katja 03.10.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Aneska, czy Ty jesteś po kursie psychoterapii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.10.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 kurde, chciałabym może sama sobie potrafiłabym pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.10.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 ... sobie zawsze najtrudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.10.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 dzień dobry,czy w Olsztynie też pada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.10.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 pochmurno i miejscami pada ale jesień pięknymi kolorami nadrabia nieprzyjazną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.10.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ... gdyby nie te kolory , to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.10.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ... ej koleżanki ! Nosy do góry ..będzie lepiej, musi MD4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.10.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ... eeee bo to taka jesienna zaduma, że pozwolę zacytować sobie:Nic nie mam Zdmuchnęła mnie ta jesień całkiem Nawet nie wiem Jak tam sprawy za lasem Rano wstaję, poemat chwalę Biorę się za słowo jak za chleb Rzeczywiście tak jak księżyc Ludzie znają mnie tylko z jednej Jesiennej strony Nic nie mam Tylko z daszkiem nieba zamyślony kaszkiet Nie zważam Na mody byle jakie Piszę wyłącznie, piszę wyłącznie Uczuć starym drapakiem Rzeczywiście tak jak księżyc Ludzie znają mnie tylko z jednej Jesiennej strony Muzyka: Elżbieta AdamiakSłowa: J. Harasymowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.10.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 o rany... mam nadzieję, że się wszyscy nie zadumali aż tak kosmicznie w każdym razie: miłego łykendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.10.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ... tak się zadumałam, że nie zauważyłam, ze to weekend jutro ładnie, w niedzielę pada, a od poniedziałku złota polska jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ...eeeeeeeeee no nieeeeeeeeeeeeeee nie można siem tak streeeeeeeeeeeeeesować -ć -ć -ć - ć jutro super pogoda na spacery ....... a może będę jutro na spacerze z ... na ...... i na pewno nie z białą różą pewnie tak ok. 11.00 tam gdzie TYM, KTÓRZY BEZIMIENNIE GINĘLI ZA OJCZYZNĘ POMNIK WYSTAWIONO J ... chyba ad nie ma pod ręką bananów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.10.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ... o tak, spacerów u nas jutro do wyboru do koloru jedno wiem, pod PKiN nie pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.10.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ... z białą różą również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.10.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ...no bardzo miło było na spacerku, tylko jakiś, takiś ścisk niemiłosierny panował .....J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ... widziałam Cię z lotu ptaka w telewizorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.10.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Nie byłem pod pomnikiem Naczelnika Opiekowałem się wnukami. A ZOMOWCEM NIE BYŁEM I NIE JESTEM. FLAGĘ CZESKĄ OD ROSYJSKIEJ I (radzieckiej) ODRÓŻNIAM KRAJE GRANICZĄCE Z POLSKĄ, A TAKŻE Z UKRAINĄ ZNAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.10.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Nie byłem pod pomnikiem Naczelnika Opiekowałem się wnukami. A ZOMOWCEM NIE BYŁEM I NIE JESTEM. FLAGĘ CZESKĄ OD ROSYJSKIEJ I (radzieckiej) ODRÓŻNIAM KRAJE GRANICZĄCE Z POLSKĄ, A TAKŻE Z UKRAINĄ ZNAM. ... dobry dziadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.10.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Nie byłem pod pomnikiem Naczelnika Opiekowałem się wnukami. A ZOMOWCEM NIE BYŁEM I NIE JESTEM. FLAGĘ CZESKĄ OD ROSYJSKIEJ I (radzieckiej) ODRÓŻNIAM KRAJE GRANICZĄCE Z POLSKĄ, A TAKŻE Z UKRAINĄ ZNAM. ... dobry dziadek ...że nie byłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.10.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Nie byłem pod pomnikiem Naczelnika Opiekowałem się wnukami. A ZOMOWCEM NIE BYŁEM I NIE JESTEM. FLAGĘ CZESKĄ OD ROSYJSKIEJ I (radzieckiej) ODRÓŻNIAM KRAJE GRANICZĄCE Z POLSKĄ, A TAKŻE Z UKRAINĄ ZNAM. ... dobry dziadek ...że nie byłem? ... żeś się opiekował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.10.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Było bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts