tomek1950 04.09.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Hej! Orneta mała dziura ale ładna,a czy była pijalnia hmmm? a ile lat temu hahah ja mam dopiero 29lat to moze to przed moim przybyciem na świat?ale bar mleczny był-na rogu po schodkach sama w nim jadalam obiady,ale juz go dawno nie ma.Na srodku czyli w centrum stoi ratusz ,obok kosciól -wszysto Gotyk! to nasza duma miasta,moze wkleje jakies zdjecie to sobie Tomek przypomnisz satre czasy? a wogole to tu bez zdjec jakos!!! Katja masz racje niedaleko do Morąga,nad jeziorem Narie(w kretowinach) hmmmm........z moim męzem......fajnie było jednym słowem Zgadza się Jaszczurko. To było w bydynku ratusza. Straszna to był speluna. A było to w Roku Pańskim... 1967 w lipcu. Miałem 17 lat. Poznałem fajną dziewczyne z Ornety, miłe były chwile choć nie w kretowisku. Na imię miała Irena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 04.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Wkretowinach Tomku.a w ratuszu to byla do niedawna kawiarnia w piwnicach pod nim-gotycka sie zwala.67rok........nie było mnie jeszcze Irena?a moze znam ja hahah to mała dziura jak mowilam.wyczailabym ją i fotke strzelila ?hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.09.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 ... tak tu jakoś cicho J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 06.09.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 ... tak tu jakoś cicho J pewnie wszyscy w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.09.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 09.09.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Pozdrawiam Waszystkich serdecznie, nic wcześniej nieprzeczytałam, zaległości mam spore w dalszym ciągu bez internetu czy za naszego życia się uda założyć zobaczymy!Sporo nowych osób na grupie, Witam, mam nadzieję że niedługo spotkamy się u Tomka z godnie z nową świecką tradycją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.09.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 (...) tym razem jesli przyjade to pociagiem... :D pozdrawiam m. to jak zdecydujesz się na pociąg, a będzie twoja trasa wiodła via olsztyn, to zahaczysz o nas może.... dzieki za zaproszenie, niestety prawdopodobnie bede jechal jednak samochodem, o ile w tamta strone jest dobre polaczenie, o tyle z powrotem mam już klops , nie mialbym za bardzo jak wrocic, bo raczej nie sadze zeby ktos byl w stanie odwiezc mnie na pociag do gizycka w niedziele o 8 rano, prawda? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 10.09.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 kochani RATUUUUUUUUUUNKU!!!!!!!!!!! Pilnie potrzebuję cieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.09.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Dzwoniłem ale "moi" dopiero co zaczęli robotę .. J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 10.09.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 ............. na początek października z wolnym terminem ...dach przyznam spory i trochę roboty jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.09.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 dzień dobry, kominek sie buduje, a poza tym pobyt upłynął pod znakiem wiatru i grzybów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.09.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ..dzindybry J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 12.09.2006 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 no to w górę ale zimne poranki brrrrrrr tylko 8 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.09.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 dzień dobry, ale słoneczko od rana świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 12.09.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ... i w tym całe szczęście i mam nadzieję, że na łykendzik tyż będzie świcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.09.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ... i w tym całe szczęście i mam nadzieję, że na łykendzik tyż będzie świcić musi w koncu nie ma nic lepszego niz posiadówka na świerzy powietrzu, na tomkowym tarasie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.09.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 dzień dobry,pogoda super się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.09.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Pogoda zamówiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 14.09.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Miłej zabawy pogoda jak na życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.09.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Mam nadzieję, że pogoda w Komturii dopisuje. U mnie ciepły wieczór, siedzę teraz i wirtualnie łączę się z odległą Komturią w WIELKIM NIEUSTAJĄCYM LUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts