Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Katja to będzie prawdziwy piernik mniam ....mam słabośc do wszelkich piernikowatych.

Podziel się takim tradycyjnym przepisem. Robiłam pierniczki w tamtym roku głównie by synek miał radochę. A w tym nie mam już na nic siły. Chyba wezmę się za jakieś szybkie cisteczka :roll: Trochę zapachów, gniecenie ciasta- smyk pomocnik będzie miał zabawę ,a ja w końcu może poczuję magię świąt gdyż mam cały czas wrażenie że to październik.

:(

witam

jestem tu po raz pierwszy i nie mogę powiedzieć bym prześledziła każdą wypowiedź w tym wątku.

mam nadzieję jednak liczyć na Wasze doświadczenia z tzw. "fachowcami"

Kogo możecie polecić do prac wykończeniowych??

Ja, jak na razie, mogę jedynie zdecydowanie odradzić jakąkolwiek współpracę z:

- "firmą" Stanisława Tasaka (601-92-73-66) i Jarosława Ksel ( tel. 691-293-002)

- "firmą" Grzegorza Dąbrowskiego (tel 511-216-091)

to partacze i brakorobi

jestem właśnie po zakończeniu przez obie te ekipy remontu w moim mieszkaniu. Mimo tego iż prace trwały od połowy września i nie żałowałam pieniędzy na materiały wykończeniowe dzięki tym "fachowcom" mam mieszkanie w stanie standard, pełne niedoróbek i wymagające kolejnych poprawek. Nie mówiąc już o zniszczonych bezpowrotnie materiałach...

Standard wykonania, mimo szumnych zapowiedzi, jest żenujący

A wiem że panowie Ci biorą kolejne zlecenia...

NIE POLECAM !!!

Biegły oglądający stan pozostawiony po tych panach nie wiedział czy ma się roześmiać czy mają mu może rączki opaść....

no. mi się co najwyżej na płacz zbiera

Witaj, wierzę, że nie prześledziłaś całego wątku :D

Z ekip które u mnie pracowały z czystym sumieniem mogę polecić cieślę, stolarza pana Romka. Do pozostałych mam mniejsze, lub większe pretensje. Napisz, gdzie remontujesz, i co.

Pozdrawiam

landofmb napisz gdzie remontujesz lub budujesz i kogo z fachowców potrzebujesz, na pewno pomożemy.

Teraz już odetchnij głęboko i ubierz choinkę. :)

Życzę wszystkim spokojnych, niosących nadzieję Świąt Bożego Narodzenia. Niech nas te Święta wyciszą, obdarzą mądrością i siłą, abyśmy potrafili rozwiązywać kłopoty dnia codziennego. No i oczywiście życzę, żeby kłopotów i problemów było jak najmniej.

Magda

Wszystkim budującym na Mazurach, pragnącym na Mazurach budować i tym którzy jeszcze nie wiedzą, że na Mazurach będzie ich miejsce w życiu, życzę spokojnych, rodzinnych świąt, z odrobiną śniegu, niewielkim mrozem, piękną choinką, dużą ilością wspaniałych prezentów i spełnieniem najskrytrzych marzeń w Nowym Roku.

Komtur mazurski :D

A My też się dołączmy i dla Tych wszystkich co z materią budowlaną walczą aby w pełni z życia korzystać Zdrówka życzymy i Życzliwości ludzkiej więcej w te Święta Piękne i nie tylko i Aby zadowoleni z własnej roboty byli i w tym i w Nowym Roku. Pozdrawiamy serdecznie. (jeszcze z L)