Katarina Ols 12.01.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 kto wie, kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 więcej koniaku, bo dalej wieje!!!!! Jerzysiu, koniaczek się skończył? Wieje jak ch...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 12.01.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 I jeszcze trochę okładów co tam napisałeś Tomku? okulary gdzieś posiałam i nie mogę odczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 I jeszcze trochę okładów co tam napisałeś Tomku? okulary gdzieś posiałam i nie mogę odczytać Poradziłem Katerinie pewien rodzaj terapii. Wprawdzie nie jest to dieta, czyli moja specjalność, ale zaręczam, że nadzwyczaj skuteczna, zwłaszcza w przypadkach lekkiego przeziębienia. I zaręczam też, że tego leku nie można przedawkować. Natomiast wzmocnienie terapii niewielką iloscią czerwonego wina działa cuda. W takim przypadku należy jednak uważać, by dawka nie była zbyt wielka, bo skutki mogą byc odwrotne od zamierzonych. Oczywiście chodzi mi o dawkę wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 12.01.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 tiaaaaa i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.01.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Tomku, czy posprzątałeś już na przyjazd pani komturowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 12.01.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 no tak - dziś się wszyscy rozpędzili z trunkami a ja nawet jednego maciupinkiego piwa nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.01.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 no tak - dziś się wszyscy rozpędzili z trunkami a ja nawet jednego maciupinkiego piwa nie mam Katarina pewnie wypiła podgrzane z jajkiem podobno pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Tomku, czy posprzątałeś już na przyjazd pani komturowej? Nie Musiałem po powrocie z warsztatu pogrzac "komturię" bo jestem sam. Ale wszystko zostało zrobione (prawie) Nie było tylnego tłumika, ale podobno ten co jest wytrzyma jeszcze trochę. Fajnie bo z kasą kiepsko. Natomiast amortyzatory które podejrzewałem, ze mogą już kwalifikować się do wymiany są prawie jak nowe. Niewiarygodne, one są fabryczne. "Knedliczka" za miesiąc będzie obchodzić 8 urodziny. Trochę przejechała. Cuda panie cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 no tak - dziś się wszyscy rozpędzili z trunkami a ja nawet jednego maciupinkiego piwa nie mam Sebastianie, Ty nie o trunkach myśl tylko o ratowaniu Kateriny Szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 12.01.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 daxima my mamy drzwi Gerdy, pełna oferta na stronie, zdjęcie wkleję jutro. Pisz jeśli jeszcze jakiś magik Ci potrzebny. Jutro odchodzą panowie od posadzek i w następnym tygodniu kładziemy terakotę. 15 luty coraz bliżej Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 12.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Panowie i Panie żebyście Wy nalewki mojego męża wypili- miodzio z jeżyn- smakowita; ze śliwek- konkretna; z aronii- słociutka z posmakiem goryczki. No normalnie mniam, mniam. W marcu zapraszam na włości do Gronit, mam nadzieję, że będzie co polać Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Panowie i Panie żebyście Wy nalewki mojego męża wypili- miodzio z jeżyn- smakowita; ze śliwek- konkretna; z aronii- słociutka z posmakiem goryczki. No normalnie mniam, mniam. W marcu zapraszam na włości do Gronit, mam nadzieję, że będzie co polać Magda Trzymam za słowo Mam tylko pytanie, bom ja flancowany Mazur z Warszawy, gdzie te Gronity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.01.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Panowie i Panie żebyście Wy nalewki mojego męża wypili- miodzio z jeżyn- smakowita; ze śliwek- konkretna; z aronii- słociutka z posmakiem goryczki. No normalnie mniam, mniam. W marcu zapraszam na włości do Gronit, mam nadzieję, że będzie co polać Magda kurcze, aż ślinka cieknie ... a do marca coś zostanie Może zrobimy wycieczkę: szlakiem nalewek Aneska coś wspominała o pigwowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Katju, tej wersji będziemy się trzymać "Słowo się rzekło, kobyłka u płota" I co Magda na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 12.01.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 A ja na to jak na lato A jak kto woli: najpierw- kto wsiada, ten jedzie potem- chluśniem, bo uśniem a na końcu- komu, komu, bo idę do domu i pomyśleć, że takich haseł uczy mnie mój własny tato. Tomku! Jak możesz! Taka metropolia obok wsi Olsztyn, a Ty się pytasz. Do mnie to można przez Dajtki albo jak kto woli przez Kudypy, a i od Sząbruka przez Naterki i dalej już ja. Jak się kobyłka koło płota znajdzie znaczy otwierać bramy? Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 A ja na to jak na lato A jak kto woli: najpierw- kto wsiada, ten jedzie potem- chluśniem, bo uśniem a na końcu- komu, komu, bo idę do domu i pomyśleć, że takich haseł uczy mnie mój własny tato. Tomku! Jak możesz! Taka metropolia obok wsi Olsztyn, a Ty się pytasz. Do mnie to można przez Dajtki albo jak kto woli przez Kudypy, a i od Sząbruka przez Naterki i dalej już ja. Jak się kobyłka koło płota znajdzie znaczy otwierać bramy? Magda Wyśle telegram: Stoję na rozstajnyc drogach, przyślijcie konie. (Na stację?) Wyjasnienie. Kiedyś, kiedyś, dawno temu, był taki tekst jako tekst z ustalonym tekstem.. A słowo się rzekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 12.01.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Kofi ...ano w Szyprach tak jakoś wypada .... MD4ewry1 J Aaa, to my raczej z drugiej strony. Słupy ("kocham, moją małą Amerykę") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 12.01.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 forumowe polewanie jeszcze nikomu nie zaszkodziło - niestety przyplątało się jakieś przeziębienie do mnie, biorę prochy więc z naleweczki nici ale Wy jak najbardziej nie żałujcie sobie Współczuję w sensie dosłownym. Pozdrowienia z moich ust (czyt. spod mojej klawiatury) zabrzmiałyby jak kpin). Oj, nawet mi się myśleć nie chce o naleweczkach i takich tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 12.01.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Nie to żebym straszyła, ale niepokoją mnie wszelkie przeziębienia. W Olsztynie przychodnie pękają w szwach, w szkole 1/4 uczniów chorych i wszyscy to samo -zapalenie płuc. Wczoraj poprosiliśmy lekarza do domu i okazało się, że nie ma już miejsc na oddziale w szpitalu. Może jednak zbadać to przeziębienie.Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts