aneska 13.02.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Anesko zależy do czego te dechy W sumie mam dechy w tartaku (sosna) Tarcica (okorowane na brzegach ) 32mm dechy trzy metrowe. Leżą już od roku prościutkie podobno. Ale chyba pójdą na płot Deski po szalunkach też mam cały garaż no i jak widac jeszcze na oknach. to ta tarcica mi pasuje potrzebuję dech na takie pszaśne półki na książki biblioteka (strasznie dumnie to brzmi więc raczej miejsce na książki i do poczytania) będzie na antresoli myślisz, że nadadzą się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.02.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 A dla mnie termin najgorszy z możliwych 19 maja jest Międzynarodowy Dzień Celiakii i już mam zajęcie przy jego organizacji. Może, choć wątpię, uda się dojechać na końcówkę muratorowego spotkania. Bardzo żałuję. Komturze, zjazd bez Ciebie, to nie będzie TO no właśnie... Tomku, może uda ci się coś wygospodarować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.02.2007 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 A dla mnie termin najgorszy z możliwych 19 maja jest Międzynarodowy Dzień Celiakii i już mam zajęcie przy jego organizacji. Może, choć wątpię, uda się dojechać na końcówkę muratorowego spotkania. Bardzo żałuję. Komturze, zjazd bez Ciebie, to nie będzie TO no właśnie... Tomku, może uda ci się coś wygospodarować? A co Wy na to by tak w niedzielę rano pojechać prosto z Warszawy do "komturii" i zrobić jakieś małe poprawiny przy skrzypeczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 14.02.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 he he he jestem na tak spotkanie pod nazwą: WIOSENNE MUZYKOWANIE W KOMTURII a propos wiosny... u nas odwilż na całego, ptaki jakoś tak weselej śpiewają jak dla mnie zimy może już nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Wróciłem dziś w nocy z "komturii" ciągnąć przyczepę. Najgorzej było dojechać do szosy. Kółka się kręciły a samochód stał. Przed odjazdem musiałem porządnie rozgrzać samochód bo gruba warstwa lodu na szybach nie dawała się usunąć. Ciekawe, ile jeszcze osób w naszej grupie jest muzylalnych "Nadobną córę miał król Ćwiek..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 14.02.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ciekawe, ile jeszcze osób w naszej grupie jest muzylalnych "Nadobną córę miał król Ćwiek..." ja to myślę, że wszyscy choć niektórzy po kątach się chowają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ciekawe, ile jeszcze osób w naszej grupie jest muzylalnych "Nadobną córę miał król Ćwiek..." ja to myślę, że wszyscy choć niektórzy po kątach się chowają To kto się zgłasza na wspólne muzykowanie w komturii po spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 14.02.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Nie kuś Tomciu, Nie kuś.... Hej! Hej! Hej! Ludziska! Jednak tu mi najlepiej. Poodwiedzałam trochę wątków, ale to nie to co tutaj. Siedzę na walizkach i za tydzień przeprowadzamy się do nie wykończonego domu Trudno, jak trza, to trza Bądźcie ze mną duchowo. PA Ps. mam jeszcze jeden namiar na stolarza z Olsztyna- służę uprzejmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Nie kuś Tomciu, Nie kuś.... A na czym grasz? Aneska jest świetną skrzypaczką. Jej wujek robi skrzypce. Lutnik z niego znakomity. Ja to odważam się śpiewać dopiero po wysłuchaniu większej ilości muzyki. Nieśmiały jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 14.02.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 To ja Magdę podkabluję... z niej zawodowy klawiszowiec Ojej ale kusicie Już mi się chce na tą imprezę. Może coś mi się w życiu odmieni Madzia jak tu zaglądasz daj mi jeszcze raz namiary na wylewkarzy. Bo nie mogę się dokopać w mailach tego info. Trzymam kciuki za przeprowadzkę Niech wam się dobrze mieszka w nowym domku. I czekam na fotki. Jak tam kuchnia? Aneska z tymi dechami to sama nie wiem zależy co się wyklaruje z tym ogrodzeniem (co również sąsiad postanowi )ale to dopiero latem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 15.02.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 O kablaro! Moja zemsta będzie słodka , ale jeszcze jej nie wymyśliłam Nie mam haka na Ciebie daxima, ani żadnej teczki Tomeczku śpiewam bez zakrapiania, ale jak gardełko posmarowane, to i wygibasy na stole mogą się zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 15.02.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 wow to się zapowiada parapetówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 15.02.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 może jakieś rekordy z okazji tłustego czwartku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 15.02.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Ja mam owszem rekordową nadwagę w tym roku. Ale coś mi dziś te (jak to mówi mój M ) "bąki" nie wchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.02.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 O kablaro! Moja zemsta będzie słodka , ale jeszcze jej nie wymyśliłam Nie mam haka na Ciebie daxima, ani żadnej teczki Tomeczku śpiewam bez zakrapiania, ale jak gardełko posmarowane, to i wygibasy na stole mogą się zdarzyć Magdo trzymam Cię za słowo przy świadkach odnośnie wygibasów. Gardełko posmarujemy, a stól na tarasie ma obecnie wymiary 2,5 m x 1,2 m. Dla bezpieczeństwa (Twojego, po smarowaniu gardełka) blat daje się zdjąć z nóg i postawić bezpośrednio na podłodze. Ale będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.02.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 może jakieś rekordy z okazji tłustego czwartku? Zjadłem 3 pączki jak do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 15.02.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 pączki szt.2, ale zostało jeszcze parę faworków własnoręcznie przeze mnie zrobionych, co tak będą leżeć - chyba zjem a od jutra koniec słodyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.02.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 pączki szt.2, ale zostało jeszcze parę faworków własnoręcznie przeze mnie zrobionych, co tak będą leżeć - chyba zjem a od jutra koniec słodyczy Post to chyba dopiero od środy! Dziś w Niemczech obcinano facetom krawaty. Taki zwyczaj W poniedziałek Rosenmontag w Kolonii. Tego nie da się opisać, to trzeba zobaczyć na własne oczy. Koelle allaff! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 17.02.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Dzień Dobry w ten wspaniały dzień!Słońce u nas świeci fantastycznie od rana, i fajnie tak jakoś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 17.02.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Dzień Dobry w ten wspaniały dzień! Słońce u nas świeci fantastycznie od rana, i fajnie tak jakoś.. .... i na prawdę wiosennie się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts