katja 31.10.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 ... spoko loko... parę stopieńków to nie tragedia, ale trzeba się śpieszyć ! J ... nie ja tylko migiem po drzewka na dzionek byłem .... Jerzysio, po jakie drzewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.10.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Opony to muszę kupić a w tej chwili... nie mam... czasu. Poprzedni komplet nadaje się do wyrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majuniaa 01.11.2006 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Witam serdecznie grupę olsztynską. Super , że taka istnieje - ale muszę przyznać, iż jako niewprawnemu forumowiczowi ciężko było mi ją znaleźć. Jako , że Wy olsztyniacy- a ja z Olsztyna- czy ktoś może polecić ekipę budowlaną na przyszły rok? Dobry kierownik też do polecenia. Dzięki z góry! Tak do waszego tematu to tez musze kupić opony - od jutra mrozik. Trzymajcie sie, jeszcze tu wpadnę. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.11.2006 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witaj w naszej znakomitej grupie. Z ekipą i kierownikiem nie jestem w stanie Ci pomóc bo jestem z Warszawy (remontuję dom na Mazurach) ale napewno rodowici OLSZTYNIANIE pomoga. Opony zimowe. Komplet na 4 kółka... 800 z wymianą. Jutro jadę do chałupy spuścić wodę. Może dojadę i wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.11.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Cześć Majuniaa a drzewka to szzcztery śrebrne świerczki, takie kole metra wew kapeluszu one sooooooom.... I miłego dzionka, choć śniegiem pruszy J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.11.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Czy bardzo spadła temperatura w Olsztynie i okolicach? Mam stracha, bo wody jeszcze w chałupie nie spuściłam i nie zakręciłam W Warszwie raniutko było -4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.11.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Czy bardzo spadła temperatura w Olsztynie i okolicach? Mam stracha, bo wody jeszcze w chałupie nie spuściłam i nie zakręciłam W Warszwie raniutko było -4. Jadę dziś do "komturii" spuscić wode z rur. Powiem Ci, czy zamarzła, czy nie. Mam nadzieję, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.11.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ... bądźmy dobrej myśli kiedy wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.11.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ... podejrzałam satelitę, Olsztyn zasypany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.11.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Dojechałem o 22:30. Warunki drogowe dobre. Temperatura na zewnątrz -3 stopnie w chałupie było +8,5 stopnia Celsjusza. Woda oczywiście nie zamarzła. Kominek rozpalony, 2 termowentylatory chodza i już jest prawie 12 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.11.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Śniegu bardzo, bardzo niewiele, zobaczymy co będzie jutro rano. Wracam albo jutro po nocy, albo w niedzielę. Zależy jak się wyrobię z pracami zabezpieczającymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.11.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 My byliśmy dzisiaj, śniegu po kolana. Samochód zostawiliśmy we wsi i pieszkom z łopatą do śniegu pod pachą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Wchałupie jest 20 stopni, na dworze - 3. Nad ranem spadło 10 cm sniegu. Wymieniłem opony na zimowe. Wracam jutro. Jest pięknie. Katju, a wsypałaś sól w syfony? (umywalki, kibelek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.11.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Wchałupie jest 20 stopni, na dworze - 3. Nad ranem spadło 10 cm sniegu. Wymieniłem opony na zimowe. Wracam jutro. Jest pięknie. Katju, a wsypałaś sól w syfony? (umywalki, kibelek) ... jeszcze nie, ale wsypię, w zeszłym roku zdało egzamin /dzięki za patent / Spuściliśmy tylko wodę z rur i zakręciliśmy. To, że przedzieraliśmy się przez zaspy śniegu trochę nam pokrzyżowało plany, bo mieliśmy również zabrać do Warszawy na zimę drzwi od lodówki / to pomysł z innego wątku: jak zabezpieczyć lodówkę w domku letniskowym/, ale Mariusz nie chciał ich nieść pół kilometra do samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Patent z drzwiami znam Lodówki chłopcy nigdy nie wynieśli, ale starą pralkę "Frania" bez wyrzymaczki tak. Wszystkie cenniejsze dobra mam podpisane niezmywalnym flamastrem. Lodówkę też. Przywieziona od znajomych stara pralka nie była podpisana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.11.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 dzień dobry witam w leniwe niedzielne popołudnie zima odpuszcza, całe szczęście ale to co przeżyliśmy we czwartek po południu w drodze do Gdańska, to po prostu horror wyruszyliśmy z Olsztyna o przyzwoitej porze - 16.15 drogę do Ostródy, 37 km, pokonaliśmy w zawrotnym czasie 2,5 godziny - masakra i w tym czasie minęła nas tylko jedna piaskarka. dalsza droga nie była lepsza, a szczególnie na objeździe od Elbląga do Nowego Dworu... w efekcie po 6 godzinach, czyli po 22-giej dotarliśmy do teściów i naprawdę bardzo jestem zaskoczona, że zima znów zaskoczyła drogowców. przecież już kilka dni przed opadami prognozy pogody zapowiadały śnieg i nawet zbliżające się wybory nie skłoniły kandydatów walczących o reelekcję do przypodobania się wyborcom uff wyżaliłam się i życzę wszystkim miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.11.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Mnie dziś czeka powrót z "komturii" do Warszawy. Kończę spuszczanie wody i za jakąś godzinę będę próbował wyjechać. Śniegu napadało sporo. Na szczęscie przed chwilą przestało. Ciekawe o której dojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.11.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Jeszcze na dobre się nie zaczęła, a już się nam dała we znaki, ta zima.Aneska, a opony zimowe mieliście? Tomku, Warszawa obudziła się w pięknej zimowej szacie, ale teraz po śniegu nie ma śladu, wszystko zmył deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.11.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Aneska, a opony zimowe mieliście? tak ... w bagażniku - straszne kolejki na parę godzin stania postąpilismy podobnie jak większość kierowców no tak, teraz mi uświadomiłaś, że my też nie jesteśmy bez winy Tomku, w Olsztynie dopadało śniegu i schwycił mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.11.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 ..ja to w piątek zimówki wsadziłem J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts