katja 09.12.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Dagbuilder, wtapia się wtapia w działkę, dla mnie jest bardzo ok i ten ugór imponujący i intrygujący. Wszystko razem juz teraz wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 09.12.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Dagbuilder jaka stodoła!? Toż to wielki dom, no i ten paro poziomowy dach- bardzo urozmaicona bryła. Prezentuje się bardzo ładnie, a działka go dodatkowo eksponuje.Chyba nie czytałam wcześniej dokładnie( jeśli juz to pisałaś, to przepraszam) ale co to za dachówka?Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 09.12.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Rupp ceramica syrius 13 czerwona angoba http://images2.fotosik.pl/284/3a7d53b1e8a814a1m.jpg Jak przyszła dachówka to trochę to wygląda lepiej ale od północy to naprawdę wysoka i wielka stodoła mur chiński przed sąsiadami Chyba już się też oswoiłam z widokiem Musimy jeszcze na dniach zepchnąć ziemię by uformować skarpy bo na razie nie widać piwnic i będzię od razu ładniej.Jest trochę ugoru Działka w kształcie trapezu z tyłu rozpościera ramiona obejmując mój przyszły spory ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 09.12.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 A co tam rozszalałam się pokażę wam jak u mnie jest pięknie widok z jadalni http://images4.fotosik.pl/240/a2480767ff82471am.jpg z jadalni wyjście na balkon pierwsze śniegi http://images1.fotosik.pl/293/2279b6ae7219bb32m.jpg mój ogród zimą http://images3.fotosik.pl/284/71be3db49ce0f1a7m.jpg i latem http://images3.fotosik.pl/284/090703c0dff3012fm.jpg a tu mój sralon http://images2.fotosik.pl/284/652a49b2aa5fab8em.jpg wyżej jest sypialnia ptaszki będą mówić dzień dobry aż się nie chce wracać do miasta miłego weekenda pogoda piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 09.12.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Dagbuilder: Śliczne widoczki A gdzie budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.12.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Dagbuilder, wpadłam w zachwyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 09.12.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Mam stos fotek ścianki ,cegły, beton.... jak śledczy ( swoja drogą tak na mnie wołali panowie z budowy gdy nie wiedzieli z jakich krzaków nadejde na kontrole ) Ale tak przeglądam te zdjęcia i widze braki w dokumentacji ...wicej widoczków ....muszę się poprawić. Jak przyjechaliśmy oglądać działkę z sosen wyszły dwa duże jelenie a zające śmigały spod nóg, a to środek wsi. Ale to było z pięć lat temu teraz domy wyrastają jak grzyby po deszczu. Działka jest o tyle fajna że nie odczuwa się sąsiedztwa. Tylko ten dojazd ech na wiosne jeszcze rozkopią gaz i w końcu można będzie czegoś nasypać. I jeszcze trochę trochę i będzie można zapraszać na grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 09.12.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 "Śledczy" no i niech wołają ale można prześledzić całą budowę w razie problemów przy eksploatacji łatwo sprawdzić gdzie popełnili błąd. I szybko usunąć nieprawidłowości. Ja się męczę z uzgodnieniami i notariuszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 09.12.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Paweł fajnie że jesteś powiedz mi jak to jest z tym wyleżeniem sie styro. Oj to się jeszcze trochę nabiegasz Ale ja chyba nie w temacie jestem. To ty nie w Warszawce ? Czy ja cię mylę z innym Pawłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 09.12.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Chyba mnie mylisz z innym Pawłem bo ja jestem "tutejszy" z Olsztyna.Jeśli chodzi o styropian to tak jak inne materiały reagujące na zmianę temperatury powinny być trzymane przez 2-3 doby w warunkach w jakich będą układane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 09.12.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 to chyba tak ...późno mi się myśli hi hi a gdzie ruszasz z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 09.12.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Za Dywitami. Ale budowa rozłożona na lata. Brak kasy a kredytu nie chce zaciągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 09.12.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 No to zapuścisz korzonki na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.12.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Dzień dobry wszystkim nowym w grupie Powodzonka J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 11.12.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 To zaszczyt Panie Kapitanie! To napewno Pan widzial Patagonie, kraj moich dzieciecych marzen... Ale zona kapitana to ma ciezko, prosze ja serdecznie pozdrowic od nieznajomej co ma bajdewindu od baksztagu nie potrafi odroznic!! Ale wczoraj sama zamowilam pompe Omnigena MH 1300 He - dopiero tu zajrzałem (powiadomienia mi nie wyskakują ) Bardzo mi miło i Joasi też Też pozdrawiamy Patagonii akurat nie widziałem ale bywało się niedaleko. Resztę - właściwie widziałem i... niedługo znowu zobaczę Pozostały 2 dni w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 11.12.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Skoro już tu wpadłem, to może mi się uda przy okazji coś załatwić "po znajomości". Pisałem już jakiś czas temu o poszukiwaniu kwatery dla córy. Zaczęła Weterynarię na UWM i na razie zamieszkuje na stancji na Dajtkach. Kwaterka dość siermiężna, daleko na uczelnię (ta olsztyńska komunikacja podobno nie zachwyca sprawnością) i jest tam zupełnie sama. Fakt, że niedrogo 250PLN. Dzisiaj dziecko rozpoczęło nowe poszukiwania - wiemy - dość dziwna pora, skoro rok akademicki się zaczął dawno temu Sęk w tym, że latem, jak wszyscy kwater szukają, to właśnie kończyła poprzednie studia i zajmowała się swoją Mamusią, a moją Żoną po ciężkiej operacji kręgosłupa. Może ktoś coś wie i mógłby polecić, bo z ogłoszeń w "Gazecie Olsztyńskiej" to niewiele atrakcyjnych ofert. Córka rozsądna, nie pali i nie pije (tak mi mówi ), Pani Inżynier Ochrony Środowiska, szuka czegoś nawet do spóły z innymi studentami (mieszkanie). wchodza w gre: brzeziny, sloneczny stok, osiedle mleczne, centrum i ewentualnie jaroty. Polecamy się pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.12.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Qubo, Ty nie widziałes Patagonii, a ja widziałem Kairos. I ich zamczysko. Prawdziwy Malbork. A odrózniania fordewindu, bajdewindu i mordewindu to się nauczy. Chałupę mają naprawdę wspaniałą, a widoku na pałac po drugiej stronie jeziora można pozazdrościć. Chociaż nie jestem pewien, czy nie fajniej by było gdyby mieli widok na chałupę z okien pałacu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 11.12.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 A odrózniania fordewindu, bajdewindu i mordewindu to się nauczy. ja też sie na tym mało znam - to terminologia żeglarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 12.12.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Dzień dobry Olsztyn wita śniegiem . Mam nadzieję że nie na długo bo znowu mokry potwornie i będzie nie wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 12.12.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Skoro już tu wpadłem, to może mi się uda przy okazji coś załatwić "po znajomości". Pisałem już jakiś czas temu o poszukiwaniu kwatery dla córy. Zaczęła Weterynarię na UWM i na razie zamieszkuje na stancji na Dajtkach. Kwaterka dość siermiężna, daleko na uczelnię (ta olsztyńska komunikacja podobno nie zachwyca sprawnością) i jest tam zupełnie sama. Fakt, że niedrogo 250PLN. Dzisiaj dziecko rozpoczęło nowe poszukiwania - wiemy - dość dziwna pora, skoro rok akademicki się zaczął dawno temu Sęk w tym, że latem, jak wszyscy kwater szukają, to właśnie kończyła poprzednie studia i zajmowała się swoją Mamusią, a moją Żoną po ciężkiej operacji kręgosłupa. Może ktoś coś wie i mógłby polecić, bo z ogłoszeń w "Gazecie Olsztyńskiej" to niewiele atrakcyjnych ofert. Córka rozsądna, nie pali i nie pije (tak mi mówi ), Pani Inżynier Ochrony Środowiska, szuka czegoś nawet do spóły z innymi studentami (mieszkanie). wchodza w gre: brzeziny, sloneczny stok, osiedle mleczne, centrum i ewentualnie jaroty. Polecamy się pamięci witaj kapitanie proponuję twojej córce wybrać się na słoneczny stok w sklepach spożywczych (wszystkich dwóch) widziałam ostanio ogłoszenia o wolnych miejscach. poza tym spróbuję rozpytać się wśród sąsiadów może gdzieś znajdzie się lokum, bo ktoś akurat zrezygnował... poszukam i odezwę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts