Jerzysio 15.12.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 ... i mafister Datson w jednej osobie J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.12.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 ... ale te dni lecą miłego przedświątecznego weekendu, nie przepracujcie się ja się biorę za pierniczki i piernik, ciasto dojrzewa od połowy listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 15.12.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Katja to będzie prawdziwy piernik mniam ....mam słabośc do wszelkich piernikowatych. Podziel się takim tradycyjnym przepisem. Robiłam pierniczki w tamtym roku głównie by synek miał radochę. A w tym nie mam już na nic siły. Chyba wezmę się za jakieś szybkie cisteczka Trochę zapachów, gniecenie ciasta- smyk pomocnik będzie miał zabawę ,a ja w końcu może poczuję magię świąt gdyż mam cały czas wrażenie że to październik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.12.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 ... też nie czuję, że to za tydzień w tym wątku jest cała pierniczkowa wiedza : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=36307&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.12.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 ... pierdniczki ...mniamkumniammmmmmJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 17.12.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 faktycznie to skarbnica wiedzy tajemnej dzieki katju na pewno będę próbować ale w przyszłym roku mam nadzieję że już w nowej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.12.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 ..no to na ten przdświąteczny tydzień duuuuuuuużo hartu ducha życzę ... no i zasobnych portfeli ...J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.12.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 ... no to jeszcze raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz DUŻO PIENIĘDZY POD CHOINKĘ ŻYCZĘ J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
landofmb 19.12.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 witamjestem tu po raz pierwszy i nie mogę powiedzieć bym prześledziła każdą wypowiedź w tym wątku. mam nadzieję jednak liczyć na Wasze doświadczenia z tzw. "fachowcami" Kogo możecie polecić do prac wykończeniowych?? Ja, jak na razie, mogę jedynie zdecydowanie odradzić jakąkolwiek współpracę z: - "firmą" Stanisława Tasaka (601-92-73-66) i Jarosława Ksel ( tel. 691-293-002) - "firmą" Grzegorza Dąbrowskiego (tel 511-216-091) to partacze i brakorobi jestem właśnie po zakończeniu przez obie te ekipy remontu w moim mieszkaniu. Mimo tego iż prace trwały od połowy września i nie żałowałam pieniędzy na materiały wykończeniowe dzięki tym "fachowcom" mam mieszkanie w stanie standard, pełne niedoróbek i wymagające kolejnych poprawek. Nie mówiąc już o zniszczonych bezpowrotnie materiałach... Standard wykonania, mimo szumnych zapowiedzi, jest żenujący A wiem że panowie Ci biorą kolejne zlecenia... NIE POLECAM !!! Biegły oglądający stan pozostawiony po tych panach nie wiedział czy ma się roześmiać czy mają mu może rączki opaść....no. mi się co najwyżej na płacz zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.12.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Witaj, wierzę, że nie prześledziłaś całego wątku Z ekip które u mnie pracowały z czystym sumieniem mogę polecić cieślę, stolarza pana Romka. Do pozostałych mam mniejsze, lub większe pretensje. Napisz, gdzie remontujesz, i co. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.12.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 ... no to jeszcze raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz DUŻO PIENIĘDZY POD CHOINKĘ ŻYCZĘ J ... i fachowców z prawdziwego zdarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 20.12.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 ...oooooo, toto w szczególności J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gripi 21.12.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 tak tak, fachowców brak. ciekawe- u siebie robią dobrze za darmo a u kogoś za pieniądze nie robią jak dla siebie powodzenia i zdrówka życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.12.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Kochani, życzę Wam zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.12.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 22.12.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 landofmb napisz gdzie remontujesz lub budujesz i kogo z fachowców potrzebujesz, na pewno pomożemy. Teraz już odetchnij głęboko i ubierz choinkę. Życzę wszystkim spokojnych, niosących nadzieję Świąt Bożego Narodzenia. Niech nas te Święta wyciszą, obdarzą mądrością i siłą, abyśmy potrafili rozwiązywać kłopoty dnia codziennego. No i oczywiście życzę, żeby kłopotów i problemów było jak najmniej. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 22.12.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Pachnącej choinki na stole wódki i szynkiWesołych kolędnikówpodarków bez likuSexu na śniegumniej życia w bieguDużego bałwana zabawy do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.12.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Wszystkim budującym na Mazurach, pragnącym na Mazurach budować i tym którzy jeszcze nie wiedzą, że na Mazurach będzie ich miejsce w życiu, życzę spokojnych, rodzinnych świąt, z odrobiną śniegu, niewielkim mrozem, piękną choinką, dużą ilością wspaniałych prezentów i spełnieniem najskrytrzych marzeń w Nowym Roku. Komtur mazurski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gripi 23.12.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 A My też się dołączmy i dla Tych wszystkich co z materią budowlaną walczą aby w pełni z życia korzystać Zdrówka życzymy i Życzliwości ludzkiej więcej w te Święta Piękne i nie tylko i Aby zadowoleni z własnej roboty byli i w tym i w Nowym Roku. Pozdrawiamy serdecznie. (jeszcze z L) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.12.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 W E S O Ł E J C H O I N K I Moim Drogim Przyjaciołom z GO życzęi Byście w te Święta Pogodę Ducha i Radość na następne dni znaleźli ...J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts