tomek1950 20.02.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 skoro to sprawa gardłowa, to trzeba do niej powaznie podejść pogadam z moja brzydszą połową a dziecię możemy wziąć jakby co? Dziecię wziąć można, ale ciepło ubrane. Zaczynam szlifowanie od pokoju gdzie jest wyjscie na taras, czyli tam gdzie jest kominek z wkładem. Mam olejak, i dwie dmuchawki. Powinno byc ciepło. W razie czego jest sauna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.02.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Katarina miałaś rację z tym mrozem aż się wierzyć nie chce brrrrrrrr http://weather.icm.edu.pl/gpp/data/2007Feb20_06_row26_col18_pl.png Super pogoda na zimową saunę. Szkoda tylko, że bez świeżego sniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 20.02.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Tomku będę Cię wspierać duchowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.02.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dziękuję Kasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.02.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Najnowsza prognoza pogody.Wszystko fajnie, ale trochę zimno.http://meteo.icm.edu.pl/gpp/data/2007Feb21_06_row26_col20_pl.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 21.02.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ale za to kolorki jakie ładne takie soczyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.02.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ale za to kolorki jakie ładne takie soczyste Osobiście bym wolał trochę bardziej pastelowe i temperaturę odczuwalną około -5 stopni. Biorę jednak co dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 21.02.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ja tez niestety, muszę sie podporządkować pogodzie na dodatek w moim domu 2/3 populacji chore oj, byle do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.02.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ja tez niestety, muszę sie podporządkować pogodzie na dodatek w moim domu 2/3 populacji chore oj, byle do wiosny... Kuruj ich szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 21.02.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 hmmmm właściwie to Zuzka musiałaby kurować nas, bo tylko ona się przy zdrowiu ostała a jej pomysłom na leczenie wolałabym się nie poddawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.02.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Taka kuracja może być ciekawa Pytanie tylko czy skuteczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 21.02.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 hmmmm właściwie to Zuzka musiałaby kurować nas, bo tylko ona się przy zdrowiu ostała a jej pomysłom na leczenie wolałabym się nie poddawać co Was nie zabije to Was wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.02.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 hmmmm właściwie to Zuzka musiałaby kurować nas, bo tylko ona się przy zdrowiu ostała a jej pomysłom na leczenie wolałabym się nie poddawać co Was nie zabije to Was wzmocni Wzmacniajcie się wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 21.02.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 A ja dziś cały dzień na budowie. Oj działo się działo I mimo mroziku słoneczko na pysio grzało tak cudownie że momentami zamykałam oczy i marzyłam o leżaczku śpiworku na tarasiku i drzemce. Zdrówka chorowitkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.02.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Życzę Ci, by w następną zimę było to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.02.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 zima wróciła, mróz, śnieg, zadymka ... fuj Aneska, wracajcie do zdrowia i nie zaraźcie Zuzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 22.02.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ratunku! Na gwałtu rety poszukuję ekipy, fachowcy z którymi mieliśmy już podpisywać umowę nas elegancko wystawili. Proszę, odkopcie namiary na ludzi od stanu surowego....... Będę wdzięczna za każdą pomoc O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 22.02.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Zimno wietrznie słowem koszmarnie nawet pies dziś nie chciał mi towarzyszyć rano w wyprawie do sklepu. Ale co tam. W końcu zaczyna mi się wszystko układać. Pierwsze ciepełko i ruszam na całego. Pan od przyłącza kanalizy umówiony. Elektryk wchodzi. (Madzia z pana R nie skorzystam ceny to on ma czterokrotne ) Tynkarza mam. I co najważniejsze mam człowieka do budowlanki. Ponaprawia arcydzieła poprzedników podłogi na gruncie i co tam się jeszcze da to robię. Niestety porwałam go na dwa miesiące. Ale jak się coś pośliźnie następnemu inwestorowi to może i na dłużej. Już się cieszę bo to tzw zaufany człowiek i w końcu pierwszy który wie o czym mówi na mojej budowie. Niestety Olek_77 w tym roku nie ma szans już zajęty. Instalacje temat zamkniety I z tej radości że tyle spraw poszło do przodu nawet mi ten śnieg nie jest w stanie zepsuć nastroju Pozdrawiam więc radośnie przesyłając trochę ciepełka. W końcu ta wiosna musi wkrótce nadejść Acha poszukuję ekipy z miksokretem do wylewek Magda HALO nadal nie odnalazłam info o twoich magikach od wylewek pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.02.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Daxima, a dużo tego śniegu napadało?Zamierzam jutro jechać do "komturii". Zimno niestraszne. Napalę w kominku, włączę grzejniki i zrobi się ciepło, ale jesli śniegu dużo, to mogę mieć kłopoty z dojazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 22.02.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Nie dużo Tomku. Jeszcze widać prześwitującą trawkę. Jak pisałam posta zaczęło pierwszy raz porządnie pruszyć ale już przestało. Tylko wiatr jest i brrrrr zimno. Musisz mieć coś do rozgrzania gardełka zanim chałupkę rozgrzejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts