Jerzysio 08.10.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Katka tak to ja machałem do hijelikopterka J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 09.10.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 dzien dobry wszystkim gorace pozdrowionka dla wszystkich ode mnie i Katarinydawno nas nie bylo, ograniczony internet ale pamietamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.10.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Sebastianie, my też pamiętamy i pozdrawiamy Brakuje Was tutaj Czy są jakieś szanse na rychły dostęp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.10.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Katerino, Sebastianie witajcie. Kiedy będzie postęp na dostęp? Testowałem u siebie w komturii takiego komórkowego "dinksa" którego się wtyka w laptopa. Działa w komturii nawet nienajgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 10.10.2006 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 dzien dobry dzieki, ze nas jeszcze pamietacie na razie jeszcze nie wiemy jak to bedzie - czekamy na wprowadzenie sie sasiada i wtedy go rozpytam, czy dalej chce miec internet w komitywie. Ostatnio cos doczytalem, ze telekomuna juz spuszcza z tonu wiec moze u nich cos sie ruszy. Przez sobote sprawdzalem u nas w domku jak dziala net przez GPRS - robilem znajomej komputer i internet wiec przez okazji moglem zobaczyc jak to dziala u mnie na wsi - pooooorazka totalna - strony sie otwieraly gooorzej jak na modemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 10.10.2006 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Katerino, Sebastianie witajcie. Kiedy będzie postęp na dostęp? Testowałem u siebie w komturii takiego komórkowego "dinksa" którego się wtyka w laptopa. Działa w komturii nawet nienajgorzej. Tomku - mozesz blizej opisac co testowales i z jakiej sieci? jak chodzilo, ile kosztuje etc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.10.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Sebastianie, na kilka dni pożyczyłem od znajomego tę "wkładkę". Nie pamiętam jakiego typu, ale był to najbardziej wyrafinowany model z sieci Plusa. Laptop Acer Aspire 3610 procesor Intel celeron 370, 1,5 Gh. Chodziło w głuszy dość szybko, szybciej niż w Warszawie. Trochę musiałem czekać na otwieranie zdjęć, ale szybkość nie była tragiczna. Oczywiście w tamtych warunkach tylko GPRS. Szybkość przesyłu 384, ale nie pamiętam czego Podobno Era ma lepsze taryfy i wkładki. Komputer stał w kuchni, gdzie łączność telefoniczna, zwłaszcza w sieci Plusa, jest mocno utrudniona. Dom jest kryty blachodachówką. W "komturii" najsilniejszy sygnał ma Era i Orange. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.10.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Nie znam ceny, ani kosztów abonamentu. Wiem tylko, że cena takiego modemu jest zależna od wykupionej taryfy. Chyba powinieneś przetestować u siebie co działa najlepiej i dopiero kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 10.10.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 hmmm - to rzeczywiscie cos ciekawego....ale jesli masz tam tylko zasieg po GPRS - to z tego co sie orientuje - nie powinno tu byc zadnych rewelacyjnych predkosci wiec jestem pozytywnie zdziwiony ze tak ci to chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.10.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 .. w Erze cosik kole stówki kosztuje abonament ( chyba z limitem ) J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 10.10.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 hej Jerzysio - w sumie juz teraz mysle, ze wszystko bedzie warte swieczki pod warunkiem w miare logicznego transferu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.10.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 .... najlepiej jak ten transfer na konto J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.10.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Przy tej prędkości transferu mogłem słuchać radia, TV niestety nie działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.10.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ..dybry ... cototakniewyraźniesłychać ???J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.10.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ... opalamy się przynajmniej w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.10.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ...i pod tysssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzz J ... atera pijemy pifko, bo meczyk zara ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Katerino, Sebastianie witajcie. Kiedy będzie postęp na dostęp? Testowałem u siebie w komturii takiego komórkowego "dinksa" którego się wtyka w laptopa. Działa w komturii nawet nienajgorzej. Tomku - mozesz blizej opisac co testowales i z jakiej sieci? jak chodzilo, ile kosztuje etc... Ja też miale problem z netem obenie od pół roku mam orange EDGE jestem bardzo zadowolony ale koniecznie trzeba dokupic antenke do modemu bo inaczej to kicha (na allegro kosztuje 70 zł) http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=130067481 zreszta jest tu troche informacji na ten temat netu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=67983 Jakby co to służe informacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.10.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ..hieljoł..jak tam dzisiaj ?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.10.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Katerino, Sebastianie witajcie. Kiedy będzie postęp na dostęp? Testowałem u siebie w komturii takiego komórkowego "dinksa" którego się wtyka w laptopa. Działa w komturii nawet nienajgorzej. Tomku - mozesz blizej opisac co testowales i z jakiej sieci? jak chodzilo, ile kosztuje etc... Ja też miale problem z netem obenie od pół roku mam orange EDGE jestem bardzo zadowolony ale koniecznie trzeba dokupic antenke do modemu bo inaczej to kicha (na allegro kosztuje 70 zł) http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=130067481 zreszta jest tu troche informacji na ten temat netu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=67983 Jakby co to służe informacjami W tej chwili testuję modem Orange Mobile Office Card Option Globetrotter Fusion + Niestety nie w komturii tylko w Konstancinie pod Warszawą. Ta karta działa (subiektywne odczucie) chyba szybciej. Cena 300 zł + miesięcznie 100 przez 2 lata. Cennik na firmę, ile kosztuje prywatnie nie wiem. W komplecie z modemem jest antenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.10.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 ...raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaany jak ja nie lubię poniedziałków .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts