Jerzysio 29.12.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 .... może za jakiś czas nad Wadągiem, gdzie mam trochę ziemi z przepieknym widokiem na jezioro ... może...J .. a póki co podwarszawska wieś, ale z tradycjami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 29.12.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 wiadomość dla córki Kapitana:mam info o fajnej stancji na Tęczowej (Słoneczny Stok)proszę o szybką reakcję, bo dużo chętnychdokładne dane na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 29.12.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 29.12.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 wiadomość dla córki Kapitana: mam info o fajnej stancji na Tęczowej (Słoneczny Stok) proszę o szybką reakcję, bo dużo chętnych dokładne dane na privie Aneska, gdzie na Sylwestra? Cuś milczysz ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 29.12.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Aneska, gdzie na Sylwestra? Cuś milczysz ostatnio wybacznie milczenie jakoś nieskładało się... sylwester w domciu jakoś mocno zmęczeni się czujemy i chcemy odpocząć planujemy dobre jedzonko i długą partyjkę scrabbli no a poza tym będziemy niańkami dla dzieci przyjaciól, którzy wybierają się na bal więc atrakcji nam na pewno nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 29.12.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 witam serdecznie nowych forumowiczów cieszę się, że tylu nas przybyło Olek, ja się nie buduję, ale budownictwo, projektowanie to mój zawód i pasja więc pewnie dlatego tu jestem żałuję, że tak rzadko ostatnio, ale dzisiaj już mam spokój rok w pracy zamknięty jedne zlecenia oddane, drugie dogadane... w domu dziecko spi, mąż też, jeszcze pachnie choinka, serniczek się do mnie uśmiecha z tależyka ... po prostu miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 29.12.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Jednym słowem błogostan, możemy sobie rękę podać , dochodzę do siebie po wczorajszych uciechach i oblewaniu moich urodzin. Choć powiem szczerze, że mój stan to raczej coś bliżej letargu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.12.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 To wszystkiego Magdo najlepszego z okazji urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 31.12.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Dziękuję , bardzo dziękuję za życzenia urodzinowe. I w ostatni dzień starego roku składam wszystkim życzenia noworoczne. Realizacji wszystkiego co sobie zamierzyliście, spełnienia marzeń nawet tych najskrytszych oraz dużo, dużo zdrowia. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 31.12.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Pozdrawiam Sylwestrowo i życzę szampańskiej zabawy Dla Magdy spóźnione serdeczne życzenia urodzinowe, a dla wszystkich życzenia wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. Czy u Was też tak wieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 31.12.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 wieje, wieje brrrrrr również życzę miłego wieczoru sylwestrowego wszystkim tym na domówkach i tym na balówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.12.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 U nas domówka. My i koleżanka + najstarszy wnuczek. Będzie fajnie. W Warszawie też wieje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 31.12.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 ... a Wam Wszystkim, Moim Przyjaciołom na ten Nowy Rok : by uśmiechu i radości było w bród i pieniędzy pełen trzos.... ale najważniejsze - byście w zdrowiu do następnego roku dotrwali ! Jerzy ... no i szampańskiej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 31.12.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Najserdeczniejsze życzenia Sylwestrowo-Noworoczne, udanych budów, remontów, mnóstwo kasy na wspomniane przedsięwzięcia, oraz przede wszystkim zdrowia dużo życzę!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.12.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wam tez samych miłych dni w nowym domku. Nadajesz z domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 31.12.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Z domku korzystając z faktu że jest prąd , bo mogą znowu wyłączyć, na razie z modemu bo nie jest to takie proste mieć internet z neostrady którą to neostradę mamy ale na razie bez internetu- fajnie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.12.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Z domku korzystając z faktu że jest prąd , bo mogą znowu wyłączyć, na razie z modemu bo nie jest to takie proste mieć internet z neostrady którą to neostradę mamy ale na razie bez internetu- fajnie co To jest Telekompromitacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 31.12.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 nazwałabym to inaczej ale na forum to się nie nadaje, po prostu czekam kiedy partacze w końcu zrobią wszystko jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 31.12.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego naj w nowym 2007 roku Madzia spełnienia marzeń swoją drogą widzę że sporo tu rogatych duszyczek z racji daty urodzin ... moje różki też ale styczniowe Olekk ja też sąsiadka i to chyba najbliższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 31.12.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 zaraz pijemy szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts