daxima 07.12.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Magda, ty szczęściara jesteś z tymi ekipami budować, budować, bo mówią i piszą, że zima przyjdzie w lutym Katja ale mam nadzieję że jak już nadejdzie to będzie krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 07.12.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Czy ktoś z Was wie jak wkleja się zdjęcia na forum. Chciałabym założyć własny wątek w Galerii zdjęć i nie wiem jak.Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.12.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Magda, ty szczęściara jesteś z tymi ekipami budować, budować, bo mówią i piszą, że zima przyjdzie w lutym Katja ale mam nadzieję że jak już nadejdzie to będzie krótka ja też mam taką nadzieję, bo w marcu chce sie juz wiosny Magda, wiemy, wiemy Załóż sobie gdzieś w internecie np. na http://www.fotosik.pl album ze zdjęciami. I stamtąd kopiujesz do forumowej odpowiedzi adres tego zdjęcia. Adres, który Ci sie pojawi we "Właściwościach", jak klikniesz na zdjęcie prawym klawiszem myszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 07.12.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Dziękuję Dagbuilder i katja za krótki kurs.Oto nasza chałupka, zwie się Klementynka z pracowni Archipelag.Magdahttp://images1.fotosik.pl/291/b14d0736cd59b2ab.jpg http://images2.fotosik.pl/283/90071ac1d3ac983b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 07.12.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 07.12.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Bałagan duży, ale jeszcze będzie czas sprzątać . Magda ps. Jednak nie dałam rady sama wkleić zdjęć (pomimo rad- wklejają się tylko linki) i poprosiłam o pomoc moją drugą połowę. Drogą prób i błędów udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 07.12.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Brawo I doczekałam się fotek. Archipelag ma fajne projekty. Sama się do paru przymierzałam. Madzia czy ja dobrze widze w oknach masz rolety zintegrowane? Wrzuciłabyś jakieś fotki jak to wygląda z bliska na takim etapie szczególnie od środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.12.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Magda, fajna chałupka, taka przy ziemi , w dobrym tego słowa znaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.12.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Magdo, bardzo zgrabny domek, a że bałagan jeszcze wokół, gdzie drwa rąbią...Będzie ładnie. Daj więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.12.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 .. i MW4ewry1J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.12.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 .. i MW4ewry1 J wzajemnie i dla wszystkich tego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 08.12.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam olsztyniaków Co prawda mój dom będę budować pod Warszawą to jednak Olsztyn zawsze będzie moim miastem. Tam spędziłam większość swojego życia, a moja rodzina ciągle tam mieszka No i oczywiście wielu przyjaciół i znajomych tak więc dość często w Olsztynie bywam Dlatego liczę na to, że pozwolicie mi się przyłączyć do budujących olsztyniaków ? Pozdrowionka, Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.12.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witaj Gosiu, pozdrawia Cię warszawiak z olsztyńskiej grupy. Warszawiaków zresztą w tej grupie sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 08.12.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witaj Gosiu witajNas tu istna mieszanka warszwasko -warmińsko -mazurska.Projekt z awatarka ? Kiedy ruszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 08.12.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Tak, projekt z awatarka Ruszam niespodziewanie na wiosnę - niespodziewanie bo sądziłam, że nie dostanę kredytu takiego jak potrzebuję, okazało się, że potrzebuję mniej niż początkowo zakładałam Tak więc od kilku dni poszukuję intensywnie ekipy i właściwie od tego zależy kiedy dokładnie ruszę z budową Swoją drogą skoro tu taka mieszanka to może ktoś ma godną polecenia ekipę z okolic Warszawy? Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.12.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witaj Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 08.12.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 katja ja na niego mówię stodółka. Od wielu lat siedzimy z mężem w projektach, no i zawsze albo za mały albo za duży, to za willowy, to za nowoczesny i wreszcie dom, który spodobał się i mnie i mężowi. Schody od tarasu to konieczność- nierówny grunt, a zasypywać nie mogę bo żal mi drzew tam zastanych. Dagbuilder rolety zintegrowane w kolorze okien-złoty dąb. Witaj penny Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.12.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja na niego mówię stodółka. Magda My na komturię mówimy, tak jak i poprzedni właściciele, "chałupka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 08.12.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja na swoją swojsko stodoła bo od północy wygląda jak wielka stodoła wkleję wam linki http://images3.fotosik.pl/283/052a61382913f8b4med.jpg a od południa zmienia swe oblicze http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1f2d63da34054233.html może też dlatego że nie pałałam nigdy gorącą miłością do tego projektu Mąż sobie go wynalazł w porywie przypływu wizji idealnego wtapiania się w naszą fikuśną działkę. Może i wtapia się idealnie ale nie w moje wizję i potrzeby. Oj kosztował mnie pracy by go jakos wyprostować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.12.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Dagbuilder,sorry, z pozycji mojej "komturii" nie jestem stwierdzić kto ma rację. nic nie widzę. Taki los Komtura Moze w niedzielę, jak wrócę do Wsarszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts