katja 18.09.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 dzień dobry, jednym słowem, grupa nawaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.09.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 oj nawaliła nawaliła mnie zmogło choróbsko paskudne... wybacz Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.09.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 oj nawaliła nawaliła mnie zmogło choróbsko paskudne... wybacz Tomku Aneska, już Ci lepiej? Tomku, przykro, że tak wyszło, wybacz nam wszystkim. Masz rację, lepsze jutro było wczoraj. ... wszystko jakoś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.09.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 dzięki Kasiu jest lepiej podkurowałam się przez łykend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.09.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 A myslalem ze to tylko ja zawaliłem no ale niestety dziecko mi sie rozchorowalo, angina, no i kłucie w tylek stalo sie koniecznie mam nadzieje ze Tomek sie nie podda i zorganizuje jeszcze wiele wiele spotkan pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 dzień dobry, piękna jesień, a podobno zimą ma być wiosna ... znaczy lato jeszcze mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.09.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 oj nawaliła nawaliła mnie zmogło choróbsko paskudne... wybacz Tomku Aneska, już Ci lepiej? Tomku, przykro, że tak wyszło, wybacz nam wszystkim. Masz rację, lepsze jutro było wczoraj. ... wszystko jakoś nie tak chyba tylko to pomoże http://www.laphroaig.com/images/our_whiskies/40yr_bottle.jpg dobrze, że chociaż wilcza i chyba Jeziorka odwiedzili Komtura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.09.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ... może ... i tak mam kaca /innego rodzaju /, że zawiedliśmy Tomka. Wszyscy nieobecni usprawiedliwieni, a wygląda, jak byśmy się umówili. Wieczorem w sobotę napisałam do Tomka smsa, z życzeniami dobrej zabawy, byłam przekonana, ze wszyscy są / tylko o maksiu wiedziałam, że nie będzie/. Odpisał, że siedzi sam . ... a w ogóle, to czekam na lepsze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.09.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ... może ... i tak mam kaca /innego rodzaju /, że zawiedliśmy Tomka. Wszyscy nieobecni usprawiedliwieni, a wygląda, jak byśmy się umówili. Wieczorem w sobotę napisałam do Tomka smsa, z życzeniami dobrej zabawy, byłam przekonana, ze wszyscy są / tylko o maksiu wiedziałam, że nie będzie/. Odpisał, że siedzi sam . ... a w ogóle, to czekam na lepsze czasy jak większość, a najbardziej to chyba Tomek ale będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elwirs 19.09.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Szukam dobrej i sprawdzonej ekipy hydraulików. Mam spory budynek do gotowy do położenia instalacji w okolicach Pisza.Poproszę o namiary na PRV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 19.09.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Komturia 16.09.2006r. z Zosią , lwem i dwoma Tomkami http://i73.photobucket.com/albums/i214/wilcza/26.jpg a w pobliżu, stado żurawi,uzupełniało grupę olsztyńsko-resztopolską http://i73.photobucket.com/albums/i214/wilcza/26-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.09.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ... jeszcze bardziej się zdołowałam, a nie masz zdjęcia tej jabłonki vis-a-vis tarasu? wilcza, pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.09.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witam Grupę Olsztyńską i pozdrawiam serdecznie. Jest mi niezmiernie przykro, że nie dojechałam, ale nie zawsze jest tak, jakbyśmy chcieli.Tomku mam nadzieję, że zrozumiesz i wybaczysz.Oglądam zdjęcia znajomego tarasu, wracają wspomnienia sprzed roku...dziękuję za nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.09.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 dzień dobry, Tolu, miło Cię widzieć u nas pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.09.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Kochani, nie traktuję niezbyt udanego II zjazdu w komturii jako klęski życiowej. Po prostu prześladuje mnie dalej pech. Było mi bardzo miło spotkać się z Wilczą i częścią jego rodziny oraz Jeziorką, jej chłopakiem i rodzicami. Szkoda tylko, że oba spotkania były tak krótkie. Wilcza, dziękuję za zdjęcie. Hmm... A może poprawiny skoro wszyscy już zdrowi? Do jutra jestem w Warszawie, a później to już tylko SMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 20.09.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 .. i ja też wine uznam i uderzę w pierś ( nie wiem Toli czy Katki ? ) ale likwiduje mieszkanie i robię za wielbłąda, sprzątaczke, tragarza, etc.. ... i nawet palce przy pisaniu na klawiaturze bolą ( nie mówiąc o innych częściach ciała ) ...... .. ale pozdrawiam z caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałego serca J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.09.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 To Ty się zdecyduj Jerzysio, bo my tu z Katją czekamy z obawą czy to będzie aby nie za mocny cios i w stresie jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 21.09.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Tolu, spokojnie, chłopak osłabiony, ledwo pisze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 21.09.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witajcie, pytanie głównie do Olsztyniaków: potrzebna kwatera dla świeżo upieczonej studentki weterynarii właśnie w Olsztynie. Nie chciało dziecko po polibudzie na oceanografię w Gdyni i teraz klops. A akademika nie przydzielili Jakieś namiary mile widziane, dzięki, pozdrawiam - Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 21.09.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 napisalam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts