kropeczka27 01.02.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Daxima gratuluję Olek_77 ja szukam ekipy właśnie dopiero gdzieś tak na czerwiec, więc może podzielisz się namiarami skoro dla Ciebie to za poźno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minioiminio 01.02.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Olek_77Dzięki za namiary chętnie obejrzę, tylko niech trochę błocko wyschnie lub zmarznie. Co do ekipy, to my zamierzamy swoją zwolnić. Ale tej ekipy nie polecam. Dokonują poprawek dachu, kominów i schodów trzeci, czwarty raz z rzędu i coraz gorzej to wygląda. Zastanawiamy się nad nową ekipą do poprawek. Tylko co z materiałami które zostały zniszczone?Może ktoś ma namiary na dobrego dekarza, który podejmuje się naprawy „spartolonych” dachów? A może jakimś cudem w końcu raczą wykonać poprawki prawidłowo? Cały czas jednak poprawiają już na swój koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 01.02.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ja znam przyjeżdzał do nas sam też jeździ i poprawia po partaczach korzystałam polecamwysyłam na priv chol... tak mi dziś się dzień dobrze zaczął a skończył ...z awarią chyba wtrysku lub katalizatora o ile to nie to samo w auciei jak ja pojadę na budowę klapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minioiminio 01.02.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Wielkie Dzięki pewnie będę zmuszona skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.02.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 udanego weekendu wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.02.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 witaj katju dawno cię tu nie było... co słychować u cię? ... ja na łykend jestem bez rodzinki michał z zuzą pojechali do gdańska jak cudownie jest spędzić pierwszą połowę dnia w szlafroku ale i tak już za nimi tęsknię u nas śnieg stopniał już prawie całkowicie pada deszcz i znów zrobiło się jesiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.02.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Aneska, wypoczywaj U mnie stara bida Tu też jesiennie. Czekam na wiosnę Zjazd w piwnicy chyba w późniejszym terminie niż zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.02.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Czekam na wiosnę ech... nic nie mów na szczęście dni są już coraz dłuższe Zjazd w piwnicy chyba w późniejszym terminie niż zwykle czyli bardziej wiosenny termin? może planują jakiś picnic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.02.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Budźcie się ludzie, bo wylądowaliśmy na drugiej stronie!!! Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 05.02.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dzień dobry Jak to z początkiem tygodnia pewnie wszyscy zabiegani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martkaw1 05.02.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witam Wszystkich baaardzo serdecznie! Poradzcie kochani gdzie zamowic kuchnie taka zeby mnie finansowo nie wykonczyla ale byla dobrej jakosci. Z gory dziekuje. pewnie juz o tym pisaliscie ale nie mam cierpliwosci czytac wszystkie 97 stron. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 05.02.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witam Wszystkich baaardzo serdecznie! Poradzcie kochani gdzie zamowic kuchnie taka zeby mnie finansowo nie wykonczyla ale byla dobrej jakosci. Z gory dziekuje. pewnie juz o tym pisaliscie ale nie mam cierpliwosci czytac wszystkie 97 stron. pozdrawiam. Też bym chciała wiedzieć Niestety to akurat przede mną Ale ostatnio byłam przypadkiem w firmie Wicar mebel ( o ile dobrze to piszę)Mają sklep z akcesoriami do szafek kuchennych. I się tak rozgadałam z panią że mi pokazała (gdyż tkwiłam w nieśmiadomości) jakie szef robi mebelki tzn fronty blaty uchwyty itp Normalnie wszystko do wyboru do koloru w każdym gatunku. Na pewno tam zawitam z wyceną. Mają siedzibę zaraz za ING śląski hmmm Towarowa ??? 100m dalej wjazd bramą w podwórze. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.02.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Do "komturii" chyba kupimy jakiś zestaw w Ikei. Musi być jasne bo kuchnia dość ciemna. No i lubimy szwedzkie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.02.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witaj Tomku w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.02.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witaj Katju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 06.02.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 och, kuchnia.... jak to jeszcze daleko....Na razie użeramy się z ekipami, trudno się zdecydować. Każdy ma jakieś ALE. Rozpiętość cenowa ofert teżjest dramatyczna - od 50 tys za robotę do 120. Za stan surowy otwarty oczywiście. Co wy na to?Pozdrawiam, Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.02.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Chyba drogo, zwłaszcza 120, ale zależy jak duży dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 06.02.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 och, kuchnia.... jak to jeszcze daleko.... Na razie użeramy się z ekipami, trudno się zdecydować. Każdy ma jakieś ALE. Rozpiętość cenowa ofert teżjest dramatyczna - od 50 tys za robotę do 120. Za stan surowy otwarty oczywiście. Co wy na to? Pozdrawiam, Ola Mnie już nic nie zdziwi też dostałam takie oferty i to w tamtym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 06.02.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Dom mamy (będziemy mieć, sic!) spory, trochę ponad 200 m2 użytkowej ale bez przesady... Facet nam policzył za stan surowy 120 tys za robotę i 120 za materiały.... Kolejny policzył natomiast 120 netto RAZEM z materiałami za to samo - aż się wierzyć nie chce... Materiały to chyba ściąga z budów forumowiczów No i bądź tu mądry. Jak za tanio to też podejrzanie? O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 06.02.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Dzień Dobry! mróz idzie, czyli powrót zimy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts