daxima 12.02.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Dzień dobry Jak tam żyjecie po zimowym weekendzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.02.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 dzień dobry, a raczej dobry wieczór słońca wiecej by się przydało, rany niech ta wiosna już przyjdzie, bo mnie się chce coś posadzić, irysy* na przykład za mną chodzą *kosaćce, znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.02.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 co Wy na to?tym razem zjazd na świeżym powietrzuhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=93549 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 12.02.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 W maju bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 12.02.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Fajna imprezaZazdroszę gdyż na bank nie podpiszę listy obecności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Fajna impreza Zazdroszę gdyż na bank nie podpiszę listy obecności. ... ale dlaczego? może jednak, do maja jeszcze daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 12.02.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Fajna impreza Zazdroszę gdyż na bank nie podpiszę listy obecności. ... ale dlaczego? może jednak, do maja jeszcze daleko. Katju same obowiązki ostatnio zero przyjemności Zeby ta Warszawka była bliżej to może bym zapakowała potworka do auta i pojechała. Ale z taką energiczną kulą u nogi to mam dosyć nawet wycieczki do marketu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.02.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 co Wy na to? tym razem zjazd na świeżym powietrzu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=93549 ja też się piszę bardzo mi się podoba termin piknikowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 13.02.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 czy ktoś słyszał, że od marca ceny dachówki mają wzrosnąć o połowę? Czy to plota?..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 13.02.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 czy ktoś słyszał, że od marca ceny dachówki mają wzrosnąć o połowę? Czy to plota?..... Nie powiem bo już nie w temacie jestem. Ale 50 % to mi zakrawa na jakąś plotę . A czym to poparte. Idąc za pomysłem pewnego wątku na forum Pytam może ktoś chciałby kupić stemple drewniane. Nie wiem ile tego (ale sporo można poprzebierać) nie wiem jakiej dł. Jak będzie ktoś zainteresowany sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.02.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 co Wy na to? tym razem zjazd na świeżym powietrzu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=93549 ja też się piszę bardzo mi się podoba termin piknikowy Aneska, mnie na razie też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.02.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 A dla mnie termin najgorszy z możliwych 19 maja jest Międzynarodowy Dzień Celiakii i już mam zajęcie przy jego organizacji. Może, choć wątpię, uda się dojechać na końcówkę muratorowego spotkania. Bardzo żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 13.02.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 sprawdziłam u źródła, ceny rosną ale nieznacznie, nic nowegopozdrawiam p.s. ale ślisko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.02.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 (...) Idąc za pomysłem pewnego wątku na forum Pytam może ktoś chciałby kupić stemple drewniane. Nie wiem ile tego (ale sporo można poprzebierać) nie wiem jakiej dł. Jak będzie ktoś zainteresowany sprawdzę. a może wiesz też o dechach do sprzedania? takie "prosto z drzewa", co najwyżej okorowane i przeszlifowane, ale żeby brzegi były nierówne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.02.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 co Wy na to? tym razem zjazd na świeżym powietrzu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=93549 ja też się piszę bardzo mi się podoba termin piknikowy Aneska, mnie na razie też się podoba ... i dziecko spokojnie mozna zabrać wyszalaje się na świeżym powietrzu chociaż w piwnicy też było super. taka barowa atmosfera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.02.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 ... i dziecko spokojnie mozna zabrać wyszalaje się na świeżym powietrzu chociaż w piwnicy też było super. taka barowa atmosfera ... to i ja zabiorę swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.02.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 A dla mnie termin najgorszy z możliwych 19 maja jest Międzynarodowy Dzień Celiakii i już mam zajęcie przy jego organizacji. Może, choć wątpię, uda się dojechać na końcówkę muratorowego spotkania. Bardzo żałuję. Komturze, zjazd bez Ciebie, to nie będzie TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 13.02.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Anesko zależy do czego te dechyW sumie mam dechy w tartaku (sosna) Tarcica (okorowane na brzegach ) 32mm dechy trzy metrowe. Leżą już od roku prościutkie podobno. Ale chyba pójdą na płotDeski po szalunkach też mam cały garaż no i jak widac jeszcze na oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.02.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 A dla mnie termin najgorszy z możliwych 19 maja jest Międzynarodowy Dzień Celiakii i już mam zajęcie przy jego organizacji. Może, choć wątpię, uda się dojechać na końcówkę muratorowego spotkania. Bardzo żałuję. Komturze, zjazd bez Ciebie, to nie będzie TO Te mi cholernie przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.02.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 ... i dziecko spokojnie mozna zabrać wyszalaje się na świeżym powietrzu chociaż w piwnicy też było super. taka barowa atmosfera ... to i ja zabiorę swoje zabieraj niech się wybiegają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts