Jerzysio 23.10.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 .. no sami jak to przyjemnie i cudniście wstawać przez 5 dni w tygodniu o 5.45 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.10.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Cudniście wstawać o 5:45? Jerzysiu jesteś mas........ą Najlepiej wstawać skoro świt... o jedenastej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.10.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 dzień dobry, w Warszawie nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 25.10.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ... dzisiaj pada niestety i wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 25.10.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 .. no sami jak to przyjemnie i cudniście wstawać przez 5 dni w tygodniu o 5.45 J kurcze... a ja przez pięć dni w tygodniu wsaję o 5.00 a jak jakoweś zleconko trza nadgonić, to i wcześniej ... naprawdę nieszczęście to dla mnie okrutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 25.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ... dzisiaj pada niestety i wieje to tak jak u nas jakoś tak zawsze jest, że jesień mnie strasznie zaskakuje i jestem zdziwiona, że przyszła a na wiosnę czekam z utęsnieniem i z niecierpliwością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.10.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ... dzisiaj pada niestety i wieje A później zrobiło się ładnie, słonecznie i przyjemnie. Tylko te korki w Warszawie. Z placu Starynkiewicza na Okólnik jechałem prawie godzinę. Dla nieznających Warszawy informuję, że to jakies 3 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.10.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ... tak to bywa jak popada troszkę .... ale cuuuuuuuuszzzzzzzzzzzzzzzzzz pan prezio nam miasto usprawniłłłł bywszy... Aneska przybij piatke za tą piątą .. a ja jutro do OLSZTYNA J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 26.10.2006 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 ... tak to bywa jak popada troszkę .... ale cuuuuuuuuszzzzzzzzzzzzzzzzzz pan prezio nam miasto usprawniłłłł bywszy... Aneska przybij piatke za tą piątą .. a ja jutro do OLSZTYNA J jutro czyli dziś... a pogodę zapowiadają słoneczną dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 26.10.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 dzien dobry wszystkim dawnosz mnie nie bylo ale o wszystkich pamietam mam swiatelko w tunelu jesli chodzi o internet - zobacze co z tego wyjdze TELEKOMUNA SIE WCZORAJ ODEZWALA, ZE CHCA MI KOPAC !!! zobacze na rozmowach co z tego wyjdzie - bo zawsze i tak maja jakies ale pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.10.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 dzien dobry wszystkim dawnosz mnie nie bylo ale o wszystkich pamietam mam swiatelko w tunelu jesli chodzi o internet - zobacze co z tego wyjdze TELEKOMUNA SIE WCZORAJ ODEZWALA, ZE CHCA MI KOPAC !!! zobacze na rozmowach co z tego wyjdzie - bo zawsze i tak maja jakies ale pozdrawiam Niech kopią szybko, abyście wrócili na forumowe łono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.10.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 znowu piątek, jak ten czas leci wszystkim udanego weekendu życzę nie jadę do chałupy, tutaj poczekam, aż mój kominkarz wyjdzie z podziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.10.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Tomku, gdzieś na forum w innym wątku napisałeś, że Kolesia już nie ma Bardzo mi przykro, to był taki cudowny pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.10.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Tomku, gdzieś na forum w innym wątku napisałeś, że Kolesia już nie ma Bardzo mi przykro, to był taki cudowny pies Tak, Koleś był z nami 14 lat. Zestarzał się i zmysły miał mocno przytępione. Zgubił się w czasie spaceru. Odnaleźliśmy go po paru godzinach. W tym czasie musiał się posilić na jakimś śmietniku. Zawsze to było jego pasją. Struł się mocno i niestety nie udało się go uratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.10.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 ...ooooo to bardzo smutne J ... zwłaszcza jak się jest razem przez ładnych parę lat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.10.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Jerzysiu, nadajesz z Olsztyna czy Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 30.10.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 dzień dobry w nowym tygodniu w Warszawie świeci słonko, a łuwas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.10.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Słonko słonkiem Katju, ale mrozek łapie, a ja mam niespuszczoną wodę z instalacji. Muszę pojechać, spuscić, a nie mam kiedy. Chyba przy kilku stpniach mrozu w rury jeszcze nie zamarzną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.10.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ... spoko loko... parę stopieńków to nie tragedia, ale trzeba się śpieszyć !J ... nie ja tylko migiem po drzewka na dzionek byłem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 31.10.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Słonko słonkiem Katju, ale mrozek łapie, a ja mam niespuszczoną wodę z instalacji. Muszę pojechać, spuscić, a nie mam kiedy. Chyba przy kilku stpniach mrozu w rury jeszcze nie zamarzną? ... u nas też nie spuszczona w przyszłym tygodniu wracają dodatnie temperatury a opony już wymieniliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts