Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Olek_77

Dzięki za namiary chętnie obejrzę, tylko niech trochę błocko wyschnie lub zmarznie.

Co do ekipy, to my zamierzamy swoją zwolnić. Ale tej ekipy nie polecam. Dokonują poprawek dachu, kominów i schodów trzeci, czwarty raz z rzędu i coraz gorzej to wygląda. Zastanawiamy się nad nową ekipą do poprawek. Tylko co z materiałami które zostały zniszczone?

Może ktoś ma namiary na dobrego dekarza, który podejmuje się naprawy „spartolonych” dachów? A może jakimś cudem w końcu raczą wykonać poprawki prawidłowo? Cały czas jednak poprawiają już na swój koszt.

witaj katju :D

dawno cię tu nie było...

co słychować u cię?

... ja na łykend jestem bez rodzinki

michał z zuzą pojechali do gdańska

jak cudownie jest spędzić pierwszą połowę dnia w szlafroku :lol: :wink:

ale i tak już za nimi tęsknię :roll: :-?

u nas śnieg stopniał już prawie całkowicie

pada deszcz i znów zrobiło się jesiennie :( :-?

Witam Wszystkich baaardzo serdecznie! Poradzcie kochani gdzie zamowic kuchnie taka zeby mnie finansowo nie wykonczyla ale byla dobrej jakosci. Z gory dziekuje. pewnie juz o tym pisaliscie ale nie mam cierpliwosci czytac wszystkie 97 stron. pozdrawiam.

Też bym chciała wiedzieć :wink:

Niestety to akurat przede mną

Ale ostatnio byłam przypadkiem w firmie Wicar mebel ( o ile dobrze to piszę)Mają sklep z akcesoriami do szafek kuchennych. I się tak rozgadałam z panią że mi pokazała (gdyż tkwiłam w nieśmiadomości) jakie szef robi mebelki tzn fronty blaty uchwyty itp

Normalnie wszystko do wyboru do koloru w każdym gatunku. Na pewno tam zawitam z wyceną. Mają siedzibę zaraz za ING śląski hmmm Towarowa ???

100m dalej wjazd bramą w podwórze.

pozdr

Do "komturii" chyba kupimy jakiś zestaw w Ikei. Musi być jasne bo kuchnia dość ciemna. No i lubimy szwedzkie klimaty :wink:

Chyba drogo, zwłaszcza 120, ale zależy jak duży dom.

och, kuchnia.... jak to jeszcze daleko....

Na razie użeramy się z ekipami, trudno się zdecydować. Każdy ma jakieś ALE. Rozpiętość cenowa ofert teżjest dramatyczna - od 50 tys za robotę do 120. Za stan surowy otwarty oczywiście. Co wy na to?

Pozdrawiam,

Ola

Mnie już nic nie zdziwi też dostałam takie oferty i to w tamtym roku.

Dom mamy (będziemy mieć, sic!) spory, trochę ponad 200 m2 użytkowej ale bez przesady... Facet nam policzył za stan surowy 120 tys za robotę i 120 za materiały....

Kolejny policzył natomiast 120 netto RAZEM z materiałami za to samo - aż się wierzyć nie chce... Materiały to chyba ściąga z budów forumowiczów :-)

No i bądź tu mądry. Jak za tanio to też podejrzanie?

O.