daxima 06.02.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Katarino możesz mi napisać coś o firmie która wam stawiała domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.02.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Dzień Dobry! mróz idzie, czyli powrót zimy???? Katarina, ale u Ciebie przeciąg , aż Ci miotłę z zawartością wywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 06.02.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 tak bardziej ogólnie: Drewland z Lidzbarka Warmińskiego, godni polecenia, pracowali bez zastrzeżeń - teraz to wiemy ale na etapie budowy do ich pracy podchodziliśmy z pewną nieśmiałością w końcu pierwszy dom i na dodatek drewniany więc nikt z rodziny i znajomych nie mógł nam nic podpowiedzieć. Podczas trwania budowy pilnowali wszystkiego również w nocy, mieli postawioną przyczepę, nasz koszt w tym wypadku to prąd-budowlany a zima była w tamtym roku konkretna. Były napewno jakieś małe zgrzyty ale na tyle małe, że już ich nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 06.02.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Dzień Dobry! mróz idzie, czyli powrót zimy???? Katarina, ale u Ciebie przeciąg , aż Ci miotłę z zawartością wywiało może i wszystkie problemy wywieje przy okazji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.02.2007 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 A w "komturii" nie wieje. Mróz 6 stopni, a w środku mam juz po godzinie + 13. Palę w kominku i dogrzewam termowentylatorem. Ale cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 07.02.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 ... cisza i ogień w kominku To jest to czego mi w życiu brakujeRozmarzyłam się Tomku.A ja właśnie jadę na budowę. Minionej soboty ze względu na pogodę nie byłam w stanie ruszyć się z domu. Trzymajcie kciuki za moje spotkanie z majstrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 07.02.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 ... cisza i ogień w kominku To jest to czego mi w życiu brakuje Rozmarzyłam się Tomku. A ja właśnie jadę na budowę. Minionej soboty ze względu na pogodę nie byłam w stanie ruszyć się z domu. Trzymajcie kciuki za moje spotkanie z majstrem. trochę trzymałam, jak tam na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 07.02.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Wrażenie wysoce pozytywne. Pn wt dostanę kosztorys jak się nie przewrócę i nieobecny zaakceptuje odetchnę z wielką ulgą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.02.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Wrażenie wysoce pozytywne. Pn wt dostanę kosztorys jak się nie przewrócę i nieobecny zaakceptuje odetchnę z wielką ulgą. Uff, cieszę się, że wrażenia pozytywne... Trzymam kciuki, by kosztorys Cię nie powalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.02.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 W Warszawie prawdziwa zima. Temperatura ciut poniżej zera, ale biało wkoło i ciągle sypie.Jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.02.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Na Mazurach mróz 4 stopnie, rano było 6. Śniegu niewiele i na szczęście nie pada. W "komturii" ciepło. +20. Dziś wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Na Mazurach mróz 4 stopnie, rano było 6. Śniegu niewiele i na szczęście nie pada. W "komturii" ciepło. +20. Dziś wracam. do zimnego będziesz wracał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.02.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 wyjrzałam przez okno, pada, jest raczej ponuro i wietrznie, cieciowie z łopatami tańczą. Temperatura minus 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.02.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Na Mazurach mróz 4 stopnie, rano było 6. Śniegu niewiele i na szczęście nie pada. W "komturii" ciepło. +20. Dziś wracam. do zimnego będziesz wracał W domu w Warszawie też ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 08.02.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 U nas wietrznie i śnieg leniwie prószy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.02.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Pozdrawiam weekendowo ... a gdzie jest Jerzysio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.02.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Drogowcy byli zaskoczeni opadami śniegu. Jechałem 6 godzin. Dwie godziny więcej niż normalnie. Pierwsze pługi i solarki pokazały się dopiero w Ostrowii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.02.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Pozdrawiam weekendowo ... a gdzie jest Jerzysio? Pewnie pojechał na Mazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.02.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Pozdrawiam weekendowo ... a gdzie jest Jerzysio? Pewnie pojechał na Mazury ... prędzej na Warmię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gripi 10.02.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 a na warmii śnieżek a w L. od strony rzeki dziś -15 stop. ale słoneczko ładne. człek czeka przed nawałem remontowym - przygoda to przygoda. pozdrawiamy forum. jeszcze z L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts