Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W tej chwili mam tylko kota. Pies niestety odszedł w tym roku. Będzie następny za jakiś czas.

W połowie zadowolony.

Dobrze, że nie wygrał, niedobrze, że wygrała. :wink:

dzien dobry wszystkim w poniedzialek - w sumie nienajgorszy :D

czy mi sie wydaje czy od dzis zmienili szate na forum? :D Jeszcze wczoraj jak korzystalem z netu (oczywiście u Aneski bo gdzieżby indziej :D :D ) były chyba normalne kolory (dzieki ci Anesko 8) :D )

witam i pozdrawiam nowych grupowiczów olsztyńskich - rozrastamy sie :D

a ja oczywiście mam niusa odnośnie tepsy - te sq.......piiiiip powiedzieli mi właśnie dziś, że dopiero dostali decyzję nr 1, teraz czekają miesiąc na pozwolenie. Potem ziemia zmarznie i już mi powiedzieli, że raczej na wiosnę. Ja się chyba 30 lat w czasie cofnąłem 8)

A miało być do końca listopada - no i będzie - 2007go (Michał wykrakał - proszę go pozdrowić sympatycznie Aga :D

dzien dobry wszystkim w poniedzialek - w sumie nienajgorszy :D

czy mi sie wydaje czy od dzis zmienili szate na forum? :D Jeszcze wczoraj jak korzystalem z netu (oczywiście u Aneski bo gdzieżby indziej :D :D ) były chyba normalne kolory (dzieki ci Anesko 8) :D )

witam i pozdrawiam nowych grupowiczów olsztyńskich - rozrastamy sie :D

a ja oczywiście mam niusa odnośnie tepsy - te sq.......piiiiip powiedzieli mi właśnie dziś, że dopiero dostali decyzję nr 1, teraz czekają miesiąc na pozwolenie. Potem ziemia zmarznie i już mi powiedzieli, że raczej na wiosnę. Ja się chyba 30 lat w czasie cofnąłem 8)

A miało być do końca listopada - no i będzie - 2007go (Michał wykrakał - proszę go pozdrowić sympatycznie Aga :D

przykro mi, że tak cię załatwili

nie chciałam wczesniej pozbawiać cię nadziei, choć wiem ile trwaja formalności i papierologia

narazie więc jesteś "skazany" na naszą antenkę

no chyba, że wolisz posiedzieć w samochodzie pod naszym domem (tam chyba też łapie) :wink: :D

cos mnie wczoraj przy naglych gosciach zassalo i musialam zaniknac. Bede cwiczyc za Wasza porada te fotowkleje, bo jak to tak, zeby za mnie robote robic - tu oczko dziekczynne do Komtura Jasnie Wielmoza Sasiada :D No i moze domek jakis wstawie, a nie same psy ciagle i psy, skonczyc z ta kanologia trzeba, bo mnie z grupy wywala karniakiem :wink: Moze jutro posiedze nad fotami, bo dzisiaj taka mgla, ze cos czlowiek nierobotny. We Warszawie podobno tez takie tumany tej mgly sie klebia....

W Moragu bylismy, matko toz to ze 170 km od naszych stron!!! A Paslek to juz chyba nad samym morzem 8) 8) .

170 km toż to niewiele ponad 150 a 150 to mało.

kot równiez jest a jakże.

a od Morąga na północny zachód leciutko, jak jadę sam to 30 minut.

L to początek mazur miasto z jeziorem i lasami ale czas się ruszyć.

dziś mgła okrutna i wszystko osowiałe jakieś.

pozdrawiamy all.

aaa teraz rozumiem :oops: , Ty mieszkać na Mazurach nad jeziorem w L. i teraz Ty planować zamieszkanie pół godziny od Morąga :D :wink:

W Warszawie tez mgła jak mleko, byłam na spacerze, żeby cerę nawilżyć :roll:

Kairos fajne masz cegły, czy to na posadzkę? Będziesz je na sztorc układać?