Jerzysio 15.01.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ... no to wszystkim MD życzęJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 15.01.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 i wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.01.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ... no to co ?MD4ewry1J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 16.01.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 dzień dobry dzień dobry Jerzysiu jesteś niezawodny a u nas dzis słoneczny i troszeczkę mroźny dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.01.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 O 7 rano musiałem skrobać w Warszawie szybki w samochodzie. A jakieś kwiatki zaczynają kiełkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.01.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ...nie chcę nic mówić, ale u mnie bez ma taaaaaaaaaakie zawiązki pęków i tylko patrzeć ... J ...może już nie przymrozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrasz 16.01.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam wszystkich forumowiczów jestem tu zupełnie nowy ,choć od jakiegoś czasu obserwuję forum.Wiosną zaczynam budowę domu więc będę zapewne częstym gościem na forum .Tak na poącztek to poszukuję ekipy do stanu surowego(Okolice Olsztyna) może moglibyście mi kogoś polecić nie chcę brać kogoś z przypadku z góry dziękuję za namiary (ekipa nie musi być expresowa aby wiedziała co robi i nie zdarła za wiele kasiorki)Pozdrawiam Piotrasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.01.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witaj Piotrasz w wesołej kompanii. Myślę, że ktoś z Olsztyna Ci pomoże. A zawsze możesz liczyć na wsparcie duchowe całej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bergerak 16.01.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 w Olsztynie jest strasznie drogo, ale na stan surowy otwarty można polecić p.Sienkiewicza ostatnio widziałem budowę Ostrzeszewo jest dokładny ale myślę że 45 tys wydać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 16.01.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Piotrasz i Bergerak witajcie w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 16.01.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam nowych grupowiczów Ja nic nie doradzę z tym etapem mam najgorsze doświadczenia. Sama z chorym dzieckiem= piąty dzień nie wychodzenia z domu. W takich chwilach widze sens tego co robię. W takich chwlach już niedługo pójdę przejść się wokół domu by powdychać zapach sosen i powyć do księżyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 16.01.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 daxima, współczuję choroby dziecka wiem co to znaczy gdy moja mała zaczęła chodzić do żłobka ciągle zapadała na zapelenie płuc ale teraz, w przedszkolu, choroby wszelkie ją omijają, czasem tylko jakiś katarek lub lekkie przeziębienie ją dopada, ale na szczęście szybko przechodzi trzymaj się dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 16.01.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Daxima, trzymaj się. Zdrówka dla dziecka i dla Ciebie, żebyś miała siłę. Już niedługo i będziesz wdychała te sosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 16.01.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dzięki dziewczyny za dobre słowa .... bo mnie dziś bierze taka mała kobieca chandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.01.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ja, chłopak (?) eech, dziadek piszę: Trzymaj się Daxima, masz w nas grupę wsparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.01.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam wszystkich z samego rana Mam do Was takie małe pytanko: o jakich zmianach w projekcie muszę mówić architektowi przed adaptacją? Czy ścianki działowe i powiększenie lazienki mogę poźniej zmieniać, czy już teraz? A usytuowanie np. zlewu? Teraz czy poźniej? Pomóżcie, bo już głupieję I zyczę miłego dnia w tak paskudną pogodę Bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 17.01.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 cześć Kropeczkao zmianach, odstępstwach piszemy trochę tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=90562&highlight= a najlepiej powiedz o wszystkich zmianach projektantowiniech on zdecyduje, które są istotne, a które nie usytuowaniem zlewu się nie przejmuj aż takbędzie to istotne gdy fachowcy będą ci ciągnęli instalacje, wtedy już musisz wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.01.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Dzięki aneska, na pewno poczytam. Chociaż mam już coraz większe obawy przed tym całym przedsięwzięciem. Jedna ekipa wyceniła mi stan surowy otwarty na 58 tys. To chyba strasznie dużo !!! Nie spodziewałam sie takich cen za robociznę. Eh.... czy ta cena jest normalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 17.01.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Dzień dobryJeśli z ułożeniem dachówki to u nas jak najbardziej normalna.Tomek uderzasz w moje najczulsze miejsca. Ja nigdy nie miałam dziadka Moje wspomnienie z odległego dzieciństwa zawsze wiąże się za tęsknotą istnienia takiej instytucji. Nie mów tak do mnie bo mi od razu chce się wskoczyć na kolanko chlip hmmm chyba czas przejść na dział psychologa dyżurnego i jeszcze ta jesień za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.01.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Niestety podana cena jest bez ułożenia dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts