gripi 26.11.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 A to bardzo ciekawa część i chyba zostawimy ją sobie na przyszłe wakacje, w celu zbadania oczywiście.( też z psem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.11.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 W tej chwili mam tylko kota. Pies niestety odszedł w tym roku. Będzie następny za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.11.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Witam Koleżeństwo J "... yes, yes, yes" i potrzebne to było, cieniasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.11.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Tym razem było: no, no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 27.11.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 doberek to jak tam Warszawiaki, cieszycie się? (bo ja tak, choć to nie moja "gmina" ) a zieluny ludzik się po prostu oddalił... na z góry upatrzone pozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.11.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 W połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 27.11.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 W połowie co w połowie Tomku? ... ale tu inaczej chyba nawet ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.11.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 W połowie zadowolony. Dobrze, że nie wygrał, niedobrze, że wygrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.11.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 W połowie zadowolony. Dobrze, że nie wygrał, niedobrze, że wygrała. moje odczucia są podobne dziwnie tu jakoś mam na myśli nową szatę forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.11.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 No to miło poznać i o poradę łatwiej. pozdrawiamy ciepło. jeszcze from L. Gripi, ile km od Morąga i w którym kierunku? Na moją drewnianą chałupinę można trafić, jak się wyruszy z Morąga w stronę j.Narie ... to L., to może Lublin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 27.11.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 dzien dobry wszystkim w poniedzialek - w sumie nienajgorszy czy mi sie wydaje czy od dzis zmienili szate na forum? Jeszcze wczoraj jak korzystalem z netu (oczywiście u Aneski bo gdzieżby indziej ) były chyba normalne kolory (dzieki ci Anesko ) witam i pozdrawiam nowych grupowiczów olsztyńskich - rozrastamy sie a ja oczywiście mam niusa odnośnie tepsy - te sq.......piiiiip powiedzieli mi właśnie dziś, że dopiero dostali decyzję nr 1, teraz czekają miesiąc na pozwolenie. Potem ziemia zmarznie i już mi powiedzieli, że raczej na wiosnę. Ja się chyba 30 lat w czasie cofnąłem A miało być do końca listopada - no i będzie - 2007go (Michał wykrakał - proszę go pozdrowić sympatycznie Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 27.11.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 dzien dobry wszystkim w poniedzialek - w sumie nienajgorszy czy mi sie wydaje czy od dzis zmienili szate na forum? Jeszcze wczoraj jak korzystalem z netu (oczywiście u Aneski bo gdzieżby indziej ) były chyba normalne kolory (dzieki ci Anesko ) witam i pozdrawiam nowych grupowiczów olsztyńskich - rozrastamy sie a ja oczywiście mam niusa odnośnie tepsy - te sq.......piiiiip powiedzieli mi właśnie dziś, że dopiero dostali decyzję nr 1, teraz czekają miesiąc na pozwolenie. Potem ziemia zmarznie i już mi powiedzieli, że raczej na wiosnę. Ja się chyba 30 lat w czasie cofnąłem A miało być do końca listopada - no i będzie - 2007go (Michał wykrakał - proszę go pozdrowić sympatycznie Aga przykro mi, że tak cię załatwili nie chciałam wczesniej pozbawiać cię nadziei, choć wiem ile trwaja formalności i papierologia narazie więc jesteś "skazany" na naszą antenkę no chyba, że wolisz posiedzieć w samochodzie pod naszym domem (tam chyba też łapie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.11.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 ... i w ten oto sposób tepsa przyczynia się do integracji braci forumowej , co bardzo sie przydaje w długie zimowe wieczory Sebastianie, nie wiem czy Wam współczuć, czy zazdrościć widzisz, ja od tego komputera już chyba oślepłam, ... a forum coraz bledsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.11.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 ... nawet Aneska była w żywych kolorach, a teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 27.11.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 ... nawet Aneska była w żywych kolorach, a teraz no własnie jakoś tak się nie komponuje ten nowy emblemacik... ale dość miałam już tego chodzenia to ja może jeszcze się rozejrzę a póki co niech będzie ERROR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 27.11.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 ERROR jako ERZAC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.11.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 aktualny emblemacik jest równie intrygujący, a może nawet bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kairos 27.11.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 cos mnie wczoraj przy naglych gosciach zassalo i musialam zaniknac. Bede cwiczyc za Wasza porada te fotowkleje, bo jak to tak, zeby za mnie robote robic - tu oczko dziekczynne do Komtura Jasnie Wielmoza Sasiada No i moze domek jakis wstawie, a nie same psy ciagle i psy, skonczyc z ta kanologia trzeba, bo mnie z grupy wywala karniakiem Moze jutro posiedze nad fotami, bo dzisiaj taka mgla, ze cos czlowiek nierobotny. We Warszawie podobno tez takie tumany tej mgly sie klebia.... W Moragu bylismy, matko toz to ze 170 km od naszych stron!!! A Paslek to juz chyba nad samym morzem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gripi 27.11.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 170 km toż to niewiele ponad 150 a 150 to mało.kot równiez jest a jakże.a od Morąga na północny zachód leciutko, jak jadę sam to 30 minut.L to początek mazur miasto z jeziorem i lasami ale czas się ruszyć.dziś mgła okrutna i wszystko osowiałe jakieś.pozdrawiamy all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.11.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 170 km toż to niewiele ponad 150 a 150 to mało. kot równiez jest a jakże. a od Morąga na północny zachód leciutko, jak jadę sam to 30 minut. L to początek mazur miasto z jeziorem i lasami ale czas się ruszyć. dziś mgła okrutna i wszystko osowiałe jakieś. pozdrawiamy all. aaa teraz rozumiem , Ty mieszkać na Mazurach nad jeziorem w L. i teraz Ty planować zamieszkanie pół godziny od Morąga W Warszawie tez mgła jak mleko, byłam na spacerze, żeby cerę nawilżyć Kairos fajne masz cegły, czy to na posadzkę? Będziesz je na sztorc układać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts