietna babka mowie wam,b.lubię ją. Wkurza sie jak na nia tak mowie , ale co poradzi wszyscy tak mowią.W zasadzie to ja nie wiem o czym mam z Wami pisać wy wszyscy sie znacie, piszecie o rzeczach o ktorych ja nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 31.08.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 dzień dobry, pisz jaszczurka, może tchniesz trochę życia w tę naszą grupę, bo niemrawo tu u nas przeważnie, a Ty widzę temperamentna babka , takich nam trzeba Przejeżdżałam przez Ornetę, mam chałupę koło Morąga nad j. Narie, to całkiem blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.08.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Dawno, dawno temu jeżdżąc przez Polskę autostopem byłem w Ornecie. Na rynku była piwiarnia, pamiętam jakiś warsztacik - tkalnię, bar mleczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 31.08.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Jutro na 99% jadę do chałupy doglądać budowy kominka. Jak dobrze pójdzie wracam za tydzień. Życzę wszystkim dobrych dni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.08.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 A ja jadę dziś na kilka dni. Kiedy wrócę - nie wiem. Chcę dokończyć instalację elektryczną i parę innych rzeczy. Wybiorę się też na grzybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.09.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ...no to : MW4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darp 01.09.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Szukam dobrego parkieciarza z Olsztyna lub okolic Poza tym pozdrawiamDarp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 witam grupke... dostalem sms od tomka, 15-17 wrzesnia... komturia zaprasza.... moze być ciekawie... anesko... czy wujek juz nastroi skrzypce... tym razem jesli przyjade to pociagiem... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 01.09.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam szanowne grono Trochę tu nie zaglądałam więc jest i co nadrabiać w czytaniu. Ostatnio ostro tupałam nóżką i ruszyła robota na budowie na całego. Hmm czym dalej z budową tym doba robi sie krótsza. Pozdrawiam wszystkie mniej znane mi osóbki. Nareszcie robi się tu gwarno i iście budującą ...oby tak dalej ..... dorzucę nasz przypadek z kanalizą. Pan od którego nabyliśmy działkę robił kanalizę na swój koszt. Parę działek sprzedał w dobrej cenie (tu się załapaliśmy ) a i część kwoty została rozłożona na zainteresowanych do podłączenia . Fakt do rury głównej nie było aż tak tragicznie daleko. Tak samo było z wodą. Teraz to wszystko przejeła gmina. Na takich warunkach się dogadał z gminą i takim sposobem z zasobnego rolnika stał się posiadaczem działek budowlanych pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 02.09.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Hej! Orneta mała dziura ale ładna,a czy była pijalnia hmmm? a ile lat temu hahah ja mam dopiero 29lat to moze to przed moim przybyciem na świat?ale bar mleczny był-na rogu po schodkach sama w nim jadalam obiady,ale juz go dawno nie ma.Na srodku czyli w centrum stoi ratusz ,obok kosciól -wszysto Gotyk! to nasza duma miasta,moze wkleje jakies zdjecie to sobie Tomek przypomnisz satre czasy? a wogole to tu bez zdjec jakos!!! Katja masz racje niedaleko do Morąga,nad jeziorem Narie(w kretowinach) hmmmm........z moim męzem......fajnie było jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 03.09.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witam powakacyjnie starych i nowych formumowiczów Jak powstała na tym forum w ostatnim czasie tendencja utrzyma się, to "napływowi" Warmiacy i Mazurzy chyba znajdą się w mniejszości Tomku! "Jeszcze tak nie było, żeby jakoś nie było" czyli musi być dobrze, za co kciuki trzymam i uroki odczyniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 witam grupke... dostalem sms od tomka, 15-17 wrzesnia... komturia zaprasza.... moze być ciekawie... anesko... czy wujek juz nastroi skrzypce... tym razem jesli przyjade to pociagiem... :D pozdrawiam m. koniecznie pociągiem skrzypce nastrojone chociaż muszę się rozejrzeć za jakimś interesującym i pasującym futerałem... takim wiecie... do pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.09.2006 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 (...) tym razem jesli przyjade to pociagiem... :D pozdrawiam m. to jak zdecydujesz się na pociąg, a będzie twoja trasa wiodła via olsztyn, to zahaczysz o nas może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts