Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sebastianie, Jerzysiu. Moze przejdziemy ze złocistym płynem do Piwiarni lub... na czat. O ile działa.

Sympatyczne kolezanki tez zapraszamy.

Spotkanie Grupy na czacie?

chyba się spóźniłam, bo na czacie pusto :(

jeszcze pusto. Musimy sie najpierw tu zebrac wszyscy chetni i dopiero razem do sau... do czatu :wink:

a ja to taki emigrant z nadzieją na powrót - nad jez. Wadąg

..kiedyś na stałe, może... kto wie..

J

Oooo, a w którym końcu jeziora Wadąg zamierzasz cumować Jerzysiu?

A w ogóle to dobry wieczór wszystkim.

No i chyba niestety odmelduję się, bo jutro przed świtem jadę szukać lekarza jakiegoś...

Witam grupowiczów

To ja też kufel do góry ...ale was wyczułam i sobie z piwkiem zasiadłam do netu;)

Katju specjalny siup za za Twoje okrągłe nie do końca wiem co.

Jeśli urodzinki to nie mogę trafić kiedy Tego szmpana otwierałaś ..jeśli 9 to mów mi siostro ;) :lol: rogata duszyczko

Kropeczko ja na tym etapie mogę polecić dobrego projektanta instalacji wod kan podłogówka i inne w tym temacie.

Madzia właśnie miałam do Ciebie pisać maila ale widzę że tu zaglądasz to skrobnę tutaj. Sorki że nie napisałam ale net mi szaleje jak ta pogoda za oknem. Wczoraj spotkałam się z panem Rafałem na oględziny i roztaczanie moich wizji. Wrażenia pozytywne a teraz czekam na kosztorys no a potem na decyzję nieobecnego mojego szefa (czyt. męża). Od jutra uderzam w instalacje wod-kan i zamykam temat okien.

Może podpowiecie gdzie szukac ładnych drzwi drewnianych. Zakochałam się w urzędowskim ale zaczynam wątpić po tym co usłyszałam czy się doczekam ich w tym roku. Pół biedy z wew ale co z zew. Przeglądam sobie na razie w necie. Bo jestem trochę niedyspozycyjna i nie mam jak się wyrwać.

pozdr

dobry wieczór daxima - jeszcze nie mieliśmy okazji się poznać więc witam i pozdrawiam :D

My swoje drzwi braliśmy w domexie

http://www.domex.com.pl/

w sumie jesteśmy zadowoleni - jedyny mankament że okna i drzwi mieliśmy z opóźnieniem i znaleźliśmy na oknach naszym zdaniem małe niedociągnięcia -ale jak to drewno - da się z tym żyć :lol:

Dzień Dobry wszystkim :)

Dziękuję za powitanie mnie tu :)

Jeśli chodzi o architekta, to potrzebuję takiego który zaadaptuje mi gotowy projekt do terenu i załatwi wszystkie formalności związane z pozwoleniem na budowę. Oczywiście chodzi też o cenę. Wczoraj wykonałam blisko 20 telefonów. Ceny-straszne!

W projekcie raczej nie będę robić zmian, ewentualnie powiększenie okien.

Ps. szkoda, ze tak poźno tu byliście, nawet nie mogłam wejść na czata, bo juz smacznie spałam :)

Pozdrówka

Dzień Dobry wszystkim :)

Dziękuję za powitanie mnie tu :)

Jeśli chodzi o architekta, to potrzebuję takiego który zaadaptuje mi gotowy projekt do terenu i załatwi wszystkie formalności związane z pozwoleniem na budowę. Oczywiście chodzi też o cenę. Wczoraj wykonałam blisko 20 telefonów. Ceny-straszne!

W projekcie raczej nie będę robić zmian, ewentualnie powiększenie okien.

Ps. szkoda, ze tak poźno tu byliście, nawet nie mogłam wejść na czata, bo juz smacznie spałam :)

Pozdrówka

na priva wyślę ci kilka namiarów

może ceny będą ci bardziej odpowiadać

muszę cię jednak zmartwić, że i tak będą wysokie, bo załatwiania i biegania w celu zaadaptowania projektu jest niemalże tak dużo jak przy projekcie indywidualnym

powiem nawet że projektowanie to przyjemność i rozkosz, a cała ta bieganina z załatwianiem uzgodnień to po prostu horror (gorszy niż z piłą) :-?

Dziękuję aneska,

niestety zdaję sobie sprawę z tego, że ceny są wysokie. Sama nie podejmę się lania po urzędach, bo po prostu nie mam czasu i kompeletnie nie wiem co i jak załatwiać.

I za to niestety będę musiala zapłacić. Jak będzie mnie to kosztowało 3 tyś. to jakoś to przeżyję :lol: