Krisker 17.01.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Dzięki aneska, na pewno poczytam. Chociaż mam już coraz większe obawy przed tym całym przedsięwzięciem. Jedna ekipa wyceniła mi stan surowy otwarty na 58 tys. To chyba strasznie dużo !!! Nie spodziewałam sie takich cen za robociznę. Eh.... czy ta cena jest normalna? Mi za 100m domu z poddaszem bez pokrycia dachu (+1000) i dachówki (+ ?? - sam kładłem) policzyli 24000 (netto), więc wydaje mi się, że coś drogo u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.01.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Dzień dobry Jeśli z ułożeniem dachówki to u nas jak najbardziej normalna. Tomek uderzasz w moje najczulsze miejsca. Ja nigdy nie miałam dziadka Moje wspomnienie z odległego dzieciństwa zawsze wiąże się za tęsknotą istnienia takiej instytucji. Nie mów tak do mnie bo mi od razu chce się wskoczyć na kolanko chlip hmmm chyba czas przejść na dział psychologa dyżurnego i jeszcze ta jesień za oknem Daxima, Ja naprawdę jestem dziadkiem, ale nie zdziadziały. Mam 2 wnuków, trzeci w drodze, czwarte, płeć jeszcze nieustalona też w drodze + jedną wirtualną wnuczkę. Sporo. A jeśli chodzi w wskoczenie na kolana... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 17.01.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Tomku, nie chwaliłeś się, ze dwoje wnucząt w drodze . Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.01.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Krisker, a kiedy budowales dom? w 2006 r. pewnie? Wtedy ceny były podobno niższe. No ale nawet gdyby, to aż tak skoczyłyby w góre ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 17.01.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Krisker, a kiedy budowales dom? w 2006 r. pewnie? Wtedy ceny były podobno niższe. No ale nawet gdyby, to aż tak skoczyłyby w góre ? VIII-IX 2006. Ale aż tak by podskoczyło?? Fakt faktem, że nawet wtedy była firma, która ode mnie chciała ponad 50000 za to samo, ale pośmiałem się trochę i znalazłem drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.01.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Tomku, nie chwaliłeś się, ze dwoje wnucząt w drodze . Gratulacje!!! Przybliżone terminy to 1 maja i 22 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.01.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Krisker, jesli to możliwe, to proszę daj mi na priv namiary na swoją ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 17.01.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Tomku jestem uświadomiona podczytuje Twoje piękne wpisy z komturii Tylko ja mam do słowa dziadek takie specjalne uczucia Od razu mi się robi cieplutko na serduszku i budzi się we mnie mała dziewczynka co do wyceny hmm tylko ja myślę faktycznie innymi kategoriami u mnie coś chyba z 240 tych metrów będzie albo i więcej i nawet 80 tyś śpiewali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 17.01.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 daxima proponuję kontynuować wątek odbiorowy tutaj bo tam jesteśmy trochę OT i zaraz nas zlinczują zapewniam cię, że nadzór nie taki straszny jak go malują zapytaj się sebastiano katarina i on przechodzili przez to w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 17.01.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 daxima proponuję kontynuować wątek odbiorowy tutaj bo tam jesteśmy trochę OT i zaraz nas zlinczują zapewniam cię, że nadzór nie taki straszny jak go malują zapytaj się sebastiano katarina i on przechodzili przez to w zeszłym roku Pewnie nie taki straszny jak ma się wszystko na cacy Może tu zajrzą i skrobną parę słów z własnego doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.01.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Jestem MD4ewry1J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 18.01.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 daxima proponuję kontynuować wątek odbiorowy tutaj bo tam jesteśmy trochę OT i zaraz nas zlinczują zapewniam cię, że nadzór nie taki straszny jak go malują zapytaj się sebastiano katarina i on przechodzili przez to w zeszłym roku Pewnie nie taki straszny jak ma się wszystko na cacy Może tu zajrzą i skrobną parę słów z własnego doświadczenia.[/quote a kto i gdzie chce Was linczować Witam, dalej jezdem chora, tym razem byłam u wracza - zatoki zawalone, w oskrzelach coś chrobocze, czyli zwolnienie na kolejny tydzień tym samym koniec samoleczenia nadzór jako nadzór faktycznie nie taki straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.01.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 ... jak ja nie lubię wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.01.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ma wiać i to mocno... Tez nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gripi 18.01.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 a kto lubi??? w sumie więźbę i tak mam rozbierac ale szkoda dachówki by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrasz 18.01.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witajcie jeśli chodzi o ekipy to na terenie Olsztyna i okolic raczej trudno znaleźć ekipę poniżej 30tyś ale podbno warto szukać w okolicach Szczytna Biskupca tzn dalej od Olsztyna sam nadal szukam mam już cynk na ekipę za 25 niestety trzeba im zapewnić nocleg ponoć wystarczy przyczepa(mowa tu o budynku 130m +30garaż)Pozdrawiam a szczególnnie tych co są chożyPiotrasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.01.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 a kto lubi??? w sumie więźbę i tak mam rozbierac ale szkoda dachówki by było Gripi, dachówka z mojej chałupy nadawała się tylko na utwardzenie drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.01.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ma wiać i to mocno... Tez nie lubię. doberek na szczęście już się uspokoja... jednak noc miałam kiepską, bo bałam się, że drzewa co zaraz za domem rosną, nam się na samochód zwalą ale na szczęście tylko drobne gałązki pourywało za to u sąsiada świeżo połozoną folię z więźby częściowo zdarło ... a dziecko szczęśliwe jak biegła do przedszkola, to krzyczała, że jest jak mustang, co to przez pola z wiatrem gna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 19.01.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 u mnie za oknem jakoś nie widzę poprawy Horror oka nie zmrużyłam chyba najgorzej zerwało koło wpół do piatej Ciekawe jak tam stodółka ........ na moim wichrowym wzgórzu ...też nam się zachciało ....widoków :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gripi 19.01.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 ah te stodółki, coż one za koszmar muszą przeżywać w taką pogodę, a dachówki??? testem były ostatnie wichry po których jedną z okolic komina znalazlem przed domem na trawce bez najmniejszego uszczerbku więc na utwardzenie dróżki nie pójdzie, chyba że to była ta najbardziej strong. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts