jamles 29.01.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Bylem, ale kilka lat temu dobra strzelam.........Finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.01.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Bylem, ale kilka lat temu dobra strzelam.........Finlandia W Tampere bylem jakies 10 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Bylem, ale kilka lat temu dobra strzelam.........Finlandia W Tampere bylem jakies 10 lat temu to juz został tylko Djurgarden Sztokholm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.01.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 W sztokholmskim ogrodzie zoologicznym tez bylem w latach 70, ale faktycznie jestem w Szwecji. Wracam w srode.Leszku zostalo do odgadniecia miasto. Dla ulatwienia dodam, ze to nie jest stolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.01.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Nagroda za odgadniecie - chlostanie brzozowymi galazkami w saunie przez komtura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 W sztokholmskim ogrodzie zoologicznym tez bylem w latach 70, ale faktycznie jestem w Szwecji. Wracam w srode. Leszku zostalo do odgadniecia miasto. Dla ulatwienia dodam, ze to nie jest stolica. W Szwecji są jeszcze tylko dwa miasta ...Malmoe i Goeteborg stawiam na te drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.01.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 W sztokholmskim ogrodzie zoologicznym tez bylem w latach 70, ale faktycznie jestem w Szwecji. Wracam w srode. Leszku zostalo do odgadniecia miasto. Dla ulatwienia dodam, ze to nie jest stolica. W Szwecji są jeszcze tylko dwa miasta ...Malmoe i Goeteborg stawiam na te drugie Pudlo Miast jest znacznie wiecej jestem w niewielkim starym, uniwersyteckim miasteczku kilkadziesiat kilometrow od Sztokholmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 W sztokholmskim ogrodzie zoologicznym tez bylem w latach 70, ale faktycznie jestem w Szwecji. Wracam w srode. Leszku zostalo do odgadniecia miasto. Dla ulatwienia dodam, ze to nie jest stolica. W Szwecji są jeszcze tylko dwa miasta ...Malmoe i Goeteborg stawiam na te drugie Pudlo Miast jest znacznie wiecej jestem w niewielkim starym, uniwersyteckim miasteczku kilkadziesiat kilometrow od Sztokholmu ja więcej nie znam ....piwa szwedzkiego też nie chyba pójdę do piwiarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 W sztokholmskim ogrodzie zoologicznym tez bylem w latach 70, ale faktycznie jestem w Szwecji. Wracam w srode. Leszku zostalo do odgadniecia miasto. Dla ulatwienia dodam, ze to nie jest stolica. W Szwecji są jeszcze tylko dwa miasta ...Malmoe i Goeteborg stawiam na te drugie Pudlo Miast jest znacznie wiecej jestem w niewielkim starym, uniwersyteckim miasteczku kilkadziesiat kilometrow od Sztokholmu ja więcej nie znam ....piwa szwedzkiego też nie chyba pójdę do piwiarni Leszku, bylem w Szwecji wielokrotnie, ale szwedzkie piwo Piwo to ol (o z kropkami), ale raczej takie cieeeeeeeniutkie, Niezaleznie od numeru. Pilem tu teraz... takie z browaru ksiazecego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Uppsala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.01.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Uppsala BINGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.01.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Jutro jade do Taby, a w srode wieczorem odfruwam do Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minioiminio 29.01.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Dzięki serdeczne magda72. Jak nadarzy się okazja postaram się odwdzięczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.01.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam wszystkich, Czy ktoś z Was mógłby mi polecić ekpię do stanu surowego otwartego? Będę wdzięczna i zobowiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 30.01.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 taaak, mi tez, mi też!!!! Prosiłam już, ale przeszło bez echa......a ja wciąż szukam i szukam.... Ponawiam więc i dzieki z góryOla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 30.01.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 taaak, mi tez, mi też!!!! Prosiłam już, ale przeszło bez echa...... a ja wciąż szukam i szukam.... Ponawiam więc i dzieki z góry Ola ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 30.01.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam wszystkich, Czy ktoś z Was mógłby mi polecić ekpię do stanu surowego otwartego? Będę wdzięczna i zobowiązana Ci, do których dałem namiary nie chcą/nie mogą/są do kitu ? Z ciekawości pytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 30.01.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 są wolni od połowy czerwca, złożyli ofertę ale cena bez rewelacji - rynkowa nie bardzo chcą się podjąć wolego oka rozważamy, nie odrzucamy dzięki jeszcze raz Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 30.01.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Jak wolni od połowy czerwca to ja poproszę namiar mam trochę jeszcze do zrobienia budowlanki chociaż trochę późno ten czerwiec Krisker jak możesz napisz jaki zakres robót robili u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.01.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Krisker: Z tym Panem od Ciebie jestem umówiona na piątek na wycenę. Zobaczymy co zaproponuje. Jednak nadal szukam, bo chcę mieć spore porównanie ofert, tak więc kto może plisssssss dajcie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts