Jerzysio 10.01.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ....ale czy produktów starczy, bo jak kompanija się dowie J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ....ale czy produktów starczy, bo jak kompanija się dowie J Aneska, a futerał w "komturii" ('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 10.01.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 zapraszam, a w szczególności na nalewkę wiśniową której ciągle ubywa nalewka pyszności nawet się przyczyniłam do jej ubywania pamiętam - widziałem. Sam mieszałem co popadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 10.01.2007 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ja bardzo przepraszam - ale czy to normalne, że tak wiatr sobie wieje? Rozumiem, że tak jest przez 360 dni w roku a potem przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.01.2007 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ja bardzo przepraszam - ale czy to normalne, że tak wiatr sobie wieje? Rozumiem, że tak jest przez 360 dni w roku a potem przechodzi Ej Sebastianie, nie narzekaj. Trochę wieje, ale nie wiecej niż w inne dni. A ponadto bądź optymista nie 360 dni tylko przez niecałe 51,5 tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 11.01.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ....ale czy produktów starczy, bo jak kompanija się dowie J Aneska, a futerał w "komturii" ('') tyż się zapełni naleweczka pigwowa dochodzi ... byleby nie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 11.01.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 dzień dobry - tak sobie patrzę, że tylko Was zostawić na miesiąc dwa samych na grupie i od razu tylko szampaniki, naleweczki tudzież inne skrzypce. Normalnie rozpusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.01.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 hej, hej, jak rozpusta, to rozpusta, łyk nalewki poproszę szampan jeszcze sie chłodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.01.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ... z rana ..... ależ proszę bardzo J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 11.01.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ... z rana ..... ależ proszę bardzo J no i co się tak dziwi? kraj na głowie staje... inż. budownictwa (i magister w dodatku) zostaje prezesem NBP, ogrodnik - ministrem budownictwa, nie wspominając o chamie, który jest wicepremierem.... ech dalej wyliczać się nie chce napijmy się lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 11.01.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ... oczywiście chama ze sposobu bycia, a nie z racji pochodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 11.01.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ja jeszcze dwa dni urlopu i aż mi się nie chce wracać w to to co się w naszym pięknym kraju dzieje - brrrr I za to dzisiaj robię sobie SPECIALny wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 11.01.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ... oczywiście chama ze sposobu bycia, a nie z racji pochodzenia cham jaki jest każdy widzi, słyszy, i wie - ale jeszcze tylko 3 lata i wybory8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.01.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ja jeszcze dwa dni urlopu i aż mi się nie chce wracać w to to co się w naszym pięknym kraju dzieje - brrrr I za to dzisiaj robię sobie SPECIALny wieczór Ja też Bo w Warszawie nie ma a na Mazurach jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.01.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam, Jestem tu nowa Mieszkam w Olsztynie, a budowę mam zamiar zacząć w niedługim czasie Może ktoś z Was może mi polecić architekta? Pozdrawiam, kropeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 11.01.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witamy Dane architekta z Olsztyna wysyłam na priv. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 11.01.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam, Jestem tu nowa Mieszkam w Olsztynie, a budowę mam zamiar zacząć w niedługim czasie Może ktoś z Was może mi polecić architekta? Pozdrawiam, kropeczka chętnie ci polecę, jakbyś tylko mogła określić, czego oczekujesz czy projektu indywidualnego, czy chcesz adaptować jakąś typówkę czy w ogóle chcesz się najpierw tylko rozejrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.01.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witaj Kropeczko w naszym gronie. Muszę powiedzieć, że Olsztyn ma tu na Mazurach większą ekipę niz Warszawa Niewyjaśniona jest sytuacja Jerzysia. W Warszawie ciałem, w Olsztynie secem i duchem Jerzysiu, określ się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.01.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam Kropeczkę i zapraszam wszystkich na oblewanie mojego okrąglaczka ... szampanskoje pod ogórca co by zadowolić wszelkie gusta http://www.korova.ru/humor/pics/7671_ext.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.01.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam Kropeczkę i zapraszam wszystkich na oblewanie mojego okrąglaczka ... szampanskoje pod ogórca co by zadowolić wszelkie gusta http://www.korova.ru/humor/pics/7671_ext.jpg Gatulacje Katju. Moet pod ogurca Kilka lat temu piłem Sovetskoe Szampanskoe pod bigosik. Było to parę kilometrów na wschód od Bugu Jestem w "komturii" i moge trochę się poSPECJALizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts