magda72 23.01.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Dziękuję wam bardzo za żywą reakcję, w końcu dla mojego dobra. Jednak już po wszystkim. No i za ciężkie pieniądze przyjdzie mi się męczyć........albo nie będzie, aż tak źle biorąc pod uwagę ok. 30cm blat z prawej strony (no bo lewa nie stanowi problemu). Na rysunku jest największa płyta, a my bierzemy 60cm.Powiem wam szczerze, że rozrysowując swoje kuchenne mebelki, brałam pod uwagę stylizowane kuchnie z zupełnie zabudowaną płytą z jednej i drugiej strony.Takie płyty co to mają nisko wyciąg, a po dwóch stronach jakieś boczki z szufladkami np. na przyprawy.Nie będę ukrywała,że humor mam na minusie.........toście mnie dobili.Ale i tak dziękuję wszystkim.Na początku lutego przedstawię zdjęcia z Gronit z kuchnią w roli głównej.Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 23.01.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Madzia nie to mieliśmy na celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 23.01.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 To dla zmiany tematu szczególnie dla mających małe dzieciaki http://www.warmiapark.pl/ czy ja o wszystkim musze się dowiadywać ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 23.01.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam. Aż boje sie pisać coby nie zdołować Magdy. Jeżeli będzie ta ścianka przy kuchence, to tylko z czegoś do łatwego utrzymania w czystości. Miałem podobnie, do tej pory mam odruch wycierania ścianki w czasie pitraszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 23.01.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Ty ostatnia!!!!!!!! No chyba sobie żartujesz Pierwsze na oczy widzę, ale dzięki za cynk. I absolutnie się nie czerwień. Ja naprawdę doceniam wasze rady tylko smutno mi bo już " po ptakach". Naprawdę jednak gdzieś we mnie jest nadzieja, że wszystko będzie OK. Do lutego niedaleko. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 23.01.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Zapraszam wszystkich na sąsiedni wątek. Dagmara i Tomek już tam są.Koniecznie przeczytajcie od samego początku.Magdahttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1596336#1596336 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 23.01.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Naprawdę jednak gdzieś we mnie jest nadzieja, że wszystko będzie OK. Do lutego niedaleko. Magda będzie ok bo najważniejsze jest to, że tobie się ta kuchnia podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 23.01.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Zapraszam wszystkich na sąsiedni wątek. Dagmara i Tomek już tam są. Koniecznie przeczytajcie od samego początku. Magda http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1596336#1596336 Ja już nie wiem czy to jest śmieszne czy chore o już wiem to jest choroba netu co jakiś czas wybucha epidemia na jakimś wątku Magda no to do aquaparku a potem do mnie na grilla otwierają w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 23.01.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Ale się dzieciaki ucieszą Na razie synek wychodzi z choroby, a córeczka właśnie ją zaczyna. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 23.01.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Mój Michu już staje po choróbsku na nogi.Więc zaczełam dalej wałkować temat drzwiowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minioiminio 23.01.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam grupę olsztyńską, życzę wszystkim zdrówka. Ja buduję pod Olsztynem (Naterki). Z waszych postów wynika, że wy właściwie już na „końcówce”.Więc może zechcecie mi pomóc. Po pierwsze mam dylemat, czy budować zgodnie z projektem ścianę trójwarstwową (na zewnątrz klinkier), czy ocieplić obecny stan styropianem (20) i położyć tynk. Będzie znacznie taniej, a do tego mniejsza szansa, że super „fachowcy” coś spartolą. Mam niestety złe doświadczenia z dotychczasowej budowy. Stan surowy z dachówką ceramiczną i cały dach do poprawy, łącznie z kominami. Po drugie (wynikające ewentualnie z pierwszego), poszukuję dobrej ekipy do obłożenia domu klinkierem. Gdyby ktoś miał jakieś namiary – wdzięczność do grobowej deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.01.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Smutno zaczął się dzisiejszy dzień Z książek Ryszarda Kapuścińskiego uczyłam się świata, Jego Lapidarium mam zawsze pod ręką ... (') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 24.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 No i to jest sens życia, coś cennego po sobie pozostawić. Jedni pozostawią mądre książki, które pomogą innym iść przez świat i być może odpowiedzieć na trudne pytania. Inni wychowają i wykształcą mądre dzieci, które kiedyś pomogą innym ludziom, być może ratując im życie. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 24.01.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 minioiminio witaj sąsiedzie Do mnie masz rzut beretem. W lutym zamieszkam w Gronitach. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 24.01.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Smutno zaczął się dzisiejszy dzień Z książek Ryszarda Kapuścińskiego uczyłam się świata, Jego Lapidarium mam zawsze pod ręką ... (') smutno to on się już wczoraj zakończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.01.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Smutno zaczął się dzisiejszy dzień Z książek Ryszarda Kapuścińskiego uczyłam się świata, Jego Lapidarium mam zawsze pod ręką ... (') smutno to on się już wczoraj zakończył wczoraj poszłam spać z kurami i nic nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 24.01.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Witajcie minioiminio napisz do Darpa na priv on obkładał dom cegłą miał też trochę "ale " z wykonawcą ale domek wygląda cudnie , może coś doradzi i poleci. To bedzie miły i pomocny człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 25.01.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 A Wy gdzie się podziewacie Jak człowiek siedzi w domu i ma okazję prześledzić forum przed 15.00, to wszystkich wywiało. Hej odezwijcie się Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 25.01.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ja jestem i to przeszczęśliwa od rana bo udało mi się ale to cała historia tzn chyba uda mi się być posiadaczką kominka marzeń oj tak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 25.01.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Jestem i ja Daxima, czy to znaczy, że zakupiłaś wymarzony wkład czy, że znalazłaś fachowca, który zrozumiał o co Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts