Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

Krisker jak możesz napisz jaki zakres robót robili u Ciebie

Stan surowy otwarty z więźbą, ale bez pokrycia (na moje życzenie). Żeby nie było - nie mam żadnych profitów z "polecania" tej ekipy :oops: Po prostu ciekaw jestem, czy mają duże obłożenie, czy jeszcze są wolni. Kierownik od tej ekipy jest nadal moim kierbudem, ale ponieważ mamy przerwę zimową nie utrzymuję z nim stałego kontaktu.

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jednak nadal szukam, bo chcę mieć spore porównanie ofert, tak więc kto może plisssssss dajcie namiary.

Z dzisiejszych ogłoszeń na WMie:

Budowa domów solidnie, (0-89)526-81-66; 0-694-488-478.

DOMKI jednorodzinne. 0-604-447-333

W sumie ja swoich też z ogłoszeń znalazłem i się nie zawiodłem, więc tu też można spróbować. Zawsze warto obejrzeć przynajmniej jedną ukończoną budowę i ew. pogadać z poprzednim zleceniodawcą. Można sobie wyrobić jakieś zdanie nawet o nieznanej ekipie.

Magda próbowałam się dziś dodzwonić do pana Krzysztofa wydawało mi się że nawet odbierał i ciągle tylko bippppppp buuuuuuu gdzie Ty go ukrywasz a wydawało mi się że budujesz bez piwnic ;)

Powiedzcie mi jak mniej więcej u nas kształtuje się cena za m2 robocizny wylewki. Planuję najbliższe wydatki i nie wiem czego mam sie spodziewać.

Magda Ty chyba świeżo po?

A jak tam dzieciaczki zdrowe?

Dzieciaki dalej chore, nas z mężem też łapie :(

Dlaczego telefon majstra tak dziwnie do Ciebie przemawia nie wiem i na razie się nie dowiem, bo siedzę w domu i się kuruję. A coś tak czułam, że tym Twoim spirytusem, o przepraszam, kitem muszę się odkazić. :wink:

Wylewki-robocizna-11zł/m2

Wszystkim zdrówka życzę.

Olek_77 telefon wysłałam, kropeczka27 wysyłam.

Wszystkie umiejętności p.Krzysztofa są nie odgadnione :lol:

to co wyczułam, wypróbowałam lub jak kto woli sprawdziłam, jest mniej więcej w moim poście z Sob, 27 Styczeń 2007 18:13

Będę się z nim widziała w piątek, może dopiero w sobotę, to powiem mu, że ludzie się do niego dobijają. Może jeszcze dodam, że z dużym worem pieniędzy są ci ludzie :wink: :lol: :lol: żartowałam :lol:

O tej porze to ja nie mogę spokojnie usiąść

A tem mój potwór jeszcze nie śpi brrrr tylko układa lego po ciemku :-?

Jestem wściekła bo nieobecny zakomunikował że jedzie na jakieś targi i przyjedzie pod koniec przyszłego tygodnia.

Pojechał po świętach na tydz a nie ma go już miesiąc.

Dziś jestem na NIE i zwalniam się od zaraz z funkcji baby budującej.

...chyba mam deprechę wsunęłam całą czekoladę i nadal ...tak mi źle tak mi źle tak mi szaro...

daxima trzymaj się

czytam o Twoich smutkach i zastanawiam się co przeżywa Michaś. Tak długo bez taty. No, ale jak mus, to mus. :(

Kiedy miałam urodzić pierwsze dziecko, mąż zmienił pracę na stacjonarną. Zdaję sobie jednak sprawę, że nie zawsze się tak da.

Najważniejsze żebyście dawali dziecku jak najwięcej miłości, a nie nerwów. Piszę to, bo mam do siebie dużo żalu. Budowa momentami tak nas absorbuje i daje taką porcję nerwów, że odczuwają to nasze pociechy. Dopiero kiedy usypiają, w ciszy dociera do nas, że można było inaczej postąpić, zareagować, odezwać się.

Ty radzisz sobie i tak wyśmienicie. Budowa, dziecko niestety nieraz chore i pewnie marudzące. Jesteś dzielną babą budującą. :)

Niestety muszę się z Wami na jakiś okres pożegnać :(

Tracę internet. Może uda się odebrać pocztę i przy okazji odezwać do Was z pracy

Magda