Olek_77 05.01.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Krzysztofik, to my po sąsiedzku... Miło Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 05.01.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Kniaź Igor firmy, która zajęłaby się wszystkim od początku do końca nie znam ( tzn. jedna budująca u sąsiada nie sprawdziła się w 100% więc jej nie polecam). Szybciej można znaleźć dobrych majstrów od poszczególnych etapów budowy.Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena777 05.01.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 No podpowiedzcie cos w sprawie tych okien....szukamy szukamy i zglupiec mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 05.01.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Kniaź ja mogę tylko powiedzieć jeśli budujesz w Ostródzie strzeż się wykonawcy J Załuski. Rena a te okna to chcesz z Olsztyna ciągnąć czy Ci chodzi o konkretne mini porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 05.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 rena777 jeśli z PCV to my mamy okna na profilu Aluplast z firmy AdamS z Mrągowa, ale kupowaliśmy w firmie Asmont na ulicy Kołobrzeskiej w Olsztynie (przedstawiciel). Znają nowości z tej dziedziny i mają spory wybór w szybach (kolory, właściwości).Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.01.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 No podpowiedzcie cos w sprawie tych okien....szukamy szukamy i zglupiec mozna... Polecano mi firmę Karo ze Stawigudy. Nie skorzystałam, bo do starej drewnianej chałupy zdecydowalismy się na tradycyjne okna skrzynkowe robione przez stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kniaź Igor 05.01.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Dzięki Daxima, będziemy pamiętac. Na razie rozmawialismy z firmą z Olsztyna a dziś mąż rozmawiał z firma z Rybna, ale Ci z Rybna tylko stan surowy. Ludzie u któych robili są zadowoleni, a i cenowo nie są drodzy więc chyba będziemy o nich myśleć. Ale może jeszce ktoś zna jakąś dobrą firmę bo zawsze to lepiej mieć wybór.Pozdrawiamy Kasia i Waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.01.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 No podpowiedzcie cos w sprawie tych okien....szukamy szukamy i zglupiec mozna... Polecano mi firmę Karo ze Stawigudy. Nie skorzystałam, bo do starej drewnianej chałupy zdecydowalismy się na tradycyjne okna skrzynkowe robione przez stolarza. również polecam tę firmę. robią okna drewnine. do wyboru do koloru. solidne. cześć Katju. ale się porobiło fajnie, że nas tak dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.01.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Aneska, teraz my, starzy wyjadacze , możemy udać sie na zasłużony urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 06.01.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Aneska, teraz my, starzy wyjadacze , możemy udać sie na zasłużony urlop ej kobitki nie czmychajcie za daleko jeszcze trochę i zaraz my młodziki budowlane będziemy popijać z wami zasłużone zimne piwko na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.01.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 My chłopaki też lubimy zimne piwko na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.01.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 człowiek uzależniony od forum, tak łatwo nie znika , a poza tym nie dorobiłam się jeszcze tarasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.01.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Katju, musisz to nadrobić i na wiosnę szybko taraz zbudować, bo gdzie będziesz piwo pić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 06.01.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 http://images14.fotosik.pl/2/a5e14f6f3bcde19b.gif Taras tylko do picia piwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.01.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Jeden taras do picia piwa, drugi taraz do picia porannej kawy. Tarasów może być kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.01.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Katju, musisz to nadrobić i na wiosnę szybko taraz zbudować, bo gdzie będziesz piwo pić? ... i piwo i kawka muszą poczekać ... chyba, że na trawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 06.01.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Ja to bym chciała w tym roku chociaż trawkę ....bo taras to chyba będziemy robić na samym końcu nowym projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.01.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 człowiek uzależniony od forum, tak łatwo nie znika , a poza tym nie dorobiłam się jeszcze tarasu... ja też tarasu nie mam, jakiś balkonik, co prawda jest i kawkę, a nawet piwko wypić można ... ale lepiej bez tańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.01.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Co to? Taras tylko u komtura? W komturii są również schody choć picie piwa na schodach wydaje mi się trochę trudne przy szybkim schodzeniu, ale może w tym roku spróbuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 06.01.2007 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 nie każdy jest właścicielem Komturii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts