Katarina Ols 23.12.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Witam Wszystkich po dłuższej przerwie, na razie działamy na modemie, niedługo może doczekamy się neostrady po długich bojach o których wkrótce,przede wszystkim życzę Wspaniałych Swiąt oraz szampańskiej sylwestrowej zabawy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 24.12.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Wesołych Swiąt i spełnienia marzeń w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.12.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Wesołych spokojnych świąt, atmofery sprzyjającej odpoczynkowi, życzliwych ludzi wokół, spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy Kofi z rodzinąhttp://www.nowaera.com.pl/nauczycielom/konspekty/nauczaniepoczatkowe/img/nauczaniepoczatkowe_konspekt_09_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 28.12.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witam wszystkich i kłaniam się nisko po Świętach Jestem tu nowa, piękną i bogatą ma wątek olsztyński historię.... Nie przeczytałam wszystkich postów ale wierzę, że się niedługo połapię WHO IS WHO Zaczynamy na wiosnę, optymistycznie, wciąż nie mamy ekipy a projekt się dopiero adaptuje. Jeśli możecie polecić ekipę od zera, bardzo poproszę. Domyślam się że temat ten był już nie raz na tapecie, więc może ktoś mi wskaże gdzie szukać w wątku odpowiedzi? Pozdrawiam poświątecznie i przedsylwestrowo. O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 28.12.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 28.12.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witaj Olek Leniwie tu u nas po świętach, dopiero się rozkręcamy Olek, napisz gdzie zamierzasz budować mniej więcej. Jedni kończą, inni wykańczają, więc ktoś może ma ekipę do polecenia. Ostatnio był tu spory ruch, poczytaj ostatnie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.12.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witaj Kolego J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 28.12.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 dzięki za odzew w wolnej chwili poczytam sobie ostatnie posty a startujemy z budową w Tomaszkowie Pozdrawiam Forumowiczów i liczę na wskazówki, uwagi, linki i komentarze Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.12.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witaj Olu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 28.12.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witam bardzo serdecznie, niedawno mnie tak tu witano . Nie wiem tylko czy witam Olę czy Olka Powiem szczerze, że chętnie dowiedziałabym się gdzie budują lub pomieszkują inni forumowicze z Grupy olsztyńskiej. Piszecie Warmia, Mazury lub okolice Olsztyna, a telefony do majstrów budujących w okolicy Olsztyna czy adresy hurtowni i sklepów w tym mieście na niewiele się zdadzą komuś kto buduje koło Susza czy Ełku. No i mam w związku z tym propozycję: może na 90 stronie i przy okazji Nowego Roku określilibyście bliższe dane geograficzne swojego miejsca na ziemi. Pozwolicie, że zacznę -z Olsztyna przenosimy się do Gronit (wieś za Dajtkami). Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 28.12.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ... ja przeniosłam chałupę z bali nad jezioro Narie, okolice Morąga. Ale przeważnie piszę z Warszawy , to znaczy jak piszę, to na pewno jestem w Warszawie. Jeśli chodzi o fachowców, to nieraz przydają się namiary tych bardziej odległych. Ja na przykład korzystałam z usług stolarza p. Romka spod Giżycka i dzięki niemu odzyskałam wiarę w fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.12.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ... ja przeniosłam chałupę z bali nad jezioro Narie, okolice Morąga. Ale przeważnie piszę z Warszawy , to znaczy jak piszę, to na pewno jestem w Warszawie. Jeśli chodzi o fachowców, to nieraz przydają się namiary tych bardziej odległych. Ja na przykład korzystałam z usług stolarza p. Romka spod Giżycka i dzięki niemu odzyskałam wiarę w fachowców Potwierdzam opinię o panu Romku prawie moim sąsiedzie. Też piszę z Warszawy, a zamieszkać na Mazurach na stałe zamierzam jesienią przyszłego roku. Parę razy nadawałem z "komturii", ale połączenie jest bardzo powolne - GPRS lub EDGE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 28.12.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Wszystkim Starym i Nowym Forumowiczom, tym, którzy się wybudowali, budują, mają zamiar budować, remontowali, modernizowali, są w trakcie tego bądź to planują życzymy wszystkiego najlepszego w Nowym 2007 Roku, samych sukcesów, realizacji wszystkich zakładanych, nawet najbardziej szalonych, planów, jak najmniej przeszkód i wiele zdrowia, aby je pokonać, cierpliwości, pogody ducha oraz samych dobrych wróżek spotykanych na drodze do osiągnięcia celu o twarzach Waszych sąsiadów, dostawców, hurtowników, wykonawców, urzędników Tomek i Wiedźma P.S. Cały czas z Wami jesteśmy, choć ostatnio bardziej biernie . Z Nowym Rokiem obiecujemy poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.12.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Dziękuję imienniku i Wiedźmo. Liczę na Waszą poprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 28.12.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Wiedźmo i Tomku, dziękujemy i wzajemnie. Co u Was nowego? To już chyba Wasze drugie święta w nowym domu? Wiedźmo, wciąż odczyniasz uroki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 28.12.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Bardzo gorąco dziękuję za życzenia Tomku i Wiedźmo. Poszperałam we wcześniejszych postach i dowiedziałam się, żeście mieszkańcy Stawigudy , a gdzie tak dokładniej tomek1950 Twoja komturia stoi- Mazury duże. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 28.12.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Cieszymy się bardzo, że nas jeszcze pamiętacie Katju, masz rację, to rzeczywiście były nasze drugie Święta w domku, bo wprowadziliśmy się dokładnie w wigilię Wigilii Anno Domini 2005; Domeczek powoli, powoli się zmienia, wiele jeszcze mamy do zrobienia, ale co u siebie to u siebie, no i ten spokój za oknem. Uroki oczywiście odczyniam i czary wszelakie czynię, całkiem nawet skutecznie, bo po ostatnim sezonie grzewczym próbowałam wywołać łagodniejszą zimę, i póki co, odpukać w niemalowane, udaje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.12.2006 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Wiedźmo, odczyniaj dalej, a skutecznie Zwłaszcza by śniegi obfite nie spadły, bo do "komturii" nie dojadę. Albo do Warszawy nie wrócę. Chciałbym do "komturii" na Sylwestra, ale komturowa się opiera. Twierdzi, że po moich samotnych wizytach bałagan w "komturii" okrutny, a Nowego Roku tak nie godzi się witać i trzeba będzie sprzątać, a zaraz potem wracać. Trochę racji ma, ale przecież światło mozna zgasić i bałaganu widać nie będzie. PS "komturia", jadąc od Olsztyna to kawałek za Giżyckiem. Na starą miarę, to ze trzy różańce. Nie dalej, a jak przez las pojechać to i dwa wyjdą, tylko droga słaba, a i zbójców napotkać można Tedy gościńcem lepiej i bezpieczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
landofmb 29.12.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 witajciedzięki za słowa otuchy remontuje mieszkanie w starej kamienicy w centrum Olsztyna - po tamtych paprakach mam teraz dwóch dużych panów, którzy łatają i poprawiają po tamtych. Jeśli okażą się też niewypałem będę dalej wołać o pomoc SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 29.12.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Dziękujemy za życzenia noworoczne, jakże trafne Przyłaczamy się, ja i Małżon (co chyba rozwiewa wątpliwości co do mojej płci, chociaż w dzisiejszych czasach... ) Ponawiam apel Magdy o lokalizację Forumowiczów - ja się już wyspowiadałam - będziemy się budować w Tomaszkowie czyli prawie po sąsiedzku z Wiedźmą i Tomkiem Pozdrawiam ciepło i liczę na skutecznośc czarów antyzimowych Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts