tomek1950 26.09.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Komturia też pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 26.09.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Pozdrowienia dla Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAAS 26.09.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Pozdrawiam z Barcji z komturskiego zamku. Przepraszam Tomku tym razem nie dałem rady dojechać do Twojej komturii... Jeszce raz przepraszam.. Natłok bieżących spraw mnie przywalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.09.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Pozdrawiam z Barcji z komturskiego zamku. Przepraszam Tomku tym razem nie dałem rady dojechać do Twojej komturii... Jeszce raz przepraszam.. Natłok bieżących spraw mnie przywalił Mam nadzieję, że kiedyś wpadniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAAS 26.09.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Witam ponownie.Oczywiście. Do B. przyjeżdżam ostatnio co tydzień na pn. - wt. - śr. a na pozostałe dni ściągam do Olszytna. Jeżeli wchodzi w rachubę opcja przyjazdu w dni na styku tych terminów to wizyta w twojej komturii z mojej strony jest możliwa.Pozdrawiam, teraz lecę na kolację, potem jeszcze tu będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.09.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Jestem w tej chwili w komturii. Wracam do Warszawy w czwartek wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAAS 26.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Tomku, otóż jest tak. Z pozoru spotkanie możliwe było by już jutro, ale niestety po południu w drodze powrotnej do domu już od poniedziałku jestem umówiony w Reszlu. Jeżeli to reszelskie spotkanie nie wypali, o czym będę wiedział jutro w ciągu dnia, wtedy jadąc z B. do O. (do domu) mógłbym zatoczyć obszerny łuk. Dam znać jutro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Wracam w piatek w nocy i będę z żoną najprawdopodobniej cały nastepny tydzień. Tylko pewnie nie będę miał tu internetu jak teraz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAAS 26.09.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Czy to oznacza, że będziesz miał jednodniowy wypad do W-wy i potem powrót na Mazury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Ano tak to wygląda Muszę zameldować się Urzedzie pracy by dostać zasiłek i powalczyć z PZU w sprawie odszkodowania za zdemolowany samochód syna. Same przyjemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAAS 26.09.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Zasiłek? - To kolega pozostaje bez pracy?Zdemolowany samochód? - To były jakieś niepokoje na ulicach?To ci niespodzianki (dla mnie).Życzę wiary i sił w boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 jestem bezrobotny od 1 kwietnia i nie był to Prima Aprilis. Moją knedliczkę rozjechał w Warszawie łysol z grubym karkiem 30 lipca. Naprawiona, śladów nie ma. Syn kupił sobie 13 letnią skodę forman, założył gaz, wypieścił i po miesiącu, na skrzyżowaniu zajechał mu drogę polo z kierowcą dla której była to trzecia jazda po otrzymaniu prawka. PZU wyliczyło odszkodowanie które nie pokrywa nawet kosztów zakupu. Zrobili tak zwaną szkodę totalną. Kiedyś pracowałem jako likwidator szkód samochodowych więc łatwo się nie poddam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAAS 26.09.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 No to trochę się działo.A pracy kolega nie szuka? Rozleniwił się już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Szukam i to insywnie, ale moja specjalność jest bardzo wąska i chyba w kraju nic nie znajdę. Miałem ofertę od krajowego konkurenta (byłego), ale była nie do przyjęcia. W październiku jadę na Polagrę Farm z referatem. Może coś znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAAS 26.09.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Stąd bierze się twój dłuższy pobyt na łonie mazurskiej natury. Zbierasz siły w swoim kasztelu a potem nagły i zaskakujacy wypad do W-wy, tam rozróba i zwycięski powrót. Czyż nie tak to będzie wyglądało? (czego życzę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.09.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Ckni mi sie tylko samemu. Łącznie z modemem wziąłem psa na przechowanie i to jest coś co lubię. Tylko dlaczego ten sierściuch koniecznie chce spać na moim materacu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAAS 26.09.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Też mu się ckni.A co tam słychać w obejściu? Dom już ogacony? Już jesień a wkrótce zima, może być mroźna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.09.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Niestety niewiele się zmieniło od zeszłego roku. Brak kasy. Jest jednak nadzieja na przyszłość i może dojdzie do remontu i odbudowy stodoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAAS 26.09.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Tu w B. zajmujemy się nadal elewacjami, przede wszystkim odtwarzamy duże okna gotyckie skrzydła wschodniego, powoli schodzimy z pozostałych elewacji, dwoma dziedzińcowymi jeszcze się nie zajmowaliśmy, mamy jeszcze sporo pracy w patiach przyziemnych, miały być kryte dachy ale wykonanie lukarn odsuwa to w czasie, nie wiem czy w tym roku prace te pójdą dalej. Roboty jeszcze tu wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.09.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Czesto wspominam Twoją pracę w B. Piękny zamek, choć okolica u mnie piękniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts