Jerzysio 11.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Katka GRATULKI ! a ja to taki emigrant z nadzieją na powrót - nad jez. Wadąg..kiedyś na stałe, może... kto wie..J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 11.01.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 co do architekta to proponuję specjalistkę Aneskę - będzie wiedziała kogo polecić co do Tomka - to zaczynamy SPECJALowy wieczór - najwyższy czas co do Katji - jak wyżej co do Jerzysia - przyłącz się wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.01.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Sebastianie, Jerzysiu. Moze przejdziemy ze złocistym płynem do Piwiarni lub... na czat. O ile działa.Sympatyczne kolezanki tez zapraszamy.Spotkanie Grupy na czacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 chyba się spóźniłam, bo na czacie pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.01.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Katka GRATULKI ! a ja to taki emigrant z nadzieją na powrót - nad jez. Wadąg ..kiedyś na stałe, może... kto wie.. J i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.01.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 chyba się spóźniłam, bo na czacie pusto jeszcze pusto. Musimy sie najpierw tu zebrac wszyscy chetni i dopiero razem do sau... do czatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 11.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 melduję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 11.01.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 a ja to taki emigrant z nadzieją na powrót - nad jez. Wadąg ..kiedyś na stałe, może... kto wie.. J Oooo, a w którym końcu jeziora Wadąg zamierzasz cumować Jerzysiu? A w ogóle to dobry wieczór wszystkim. No i chyba niestety odmelduję się, bo jutro przed świtem jadę szukać lekarza jakiegoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 11.01.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 dobry wieczór Kofi - jakieś przeziębionko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 11.01.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam grupowiczów To ja też kufel do góry ...ale was wyczułam i sobie z piwkiem zasiadłam do netu;) Katju specjalny siup za za Twoje okrągłe nie do końca wiem co. Jeśli urodzinki to nie mogę trafić kiedy Tego szmpana otwierałaś ..jeśli 9 to mów mi siostro rogata duszyczko Kropeczko ja na tym etapie mogę polecić dobrego projektanta instalacji wod kan podłogówka i inne w tym temacie. Madzia właśnie miałam do Ciebie pisać maila ale widzę że tu zaglądasz to skrobnę tutaj. Sorki że nie napisałam ale net mi szaleje jak ta pogoda za oknem. Wczoraj spotkałam się z panem Rafałem na oględziny i roztaczanie moich wizji. Wrażenia pozytywne a teraz czekam na kosztorys no a potem na decyzję nieobecnego mojego szefa (czyt. męża). Od jutra uderzam w instalacje wod-kan i zamykam temat okien. Może podpowiecie gdzie szukac ładnych drzwi drewnianych. Zakochałam się w urzędowskim ale zaczynam wątpić po tym co usłyszałam czy się doczekam ich w tym roku. Pół biedy z wew ale co z zew. Przeglądam sobie na razie w necie. Bo jestem trochę niedyspozycyjna i nie mam jak się wyrwać. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 11.01.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 dobry wieczór daxima - jeszcze nie mieliśmy okazji się poznać więc witam i pozdrawiam My swoje drzwi braliśmy w domexie http://www.domex.com.pl/ w sumie jesteśmy zadowoleni - jedyny mankament że okna i drzwi mieliśmy z opóźnieniem i znaleźliśmy na oknach naszym zdaniem małe niedociągnięcia -ale jak to drewno - da się z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 12.01.2007 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Dzięki Sebastiano Widzę że też nocny Marek jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 12.01.2007 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 oj tak - jak już załapię - zwłaszcza przy wolnym lub urlopie - to siedzę czasem i do piątej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 12.01.2007 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ja z kolei przesiaduję z przyjaciółką bezsennością ..... i nic mnie to pifko nie muli ale za to znalzłam pierwszą alternatywę na urzędowskiego http://www.lutostanski.pl/cms/pl/start/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 12.01.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam Kropeczkę i zapraszam wszystkich na oblewanie mojego okrąglaczka ... szampanskoje pod ogórca co by zadowolić wszelkie gusta http://www.korova.ru/humor/pics/7671_ext.jpg zostało cóś dla mnie ? morfeusz mnie porwał i nie doczekałam do imprezki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 12.01.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Dzień Dobry wszystkim Dziękuję za powitanie mnie tu Jeśli chodzi o architekta, to potrzebuję takiego który zaadaptuje mi gotowy projekt do terenu i załatwi wszystkie formalności związane z pozwoleniem na budowę. Oczywiście chodzi też o cenę. Wczoraj wykonałam blisko 20 telefonów. Ceny-straszne! W projekcie raczej nie będę robić zmian, ewentualnie powiększenie okien. Ps. szkoda, ze tak poźno tu byliście, nawet nie mogłam wejść na czata, bo juz smacznie spałam Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Może dziś sie uda poczatować w grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 12.01.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ja dzisiaj lecę na maraton filmowy do Heliosa Cała noc z Piłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 12.01.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Dzień Dobry wszystkim Dziękuję za powitanie mnie tu Jeśli chodzi o architekta, to potrzebuję takiego który zaadaptuje mi gotowy projekt do terenu i załatwi wszystkie formalności związane z pozwoleniem na budowę. Oczywiście chodzi też o cenę. Wczoraj wykonałam blisko 20 telefonów. Ceny-straszne! W projekcie raczej nie będę robić zmian, ewentualnie powiększenie okien. Ps. szkoda, ze tak poźno tu byliście, nawet nie mogłam wejść na czata, bo juz smacznie spałam Pozdrówka na priva wyślę ci kilka namiarów może ceny będą ci bardziej odpowiadać muszę cię jednak zmartwić, że i tak będą wysokie, bo załatwiania i biegania w celu zaadaptowania projektu jest niemalże tak dużo jak przy projekcie indywidualnym powiem nawet że projektowanie to przyjemność i rozkosz, a cała ta bieganina z załatwianiem uzgodnień to po prostu horror (gorszy niż z piłą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 12.01.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Dziękuję aneska, niestety zdaję sobie sprawę z tego, że ceny są wysokie. Sama nie podejmę się lania po urzędach, bo po prostu nie mam czasu i kompeletnie nie wiem co i jak załatwiać. I za to niestety będę musiala zapłacić. Jak będzie mnie to kosztowało 3 tyś. to jakoś to przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts