Jerzysio 12.12.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 .... szukaj, szukaj, bo OŚ to ważna dziedzina ! Witam Pana Kapitana i o zdrowie pytam ? J ... jasne, jasne - cała naprzód, a nie jakieś fordziaki i zwroty przez kilwater... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.12.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Kapitanie pomyślności! Uściskaj Joasię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 12.12.2006 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 proponuję twojej córce wybrać się na słoneczny stok w sklepach spożywczych (wszystkich dwóch) widziałam ostanio ogłoszenia o wolnych miejscach. dzięki, namiar przekazany (i link do wątka przy okazji ) - jutro tam śmignie. Katju - już ściskam (w przerwie w pakowaniu walizy) - Asia tu zagląda, ale jakoś sie nie kwapi do pisania - może się boi, że się uzależni od Forum - patrzy na mnie z przerażeniem Jerzysio - pewnie, ja za kierowce TIRA robię, a nie jakiegoś rowerzystę OŚ to już historia, dyplom w kieszeni na PG, teraz Weta w Olsztynie - zwierzątka czekają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.12.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Tyko Qubo ściskaj niezbyt mocno, I niech się Joasia nie obawia. My tu tak sobie rozmawiamy. I zawsze może do nas napisać gdyby miała jakiś problem. Albo może zadzwonić. Telefon chyba ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.12.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Joasiu , nie bój się, pisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.12.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 ..jednym słowem - nieludzki lekarz będzie J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.12.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Weterynarz to lepszy fachowiec od ludzkiego lekarza, bo mu pacjenci nie mówią co ich boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.12.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 .. i nie mówi jakie lekarstwa ma przypisać J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 14.12.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Magda72 zaglądasz tu jak tam idą prace.....pewnie już za kaflami ganiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 14.12.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 A żebyś wiedziała (witaj Dagmarko), ale jeśli myślicie, że mi lżej na duszy to się grubo mylicie. Najpierw człowiek szperał po internecie, potem człowiek podrzucił dzieci teściowej i zwiedził parę salonów, a następnie, ten sam człowiek, wreszcie musiał się zdecydować i teraz nie ma nawet pewności czy wybrał dobrze. A takie miałam oczy jak zobaczyłam niektóre ceny i własny rachunek No mam nadzieję tylko, że potomni docenią, że nie wybrałam do salonu gresu w kolorze" pieprz z solą" chociaż, kto to nadąży za modą. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 14.12.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Z tymi kaflami to nie jest lekko. Ja sobie jeszcze gorzej postawiłam poprzeczkę najpierw zobaczyłam w głowie a teraz chcę szukać czegoś czego nie ma. No ale ja tak mam.... Nie moge się doczekać efektów i tajemniczego kolorku gresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.12.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witaj Daxima, teraz to co innego. Kiedy byłaś w poprzednim wcieleniu byłem przekonany, że jesteś facetem i to z brodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.12.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Daxima , nie poznałam Cię, ślepa jakaś jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 14.12.2006 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Tomku ....pewnie broda by się znalazła.... Ja też miałam dość tego niefortunnego nicka Musiałam nawet wystąpić z petycją do szanownej redakcji o możliwość bliższego określenia mojej płci Czuję się teraz o wiele lepiej w nowym wcieleniu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.12.2006 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Tomku ....pewnie broda by się znalazła.... Ja też miałam dość tego niefortunnego nicka Musiałam nawet wystąpić z petycją do szanownej redakcji o możliwość bliższego określenia mojej płci Czuję się teraz o wiele lepiej w nowym wcieleniu pozdr Wiem, ze występowałaś do Redakcji Teraz już wiem (prawie) kim jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 15.12.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 proponuję twojej córce wybrać się na słoneczny stok w sklepach spożywczych (wszystkich dwóch) widziałam ostanio ogłoszenia o wolnych miejscach. dzięki, namiar przekazany (i link do wątka przy okazji ) - jutro tam śmignie. mam kilka telefonów, ze sklepu oczywiście 691 211 557 089 524 00 13 089 524 00 70 będe jeszcze sprawdzać na bierząco a jakby co, wrzucam na prive kontakt do mnie pzdr a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 15.12.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Teraz już wiem (prawie) kim jesteś. ....... aż mi dreszcz przeszedł po plecach to zabrzmiało jak tekst z włoskich filmów o mafii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.12.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Teraz już wiem (prawie) kim jesteś. ....... aż mi dreszcz przeszedł po plecach to zabrzmiało jak tekst z włoskich filmów o mafii Bo komtur to taki mazurski mafioso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.12.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 ..jak to w komturii, wywiad działa na WSI J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.12.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 ..jak to w komturii, wywiad działa na WSI J Bo ja to taki Herlok Sholms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts