Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda, ty szczęściara jesteś z tymi ekipami :D

budować, budować, bo mówią i piszą, że zima przyjdzie w lutym :roll: 8)

Katja ale mam nadzieję że jak już nadejdzie to będzie krótka :evil:

ja też mam taką nadzieję, bo w marcu chce sie juz wiosny :D

Magda, wiemy, wiemy :D Załóż sobie gdzieś w internecie np. na http://www.fotosik.pl album ze zdjęciami. I stamtąd kopiujesz do forumowej odpowiedzi adres tego zdjęcia. Adres, który Ci sie pojawi we "Właściwościach", jak klikniesz na zdjęcie prawym klawiszem myszy.

Magdo, bardzo zgrabny domek, a że bałagan jeszcze wokół, gdzie drwa rąbią...

Będzie ładnie. Daj więcej zdjęć.

Witam olsztyniaków :)

Co prawda mój dom będę budować pod Warszawą to jednak Olsztyn zawsze będzie moim miastem. Tam spędziłam większość swojego życia, a moja rodzina ciągle tam mieszka :) No i oczywiście wielu przyjaciół i znajomych tak więc dość często w Olsztynie bywam :) Dlatego liczę na to, że pozwolicie mi się przyłączyć do budujących olsztyniaków ? :)

Pozdrowionka,

Gośka

Witaj Gosiu, pozdrawia Cię warszawiak z olsztyńskiej grupy. Warszawiaków zresztą w tej grupie sporo. :)

Tak, projekt z awatarka :)

Ruszam niespodziewanie na wiosnę - niespodziewanie bo sądziłam, że nie dostanę kredytu takiego jak potrzebuję, okazało się, że potrzebuję mniej niż początkowo zakładałam :) Tak więc od kilku dni poszukuję intensywnie ekipy i właściwie od tego zależy kiedy dokładnie ruszę z budową :)

Swoją drogą skoro tu taka mieszanka to może ktoś ma godną polecenia ekipę z okolic Warszawy? Będę wdzięczna :)

katja ja na niego mówię stodółka. Od wielu lat siedzimy z mężem w projektach, no i zawsze albo za mały albo za duży, to za willowy, to za nowoczesny i wreszcie dom, który spodobał się i mnie i mężowi. :p

Schody od tarasu to konieczność- nierówny grunt, a zasypywać nie mogę bo żal mi drzew tam zastanych.

Dagbuilder rolety zintegrowane w kolorze okien-złoty dąb.

Witaj penny :D

Magda

ja na niego mówię stodółka.

Magda

My na komturię mówimy, tak jak i poprzedni właściciele, "chałupka" :D

:)

Ja na swoją swojsko stodoła bo od północy wygląda jak wielka stodoła

wkleję wam linki

http://images3.fotosik.pl/283/052a61382913f8b4med.jpg

a od południa zmienia swe oblicze

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1f2d63da34054233.html

może też dlatego że nie pałałam nigdy gorącą miłością do tego projektu Mąż sobie go wynalazł w porywie przypływu wizji idealnego wtapiania się w naszą fikuśną działkę. Może i wtapia się idealnie ale nie w moje wizję i potrzeby. Oj kosztował mnie pracy by go jakos wyprostować :(

Dagbuilder,sorry, z pozycji mojej "komturii" nie jestem stwierdzić kto ma rację. nic nie widzę. Taki los Komtura :D

Moze w niedzielę, jak wrócę do Wsarszawy :o