Krisker 30.01.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Krisker jak możesz napisz jaki zakres robót robili u Ciebie Stan surowy otwarty z więźbą, ale bez pokrycia (na moje życzenie). Żeby nie było - nie mam żadnych profitów z "polecania" tej ekipy Po prostu ciekaw jestem, czy mają duże obłożenie, czy jeszcze są wolni. Kierownik od tej ekipy jest nadal moim kierbudem, ale ponieważ mamy przerwę zimową nie utrzymuję z nim stałego kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.01.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Krisker, czy w razie interesującej oferty z ich strony możnaby podjechać do Ciebie zobaczyć robotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 30.01.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Jednak nadal szukam, bo chcę mieć spore porównanie ofert, tak więc kto może plisssssss dajcie namiary. Z dzisiejszych ogłoszeń na WMie: Budowa domów solidnie, (0-89)526-81-66; 0-694-488-478. DOMKI jednorodzinne. 0-604-447-333 W sumie ja swoich też z ogłoszeń znalazłem i się nie zawiodłem, więc tu też można spróbować. Zawsze warto obejrzeć przynajmniej jedną ukończoną budowę i ew. pogadać z poprzednim zleceniodawcą. Można sobie wyrobić jakieś zdanie nawet o nieznanej ekipie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 30.01.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Krisker, czy w razie interesującej oferty z ich strony możnaby podjechać do Ciebie zobaczyć robotę? Naturalnie! Jak coś to pisz PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.01.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Och jak wspaniale Dzięki W takim razie od razu po spotkaniu dam znać, jaka cena padła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 30.01.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Magda próbowałam się dziś dodzwonić do pana Krzysztofa wydawało mi się że nawet odbierał i ciągle tylko bippppppp buuuuuuu gdzie Ty go ukrywasz a wydawało mi się że budujesz bez piwnic Powiedzcie mi jak mniej więcej u nas kształtuje się cena za m2 robocizny wylewki. Planuję najbliższe wydatki i nie wiem czego mam sie spodziewać. Magda Ty chyba świeżo po? A jak tam dzieciaczki zdrowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 30.01.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Dzieciaki dalej chore, nas z mężem też łapie Dlaczego telefon majstra tak dziwnie do Ciebie przemawia nie wiem i na razie się nie dowiem, bo siedzę w domu i się kuruję. A coś tak czułam, że tym Twoim spirytusem, o przepraszam, kitem muszę się odkazić. Wylewki-robocizna-11zł/m2 Wszystkim zdrówka życzę. Olek_77 telefon wysłałam, kropeczka27 wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 30.01.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Dzięki Madzia za cenę wylewek Kurujcie się kurujcie. Zdrówka życzę. Szkoda dzieciaczków że nie mogą pobrykać na śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 31.01.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Madziu, dziękuję za namiary Jeśli ktoś jeszcze będzie miał jakieś, to bardzo proszę o podzielenie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 31.01.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Czy komuś udało się dodzwonić do p. Krzysztofa Mam wrażenie że nawet go dziś usłyszałam i znowu to dziwne plum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 31.01.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 to pewnie dlatego, że teraz wszyscy forumowicze do niego dzwonią (łącznie ze mną). Magda, dziękuję za numer od czego konkretnie ten pan Krzysztof jest? surowy plus.....? moje dziecię też chore, eh, ta zima.... Pozdrawiam ciepło Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 31.01.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Wszystkie umiejętności p.Krzysztofa są nie odgadnione to co wyczułam, wypróbowałam lub jak kto woli sprawdziłam, jest mniej więcej w moim poście z Sob, 27 Styczeń 2007 18:13 Będę się z nim widziała w piątek, może dopiero w sobotę, to powiem mu, że ludzie się do niego dobijają. Może jeszcze dodam, że z dużym worem pieniędzy są ci ludzie żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 31.01.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Próbujcie dzwonić raczej wieczorem. Tak jakoś teraz ok.20 START Żartuję, trzymam za Was kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 31.01.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 O tej porze to ja nie mogę spokojnie usiąść A tem mój potwór jeszcze nie śpi brrrr tylko układa lego po ciemku Jestem wściekła bo nieobecny zakomunikował że jedzie na jakieś targi i przyjedzie pod koniec przyszłego tygodnia. Pojechał po świętach na tydz a nie ma go już miesiąc. Dziś jestem na NIE i zwalniam się od zaraz z funkcji baby budującej. ...chyba mam deprechę wsunęłam całą czekoladę i nadal ...tak mi źle tak mi źle tak mi szaro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 31.01.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 daxima trzymaj się czytam o Twoich smutkach i zastanawiam się co przeżywa Michaś. Tak długo bez taty. No, ale jak mus, to mus. Kiedy miałam urodzić pierwsze dziecko, mąż zmienił pracę na stacjonarną. Zdaję sobie jednak sprawę, że nie zawsze się tak da. Najważniejsze żebyście dawali dziecku jak najwięcej miłości, a nie nerwów. Piszę to, bo mam do siebie dużo żalu. Budowa momentami tak nas absorbuje i daje taką porcję nerwów, że odczuwają to nasze pociechy. Dopiero kiedy usypiają, w ciszy dociera do nas, że można było inaczej postąpić, zareagować, odezwać się. Ty radzisz sobie i tak wyśmienicie. Budowa, dziecko niestety nieraz chore i pewnie marudzące. Jesteś dzielną babą budującą. Niestety muszę się z Wami na jakiś okres pożegnać Tracę internet. Może uda się odebrać pocztę i przy okazji odezwać do Was z pracy Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 31.01.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 daxima Kiedy miałam urodzić pierwsze dziecko, mąż zmienił pracę na stacjonarną. Magda a u mnie odwrotnie Magda już tęsknie wracaj do nas szybko pewnie już z nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 01.02.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Udało nam się dobić do pana Krzysztofa - ma wolne terminy dopiero w 2008, hihi. Popatrzcie co czyni dobra reklama na forum Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę cierpliwości, znam to uczucie nazbyt dobrze Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 01.02.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 O matko, w 2008?? Ja jeszcze nie dzwoniłam, ale w takim razie już chyba nie będę nawet próbować Szukamy dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 01.02.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Muszę zmartwić tych, któryz liczą na znalezienie ekipy na wiosnę 07 - słabo to wygląda. My rozmawialiśmy chyba z 5 czy 6 wykonawcami - mają czas nzjszybciej w maju, czerwcu i to też tylko niektórzy.... Dramacik. Może ktoś akurat zwalnia ekipę??? Pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 01.02.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 tra la la la tra la la la http://www.gify.amor.pl/postacie/postacie6.gifa ja jestem umówiona na sobotę na budowie z majstrem od razu inny humorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts