Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

Hej! Orneta mała dziura ale ładna,a czy była pijalnia hmmm? a ile lat temu hahah ja mam dopiero 29lat to moze to przed moim przybyciem na świat?ale bar mleczny był-na rogu po schodkach sama w nim jadalam obiady,ale juz go dawno nie ma.Na srodku czyli w centrum stoi ratusz ,obok kosciól -wszysto Gotyk! to nasza duma miasta,moze wkleje jakies zdjecie to sobie Tomek przypomnisz satre czasy? a wogole to tu bez zdjec jakos!!!

Katja masz racje niedaleko do Morąga,nad jeziorem Narie(w kretowinach) hmmmm........z moim męzem......fajnie było jednym słowem :roll: :roll: :wink:

Zgadza się Jaszczurko. To było w bydynku ratusza. Straszna to był speluna. A było to w Roku Pańskim... 1967 w lipcu. Miałem 17 lat. Poznałem fajną dziewczyne z Ornety, miłe były chwile choć nie w kretowisku. Na imię miała Irena... :oops:

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pozdrawiam Waszystkich serdecznie, nic wcześniej nieprzeczytałam, zaległości mam spore w dalszym ciągu bez internetu czy za naszego życia się uda założyć zobaczymy!

Sporo nowych osób na grupie, Witam, mam nadzieję że niedługo spotkamy się u Tomka z godnie z nową świecką tradycją.

(...) tym razem jesli przyjade to pociagiem... :D :D

pozdrawiam

m.

to jak zdecydujesz się na pociąg, a będzie twoja trasa wiodła via olsztyn, to zahaczysz o nas może.... :D

dzieki za zaproszenie, niestety prawdopodobnie bede jechal jednak samochodem, o ile w tamta strone jest dobre polaczenie, o tyle z powrotem mam już klops :(, nie mialbym za bardzo jak wrocic, bo raczej nie sadze zeby ktos byl w stanie odwiezc mnie na pociag do gizycka w niedziele o 8 rano, prawda?

pozdrawiam

m.

Mam nadzieję, że pogoda w Komturii dopisuje.

U mnie ciepły wieczór, siedzę teraz i wirtualnie łączę się z odległą Komturią w WIELKIM NIEUSTAJĄCYM LUUUUUUUUUUUUUUUUUUU,

:D