aneska 24.03.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 tomek1950 napisał: Kochani, to już wiosna!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz po świętach, komnatę na zjazd komturów i ... komturówek?* ochędożę, i Was na moje włości do "zamczyska" mego zaproszę. Komturówki niech w doma ostaną, a Komtury z komturowymi białogłowami na moje włości zajadą. * Komturowych białogłów. To wlasciwie mam jechac, czy mam zostac no właśnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 24.03.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 dzyń dzyń dzyń - budzimy się http://www.gify.neostrada.pl/gify/natura/kwiaty/27.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 24.03.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 cha,cha,cha,cha ...a jam siem obudzil wczesniej, bo u mnie jest 8:17 a u Ciebie 8:36 Cuda ! ..chyba dlatego ze wiosna radosna Milego dnia J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 24.03.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 faktycznie, dziwne... http://www.gify.biz/gify%20rozne/gify%20buzki/sm-b__15_.gif chociaz u mnie mimo wszystko jest 7:36 , hmm.... czy u ciebie już przesunięto czas, a może ja zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 24.03.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 ...zagadka prosta zegar na forum nie jest przestawiony - a i tak nie warto zmieniac bo w swieta zmieniamy o godzinke J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.03.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 tomek1950 napisał: Kochani, to już wiosna!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz po świętach, komnatę na zjazd komturów i ... komturówek?* ochędożę, i Was na moje włości do "zamczyska" mego zaproszę. Komturówki niech w doma ostaną, a Komtury z komturowymi białogłowami na moje włości zajadą. * Komturowych białogłów. To wlasciwie mam jechac, czy mam zostac no właśnie.... Aneska jedziemy , co prawda naszemu mazurskiemu komturowi jezyk sie placze /ploncze / ale to chyba na skutek czestego bywania w kawiarni klubowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.03.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 dzyń dzyń dzyń - budzimy się http://www.gify.neostrada.pl/gify/natura/kwiaty/27.gif Jakie mile przebudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 24.03.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 raduje się moje serce....tylko co oznaczają stroje służbowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.03.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 1.Komturowie brody maja, Jerzysio sztuczna. 2.Wzorzec stroju maja na zdjeciach ze zjazdu, gdzie nasz komtur mazurski paparazzich nie unikal Ale co my bialoglowe poczniemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 24.03.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 brody sobie nie przyczepię...NIE MA MOWY!!!! białe prześcieradlo sie znajdzie i Tobie Katja mogę też pożyczyć, a tasma izolacyjna czarna tez gdzieś tam się wala... Aha! mam też takie duże białe poszwy kołdrowe, bardzo łatwo z nich sukmanę zgrzebną zrobić, tylko powycinac otwory na ręce i głowę i obciąc dół, jakimś kawałkiem sznurka sie przewiązac i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.03.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Te zgrzebne sukmany beda dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 24.03.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 to myśl mam taką: jadąc do Tomka, zajedziecie do mnie, stroje okkolicznościowe przygotujemy i wespół siem wybierzem. jakby co maszyne do szycia mam i uszyć tez co nieco zdołam.... tylko jeszcze termin musimy ustalić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.03.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Aneska, dziekuje za propozycje. Jezeli jechalibysmy z Warszawy, to bezposrednio do Tomka, a jezeli z chalupy, to chetnie o Was zahaczymy Ty niespozyta jestes i jaka pracowita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 24.03.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 he he he, sobie ze mnie nie żartować proszędzis to najchętniej pobujałabym sobie na mięciutkiej http://www.gify.neostrada.pl/gify/natura/chmury/9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.03.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Ja nie zartuje, ja podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 24.03.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 eeee tam, bez przesady... masz tu kwiatka http://www.gify.biz/gify%20rosliny/gify%20kwiatki/kwiatek__4_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.03.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Dziekuje, pikny Aneska, wyjezdzacie, czy zostajecie w domu na swieta? My, jak pisalam, na krótko do chalupy w sobote, a swieta u mojej mamy na drugim koncu... Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 24.03.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 tym razem zostajemy... zbuntowlismy się i tych świąt nie zamierzamy spędzić w samochodzie. mam nadzieję że będzie piękna pogoda i uskutecznimy spacery po lesie w poszukiwaniu wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.03.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 jasne, wyglada na to, ze pogoda dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.03.2005 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Ja zostaję w Warszawie trzeba pogodzić wszystkie potrzeby. Ale bedzie fajnie, choć połaziłbym po lesie... Połażę za kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts