Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

katja:Kiedyś jeździło się przyjemniej

teraz też ale trzeba jechać bocznymi drożkami, polem lasem,opłotkami, w każdym bądź razie my tak jeżdzimy, człek zobaczy więcej, zatrzyma sie w spokoju.bo horror lepiej by było w domu obejrzeć. kidyś byly tygrysy szablozębe a teraz TIR-y.

A propo w jakiejś kulturze TIR oi imię jednego z kilku występujących tam diabłów.

my też z przyjemnością zjeżdżamy z siódemki, też lubimy boczne drogi, byle nie o zmroku

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam, region ładny, zachwyca zielenią. Dla kogoś kto tu przyjeżdża i chce odpocząć w weekend lub osiąść na emeryturze jest wręcz zachwycający, ale kupić coś czy zamówić co wcześniej znalazło się na stronie www graniczy z cudem. No, ale trudno się dziwić, firmy nie pchają się w region gdzie nie ma pieniędzy. Nie jest lekko no, ale coś za coś albo fabryki albo zieleń. :cry:

Rozgadałam się niegrzecznie, a przecież nawet się nie przedstawiłam.

:oops:

Czytam ten temat od roku, buduję swoją chatkę (Klementynkę) pod Olsztynem w urokliwej wsi Gronity gm. Gietrzwałd.:)

Magda

Witam, region ładny, zachwyca zielenią. Dla kogoś kto tu przyjeżdża i chce odpocząć w weekend lub osiąść na emeryturze jest wręcz zachwycający, ale kupić coś czy zamówić co wcześniej znalazło się na stronie www graniczy z cudem. No, ale trudno się dziwić, firmy nie pchają się w region gdzie nie ma pieniędzy. Nie jest lekko no, ale coś za coś albo fabryki albo zieleń. :cry:

Rozgadałam się niegrzecznie, a przecież nawet się nie przedstawiłam.

:oops:

Czytam ten temat od roku, buduję swoją chatkę (Klementynkę) pod Olsztynem w urokliwej wsi Gronity gm. Gietrzwałd.:)

Magda

:oops: Nie wstydź się, fajnie że jesteś w naszej grupie. :)

Witajcie

Miło było zrobić sobie małą przerwę od budowania. Ale pogoda nie sprzyja lenistwu budowlanemu. Nie działam ale zaczęłam planować dalsze prace :)

Magda72 fajnie że się odezwałaś i zasilasz grono budujących.

Jest nas niewielu ale mam nadzieję że i my w końcu dobrniemy do etapu picia grzańca przy domowym kominku .

Okolica piękna na jakim etapie jesteś ?

pozdr wszystkich

... a pomysł spania w namiocie w lutym to pomysł taki sobie :cry: .

Magda

Szkoła przetrwania :wink: Magdo, klimat się ociepla, w lutym już bedzie lato. :D

Magda widze że mnie jednak przegonisz. Ale może za to uda mi się podciągnąć namiary na tych szalejących majstrów :)

Bo znowu staję przed wyzwaniem życiowym .... szukaniem ekip. A jakoś w tym temacie mam szczególnego pecha :(

Dzisiaj przejechałam się na działeczkę grudzień słoneczko ech jak było pięknie aż się nie chciało wracać do miasta.

My mamy to samo, dzieci bawią się z synem sąsiadów i też marudzą gdy trzeba wracać. Jeśli chodzi o siłę wykonawczą, jakąkolwiek, to z czystym sumieniem wszystkie dotychczasowe ekipy mogę polecić. My też mamy ich z polecenia i nie żałujemy. Pisz tylko kogo potrzebujesz i nie ma sprawy.

Magda

PS. Klimat klimatem, ale moje dzieci chcą mieć bałwana, a poza tym święta bez śniegu! Okropność. :(