minioiminio 28.01.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 No to się doczekałam śniegu. Zabawa pyszna. Co do wizyt lekarskich w pogotowiu. Uważajcie na niejaką panią doktor Iwulską. Niewiadomo czy śmiać się czy płakać po wizycie u tej kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 28.01.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Tomek ja mówiłam o Komturii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minioiminio 28.01.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 aneska napisał: no teraz to mi ćwieka zabiłeś wiem, że gdzieś to widziałam i nawet bardzo mi się podobało, tylko nie pamietam gdzie... ale często jeżdżę po terenie,to napewno jeszcze spotkam ten dom i cyknę fotę bo to całkiem dobry pomysł tamten domek, o ile dobrze pamiętam, był parterowy, bez poddasza użytkowego, przypominał mi domek z londyńskiego przedmieścia Czekam z niecierpliwością. A co do śniegu, to jeszcze muszę poczekać na tą przyjemność. Może już w przyszłym roku? Katarina Ols napisała: we "wnętrzach" jest taki wątek - elewacje- zdjęcia - jest parę elewacji z mniej lub bardziej żółtego klinkieru na pierwszej stronie, całkiem, całkiem - Jakoś nie mogę ich znaleźć pod zakładką "wnętrza". Może jednak gdzieindziej widziałaś te zdjęcia? magda72 napisał: Tynki mieliśmy gipsowe KNAUFa, kładzione maszynowo- p. Brzostek z Mrągowa A może jakiś telefon? PS. Strasznie dużo się tu dzieje w weekendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 28.01.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Minio życze przyjemnego oglądaniehttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=63326&highlight=elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minioiminio 28.01.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Dzięki, właśnie jestem w trakcie przeglądania. Szkoda tylko, że tak długo otwierają się te strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 29.01.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Z racji tego że ostatnimi dniami przesiaduję w domu. Widze że opanowałam wątek grupy. Pragnę donieść że dziś u nas jest tak bajeczna pogoda że nawet mój dziwak dał się namówić na sanki i od razu po przyjściu do domu zakomunikował że chce z powrotem. Jest tak cudnie że po tym spacerze czuję się jakbym mogła góry przenosić. Taką zimę to ja rozumiem. pozdr dzisiejszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 29.01.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 pozdrawiam, pozdrawiam Tu rówież piękne słońce i lekki mrozik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 29.01.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 minioiminio mówisz i masz wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.01.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 pozdrawiam, pozdrawiam Tu rówież piękne słońce i lekki mrozik. A tu wiekszy mrozik, sniegu dopadalo w nocy, ale nawet drozki w lesie sa odsniezone Zmienilem miesce postoju. Jestem w tej chwili w starym, nieduzym, ale znanym miescie uniwersyteckim na polnoc od stolicy tego kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.01.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 I zmiana moich planow. Wracam wracam w srode poznym wieczorem.pozdrawiamtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 I zmiana moich planow. Wracam wracam w srode poznym wieczorem. pozdrawiam tomek Tomek a Ty na Litwie czy kurki z gazem odkręcasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 29.01.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 No to wysyłamy konie po Ciebie Tomeczku i wyczekujemy z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 29.01.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 daxima, katja, minioiminio wysyłam wam na priv. telefon do rozreklamowanego p.Krzysztofa może kiedyś się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.01.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 I zmiana moich planow. Wracam wracam w srode poznym wieczorem. pozdrawiam tomek Tomek a Ty na Litwie czy kurki z gazem odkręcasz Gazem nie lubie sie bawic. Jestem troche dalej. ale nie na wschod. Ten kraj to pelna cywilizacja i UE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 I zmiana moich planow. Wracam wracam w srode poznym wieczorem. pozdrawiam tomek Tomek a Ty na Litwie czy kurki z gazem odkręcasz Gazem nie lubie sie bawic. Jestem troche dalej. ale nie na wschod. Ten kraj to pelna cywilizacja i UE. Skandynawia Szwecja Norwegia kurcze co to Wielka gra....pisz gdzie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 29.01.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Nie jamles, to zabawa w ciepło zimno Tomku, co można wygrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 29.01.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Gdzieby nie był Tomek i tak mu zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.01.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 I zmiana moich planow. Wracam wracam w srode poznym wieczorem. pozdrawiam tomek Tomek a Ty na Litwie czy kurki z gazem odkręcasz Gazem nie lubie sie bawic. Jestem troche dalej. ale nie na wschod. Ten kraj to pelna cywilizacja i UE. Skandynawia Szwecja Norwegia kurcze co to Wielka gra....pisz gdzie jesteś Leszku, cieplo, ale sie zdecyduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 I zmiana moich planow. Wracam wracam w srode poznym wieczorem. pozdrawiam tomek Tomek a Ty na Litwie czy kurki z gazem odkręcasz Gazem nie lubie sie bawic. Jestem troche dalej. ale nie na wschod. Ten kraj to pelna cywilizacja i UE. Skandynawia Szwecja Norwegia kurcze co to Wielka gra....pisz gdzie jesteś Leszku, cieplo, ale sie zdecyduj przecież piszesz, że tam mróz Holmenkollen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Bylem, ale kilka lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts